chisturi ovariene

chisturi ovariene | Autor: theeaxtr

Link direct la acest mesaj

salut suspectez ca am un chist ovarian am citit niste simptome si pare a fi ...problema e ca nu prea am timp de mers la medic... se trateaza cu anticonceptionale ?! si stiti ceva de vreo restrictie gen evitarea efortului fizic....mersi anticipat pentru raspunsuri

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Sper ca nu ai de gand sa iei anticonceptionale dupa ureche in functie de ceea ce citesti pe net.Mai ales daca suspectezi probleme existente deja.Sunt absolut sigura ca iti poti face foarte usor mult rau daca incerci asta.
Sanatate multa si incearca sa consulti un medic chiar daca nu este neaparat ginecolog .Macar medicul de familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Theeaxtr nu e de joaca cu aceste chisturi. DU-TE LA DOCTOR!!! Cum sa nu ai timp??? Pentru sanatate TREBUIE sa ne facem timp!!! Si lasa luatul AC-urilor asa dupa ureche. Trebuie facute analize inainte de a le lua!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Trebuie sa mergi la dr pt. a vedea daca sunt chisturi, daca se preteaza la tratament, la simpla observatie sau la interventie chirurgicala. In nici un caz nu vei primi tratament online. Sunt medici care lucreaza la cabinetele private pana la ora 22, cred ca iti poti gasi o portaita ca sa vezi un lucru atat de important, e vorba de sanatate totusi.

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro si www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com si http://re-shop.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Chisturile ovariene nu se diagnosticheaza dupa simptome. Simptomele (daca sunt) pot fi comune cu alte boli.

Eu n-am avut niciun simptom si totusi am avut 2 chisturi (gasite la un control de rutina) care au necesitat operatie.

Medicul meu spune ca studiile recente zic ca anticonceptionalele nu sunt tratament pt chisturi, chisturile pot disparea de la sine in 2-3 luni (indiferent daca in acele luni iei sau nu anticonceptionale).

Singurul mod de a afla daca ai chisturi si daca ele pun sau nu probleme e sa mergi la medic. Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theeaxtr spune:

multumesc pentru sfaturi .... am sa incerc sa dau pe la vreun medic si va scriu apoi de care a fost problema....

Mergi la inceput