Prietene la bine si la greu - 89
Raspunsuri - Pagina 6
raluci_b spune:
hehe, salutii
La Multi Ani Maria, sa ai parte de detoate sanatate dragoste si bani
La Multi Ani Don Luciano aka Giuseppe scoate gigeii de la naftalina si mai fa un frate Chiarei ca uite ce copil frumos ai
Felicitari Pinky
Ancutz imi pare rau ca sunteti cu gatul in pioneze, pe asta nu am bifat-o dar din ce stiu Tantum Verde e bun
Lyly - sarumana de ordonanta
Monis - abia abia astept sa va vad cu sania
Am fost la control Renus are 10,700kg, 75 cm, trecem si noi de la vigantol la ulei de peste, de ce ? pt ca pe langa Vit D mai are si alte vitamine
ma bag la poze Ral
Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b hehe, salutii La Multi Ani Maria, sa ai parte de detoate sanatate dragoste si bani La Multi Ani Don Luciano aka Giuseppe scoate gigeii de la naftalina si mai fa un frate Chiarei ca uite ce copil frumos ai Felicitari Pinky Ancutz imi pare rau ca sunteti cu gatul in pioneze, pe asta nu am bifat-o dar din ce stiu Tantum Verde e bun Lyly - sarumana de ordonanta Monis - abia abia astept sa va vad cu sania Am fost la control Renus are 10,700kg, 75 cm, trecem si noi de la vigantol la ulei de peste, de ce ? pt ca pe langa Vit D mai are si alte vitamine ma bag la poze Ral Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag _ mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09) in asteptarea lui cu trandafirul in gura |
Sta bine dl. Renus cu kg. felicitari , daca mergeti pe ulei de peste, vigantol deloc? cat timp ulei de peste?
mami de Vlad (29.10.2009)
Ramonika spune:
noi avem 10,2 kg si 83 cm !!!!!!!!!!!!! lunguta, n-a fi deoki
ralu - vazut poze, placut
Ancutzel nush ce sa te sfatuiesc, nu ne-am confruntat cu asa ceva. sanatate !
cuscrelu voi ce faceti?
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
dienutze spune:
Buna, fetelor!
Intai
Un mare la multi ani, sarbatoritilor mititei!
Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!
La multi ani, tati de Chiara! Sa iti faci fetele fericite toata viata!
Cezarica, bravo, bravo, bravo!!!
Alinus, lasa, ca s-au dus relele, acu trebuie sa vina alea bune!
Ce frumos ca sunt si fete plecate din monotonia cotidiana, concedii placute! Si celor care vor pleca, drum bun si concedii de vis!
Raluci, bravo lui Renus! Interesant schimbul asta cu uleiul.
Noi suntem varza cu programul, si-a scos, intr-un final, somnul de dimineata, si acum are doar unul pe zi...doar jumatate de ora!!!!
Daar, se culca la 9.30-10 maxim, ceea ce nu credeam ca se va intampla vreodata. iar trezirea este la 10! Nu se pun cele o mie de treziri noaptea, alea sunt bonus pt mami :)
Asta se intampla de 3 zile, adica sper sa se stabilizeze asa, caci pana atunci a fost cumplit.
Pup fetele si fulgusorii! revin
ralu_seby spune:
Many, m-a capiat cu pianul :)))) de la 7 dimineata. Ii place tare si o ratusca, danseaza si cangta odata cu ea, trebuie sa-l filmez..
poponitzu' meu Matei-Andrei
noi te iubim, si impodobim
Te-asteptam la cuminti, ca sa ne faci fericiti!!!
lylyana.ion spune:
Ramonika, doar am frunzarit-o, pt noi 75%. ce lungana aveti
Ancutz, si eu zic tot Tantum verde, sanatate!
Ralu, pozicile le voi admira mai pe seara
Raluci, ce tare-i Bubu
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
many_bani spune:
Dozz multumesc mult de informatii, bagat la cap
Monis numai ce l-am laudat ieri cu somnul ca noaptea s-a miorlait intr-una. Te-ai odihnit?
Dankutza felicitari ptr. progresele Cezarei , in linie dreapta spre mers
Ancutzule, nu stiu ce sa zic cu rosu in gat, de tantum am auzit si eu ca este ok. Sabinutz si mami.
Ralu ptr. Vlad pianul este interesant pus invers si urcat cu picioarele pe el.
Lumi, acum ca merge bunica cu voi la Londra nu o sa sufere, dar cand o sa plecati peste mari si tari in Japonia cum o sa fie? Cum este azi pisicoasa?
Lyly multi
Mai vroiam sa zic cate ceva dar am uitat, sper sa revin
mami de Vlad (29.10.2009)
lili_a spune:
Va scrie trist un om chinuit de gripa, ma doare fiecare oscior si ma ustura ochii-n cap of of
Pe deasupra, e a 2-a noapte cind la 12 noaptea suna orologiul si Lila nu mai doarme pina la 3, ba mi-a facut si o criza d-aia cu azvirlit pe jos
citat din mesajul lui many_bani Ce saniuta? vrem si noi. mami de Vlad (29.10.2009) |
Bueeeeei, ce saniuta ati vazut voi de 2 mil? Eu i-am comandat de 99 lei, Alpen Bambino (aia de care zicea si Simina), de plastic,cu spatar si centuri de siguranta pt grupa de virsta 6 luni-3 ani. Acu', numai zapada sa fie...
Many pai tu ziceai ca vrei dubla (stii tu de ce ), alea sint mai scumpe intr-adevar.
Fetelor, Vlad este fenomenal, zici ca e mai mare cu mult, are o siguranta in miscari de invidiat, se catara ca o maimutica peste tot, are asa o siguranta si o incredere ca mi-a venit sa-l maninc. dom'le si e atit de frumos...
Maria
Monis e superb la voi acolo, sa ne mai pui poze cu Iuli in zapada
dankutza felicitari pt progresele Cezarei
alinus of, imi pare rau de miscatori
lyly ce face frichinitul mic?
ralu ce de cadouri a primit Matei! Foarte tari pozele
coque da' mai zi draga si tu ceva despre voi
ancutza imi pare rau de biata Sabi bolnavioara
Pfui, am inceput mesajul asta de 3 ore, mi-am pierdut sirul de nenumarate ori si mai sint si bolnava asa ca va rog sa ma scuzati
Mai vroiam sa va povestesc ca am vazut aseara pe National Geographic un documentar foarte interesant despre "orasul gemenilor", un orasel din India unde sint 250 de perechi de gemeni si inca nu se stie care este motivul, genetic sau de mediu.
floricik spune:
LA MULTI ANI MARIA!!
Buon compleanno papà di Chiara
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
raluci_b spune:
citat din mesajul lui lili_a Mai vroiam sa va povestesc ca am vazut aseara pe National Geographic un documentar foarte interesant despre "orasul gemenilor", un orasel din India unde sint 250 de perechi de gemeni si inca nu se stie care este motivul, genetic sau de mediu. |
pupam racita, ia o tuica fiarta si ma incolo un vin fiert si gata
dar de asta ce zici ? http://www.newspad.ro/Chiajna-comuna-copy-paste-Aici-sunt-83-de-perechi-de-gemeni,283617.html
Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura