Prietene la bine si la greu - 89

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Lili eu vreau sanie dubla ca sa nu mai caut si la anul, tot sper ca la Craciunul lui 2011 vom fi 4. Trimit catre voi multi

PS poate totusi nu ai gripa si te dor toate de la o acuta oboseala

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Lili eu vreau sanie dubla ca sa nu mai caut si la anul, tot sper ca la Craciunul lui 2011 vom fi 4. Trimit catre voi multi

PS poate totusi nu ai gripa si te dor toate de la o acuta oboseala

mami de Vlad (29.10.2009)

avem si noi primita de pomana o sanie de la chicco http://www.okazii.ro/catalog/39902178/sanie-pisica-chicco.html
dar m-am oripilat ce preturi la sanii
dar la anul sper sa fim si noi mai multi poate chiar 5 sa mergem sa facem intreceri

de ulei nu mi-a zis cantitatea a zis sa dau cat scrie pe sticla, zice ca acum implementeaza chestia asta, a fost la un congres unde au discutat despre asta. vedem cum merge

Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

MARIA!

tati de Chiara!

eu imi iau campii cu dormitu copilului. Pur si simplu nu mai am rabdare noaptea. De cand il culc mai devreme (de la 1 dec) a avut cateva nopti f bune in care s-a trezit de 1-2 ori si a prins si 6-7 ore de somn legat, dar de 1 saptamana, s-a fixat la 3 treziri pe noapte si la unele nu reusesc sa-l mai culc la loc. Cand depasim juma de ora, deja imi pierd rabdarea si-mi vine sa-l scutur, sa-l intreb ce vrea si cat o sa ne mai chinuim asa . E ingrozitor sentimentul pe care il ai dupa aia, ce sa zic... Oricum, o sa incerc sa-l culc si mai devreme, ca aseara pe la 7 se tanguia ca de somn, sa mai experimentez. Astia sunt nervii de noapte. Ziua e un minunat, care nu mananca la pranz decat borcanel , in rest toate bune.

Am intrat la idei, pt ca tati a dat azi avansul pt o saptamana de vacanta cu barca in Grecia in aprilie, deci urmeaza sa-l invat cumva sa doarma pana atunci cel tarziu + intarcarea si invatarea cu alt lapte. Deja ma stresez . Asta cu intarcatul ma bantuie dealtfel si noaptea cand nu adoarme .

Raluci ce ulei, care ulei, cand, cum? stii tu, details pls . Si eu abia astept saniuta, sper sa vina cum au zis aia, adica maine sau poimaine. Azi l-am scos in sacul de dormit pus in carucior si a adormit fleasca, era f soare afara, era si ger, zapada scartaia de la roti, trai nene, sa tot lenevesti asa. Ma gandesc ca in saniuta va dormi si mai cu spor. Te pup tare

Ancutza, Miany imi pare rau de raceala voastra, idei nu prea am ca eu nici de mine nu am mare grija cand racesc... iar copilul meu n-a prea avut de astea... Multa sanatate!

Ralu super super arata tarta aia cu fructe . Si Mateiul pare ca a fost incantat de petrecere back.

Dankutza felicitari pentru progresele lui Pinky! la mai mare!

Lili pentru marimile bune la sling, daca il iei de la Diana, cel mai bine vorbesgti direct cu ea pe mail. Uite aici http://www.sling.ro/instructiuni/marimi/ ce trebuie sa masori la tine. Pare simplu, insa eu de exemplu am parametri si pt slingul marimea 1 si pt marimea 2 si 3 si 4 . Le-am trimis Dianei si ea mi-a trimis ce a crezut ca-mi vine. Si-mi vine, dar doar la haine groase. Daca suntem amandoi subtire imbracati, slingul mi-e mare.

Alinus imi pare rau de vermisorii identificati. Ce naiba snt, oxiuri? De luat cred ca-i putea lua de oriunde , sper numai sa scapati repede de ei

Coque puteam jura ca ala din gura lui Iulian e molar in toata regula, dar atat m-au zapacit toate fetele astea care zic pe aici de premolari, ca ma pierdusem si eu . Merci de iluminare .

Laura_andreea daca trimit de aici un bulgare rostogolindu-se, pana la tine cred ca ajunge cat un munte . Dara daca vrei, incercam . Imi place mult ce papa ii faci Giuliei si ca te lauzi ca merg toate struna. Astept sa te lauzi si ca ati scapat de mucisori .

Dozz desi nu era chiar ce ne-am fi dorit sa auzim multumim de info .

Apropos de info, nu cred ca mai apuc sa traduc ceva , dar macar am pus link in prima pagina

ma bucur ca v-au placut pozele si sper ca nu v-am facut vreo pofta pe care sa nu v-o alinati iarna asta - stiu senzatia, am simtit-o si eu cand a pus Dana pozele cu David si zapada si-mi curgeau si mie balele. Dana, cum merge somnul la voi? .

Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Andre, tare socranetu , vaz ca se poarta si in tari streine starea de ebriete la nasterea vrunui cupchil
Saaanta Luciiaa, Saantaaaaa Luciia(stii tu refrenu asta cantat de alt Luciano..Pavarotti)

Raluci, acusica fug la posta

Ramonika, ce lunguta aveti voi acolo

Cristina, Coque, Lyly si noi si noi bifam nopti in urlete, aparent fara nici un motiv, nu vad nici un dinte/masea care sa iasaMa tatzaie de numa, aseara a supt tatzi si la culcare cand era treaza..vad ca a revenit la sentimente bune vis-a-vis de tatzi

Pentru cine nu stie ce sa cumpere cadou daca merge undeva in vizita de Craciun uitati aici, sunt mai multe pozici sa va edificati de merita au ba..
Eu ma gandesc sa fac cadou nasilor nostri asa pe langa tortul traditional cadou de Craciun, oare merge?mentionez ca sunt mai 'fitosi' asa...

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

multumesc fetelor pt raspunsuri...am trimis sotul sa ia Tantum Verde, Panadol si apa de mare...sper sa venim de hac racelii...eu sunt la pamant cu nervii, azi a dormit somnul de pranz 20 de minute si s-a trezit, cu toate ca ea mititica nu are nici o vina ca nu a putut dormi, plangea si se foia intr-una cu ochii inchisi...offf, mi-e o ciuda, ca doar am fost in vizita la socri/cumnata (ca nu mai fusesem de vreo 2-3 saptamani) si nepotii erau amandoi raciti, am zis initial sa nu o duca la ei dar ca sa poata sta si bunica'sa cu Sabina 10 min a trebuit sa-l ia pe cel mare dupa ea (nu se poate pune problema sa stea cumnata cu amandoi copiii) si uite-asa ne'am pricopsit si noi, ca asta imi mai lipsea acu', nu puteam sta eu linistita cu copilul sanatos acasa

hai sa va pup si pe voi, pe toate, sa-i spun La multi ani lui tati de Chiara, sa fii fericit alaturi de printesele tale, La multi ani Mariuta, sa o pup pe Lili cea nedormita si facem un shu-shu-shuuu la raceala, vad ca soacra il adora pe Firicel sa o felicit pe Raluci ca are baiat mare , sa-i doresc o saniuta dubla ocupata de doi copilasi minunati lui Many, sa-l pup tare pe micutul pianist de Ralu, sa o felicit si pe Pinky pt progrese si pe Ramonik pt fotomodelul frumos ce-l are, sa-i multumesc lui Lyly pt link, am salvat la favorite.....revin

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Apuc si eu sa ma mai dau pe net.Azi cat doarme Geo.Ieri am avut full time smotru.Maine la fel,miercuri si joi cumparaturi,vineri pauza ca si azi ca lucreaza tati.Geo a revenit la 2 somnuri pe zi.Monis vezi sa nu fie si la voi asta cauza nesomnului de noapte.Cum il descrii tu pe Iulian parca e fi-miu.Aseara a fost mai ok.Astept sa vad cum e azi.
Cu mancarea noi stam bine,dar si-a mutat masa de la 12.30 la 13.30 apoi una pe la 17.00 iar la 19.00 daca ii dau san urla de foame.So,primeste iaurt simplu.O fi bine,o fi rau?
Meniul de ieri:
-iaurt+banana+cereale
-ciorbica de pui cu fidea de la soacra
-dovleac fiert cu nucsoara si salau fiert,pasate toate ca un piure
-iaurt
Meniul de azi:
-banana+mar toate bucatele
-ciorbica de vita cu fidea
-piure din cartof si morcov cu busuioc,unt si pipotica de curte.
La multi ani tati de Chiara!Mami de Chiara nu te mai stresa cu tortul.E bun pentru ca l-ai facut tu.Eu sunt lenesa de cand cu copilul si nu fac decat tort tiramisu sau cumpar altceva.
La multi ani Zburly si Maria.

votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici
de George-Stefan (15.11.09)
Stam si il pandim pe ce il iubim.
Vrem ghetute pline ochi pentru bebe mergaret ,pentru mami,pentru tati.

Mergi la inceput

Laura eu te trimit in exil.Stii de ce?Pentru ca vreau 2 cosuri pentru sefe.De' daca lucri frumos.Problema e ca le vreau saptamana asta sau luni.Deci cum faci?Te exilez?
Ancutza la Geo a tinut 2 saptamani raceala.A luat tantum 3 pufuri /zi (dimi+pranz+seara cate unul).Stodal de 3 ori pe zi.Nurofen cand plangea foarte tare(asta pentru nervii mei.Nu cred ca a avut efect).Cu apa de mare nu am insistat pentru ca nu prea statea.La baie ii curatam nasucul cu bat de ureche inmuiat in ser fiziologic.Nu stiu daca am facut bine dar acum e ok.
Dankutza felicitari pentru progresele Cezarei.Vezi ca si ea iti face mai multe cadouri in avans,de Craciun?

votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Monis vreau si site-ul cu slinguri.Eu am gait unul green nu stiu cum.Il am pe calculiciu mare salvat nu pe laptop.Vreau si eu unul fix.Ma gandesc ca e super util cand plecam undeva.In brate nu il pot scoate.
Many am uitat sa iti spun.Ieri il descriai pe fi-miu cel din octombrie.Doar ca Geo nu mergea in picioare decat tinut de manutze.Acum merge singur 2 pasi si restul tinut de mobila.Au si ei momente.
Veste:s-ar putea sa ma intorc la serviciu.Inca nu sunt sigura.Depinde de sefi.Se mai deschide o fabrica la noi.Directorul de productie pleaca la noul sediu iar eu ar trebui sa preiau postul lui.Sectia se deschide in vara asa ca inca nu stiu cand vor avea nevoie de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

a adormit maimutica mea, sper sa poata dormi macar o ora, sa-si mai incarce si ea bateriile dupa o noapte chinuita...sa revin cu ce mai ziceam la fete

Licurix maini de aur ai, de ti-ar merge afacerea asta micuta a ta din bine in mai bine si sa te bucuri din ce in ce mai mult de banuti castigati din pasiunea asta

Cristina_B exact asa face si Sabina mai nou, ma tzitzi-este toata noaptea din ora in ora, poate si mai devreme de-atat , mai nasol e ca la fel face si ziua, si daca nu sunt pe faza mereu (ca de, ziua mai am si alte trebi) se urlaceste de numa', zici ca e moarta de foame si ca nu a mancat de 3 zile

legat de asigurare, nu as vrea sa spun prostii (ca pe la servici nu am mai dat de un an jumate) dar era vorba ca daca ai asigurare facultativa la locuinta nu esti obligat sa o faci pe aia de la stat (mi se pare absurd sa platesti de doua ori pt aceleasi riscuri asigurate) ...si ca o paranteza, Casco e pt daune pe masina proprie, RCA e pt daune aduse tertilor

Coque, Monis m-ati luminat si pe mine cu molarii astia, ca Sabi are doua maselute crescute bine si are 4 varfuri ascutite (asteptam sa se toceasca ) si tare mi se parea ciudat

Monis ma bucur ca Iuli n-a prea avut parte de raceli, nici sa nu aiba , daca ai sti de cate ori m-am gandit si eu la intarcat copilul, mai ales de cand parca s-a fixat pe supt non-stop, si cand se lipeste de mine ma ia cu regret, dar cred ca pana la urma o iau usor si cand o fi , o fi...as vrea sa vina firesc intarcarea asta nu sa o fortez eu

Raluci imi place optimismul tau, sa dea Domnu' sa fiti 5 la anul si sa va bucurati si de zapada si de familia mare

btw, Smarandita ce face samburelul/samburica?

Ramonik si Ruxi se pregatesc de intalnirea cu Mosul, sper sa va intoarceti incarcati cu cadouri faine

Tina 2 saptamani de raceala? apai, o iau razna de pe-acu'

pupicei, ne "h-auzim"

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Many, sa dea Domnul sa fiti 4 de Craciunul 2011

Raluci, pai daca la voi asa e vorba, 5 sa fiti!

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput