Prietene la bine si la greu - 89
Raspunsuri - Pagina 10
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grigore_tina La mine nu ninge inca. de George-Stefan (15.11.09) l-am impodobit si pe il asteptam. |
iese fata acum in curte si sufla tare catre voi
Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
raluci_b spune:
ma duc sa pregatesc niste torletili, sa avem deseara pe bancutza si vin fiert sa ne treaca de raceala
_
grigore_tina spune:
Am gasit.www.greenbaby.ro/rohtml/purtarebebelusro_fixbora.html" target="_blank">aici e site-ul cu slinguri.
de George-Stefan (15.11.09)
l-am impodobit si pe il asteptam.
grigore_tina spune:
Raluci sa sufli tare.
Laura multumesc.Daca le pui vineri ajung pe luni la mine.Miercuri le duc la servici ca marti e sotul la job.
monis5 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui broscuta_80
No soy monis da' m-am ocupat de cautat sling zilele trecute, si am gasit asta : http://www.hiphip.ro/products/sling-fix-baby-pouch-quinn-stripe-hotslings asta http://www.hiphip.ro/products/sling-pouch-reglabil-quinn-stripe-hotslings-masura-unica si asta http://www.hiphip.ro/products/sling-fix-baby-pouch-paisley-hotslings - merge pentru fetite Vreau vreau vreau Mami de Iulia Emanuela 26.11.2009 |
can nervosi astia la pret, mie si ale dianei, de 100 mi se par scumpicele (eu l-am luat pe al meu la promotie, cu 50 de lei) http://www.sling.ro/catalog/slinguri-fixe-pouch/
Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun
raluci_b spune:
si eu recomand slingurile Dianei, mi-a inspirat incredere fata asta, slingul meu folosit si rasfolosit, este super bun
bai ca de cand ma tin sa zic, cine foloseste premium pamper care, sa nu luati varianta slim, aparuta acum, de fapt ce vreaus a zic este ca nu-s buni de noapte iese pipi prin ei eu folosesc astia ziua si noaptea dinaia normali
am zis
_
Lumi_Richard spune:
Raluci,Lysi e uleiul de peste,a costat vreo 45 lei.
Mare veste mare! Am facut ciorba cu perisoare de pui si mandra mea a mancat.Si nu oricum,cu pofta!!!
Doar ca perisarele erau cam inecacioase,asa ca am bagat la blender ciorba+legumele+perisoare. A fost buuunnnaaa!!!
Si tati e in Viena,inca putin si ajunge,iar fiica-sa face repetitii de mers in picioare la greu!
Va pupez!
laurairina13 spune:
Raluci
Auzi..sufla tare tare, sa ajunga un fulg macar si la mangalicaAici doar geru si vantu bate
Tina, super atunci ,ne ies socotelile la amandoua Tot ma tin sa iti spun ce super e ca ai unde te intoarce la munca, chiar de o fi putin mai devreme, adica in vara, tot mai e timp sa te pregatesti sufleteste de munca, unde mai pui ca e un post mai bunicel chiar. Tu esti bucuroasa?
Lumi, super ca s-a dat pe brazda picisioasa!!mai..mai ca am eu emotii cand te aud ca acus acus apare daddy!!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
RamonaCopot spune:
seara buna,
Lili eu ziceam de saniuta de 200 lei (de fapt era 199) tot din aia alpen bambino. Am dat cautare pe google la saniute si sub pretul asta nu am gasit pe nici un site. Imi dai si mie link de unde ai comandat, pls?? A mai pus cineva un link la saniute, dar mie nu mi l-a deschis.
Referitor la crocobaurii adica limbricii aia, cred ca si noi e posibil sa avem. O fetita de 9 luni cu care ne vedem zilnic, dupa vreo 5-6 probe de scaun a descoperit ca are lambrii( eu de vreo 2 zile simt o mancarime in , da creca e paranoia din mine, ca si atunci cand a zis shtephy ca au varicela ma manca tot corpul, la exterior). Maine duc si eu probele la laborator. Oare lor le putem da usturoi crud?? dar seminte de dolveac??
grigore_tina spune:
Laura sunt happy rau de tot.Pana acum eram asistent productie.Mi se schimbasera responsabilitatile si ajunsesem sa ma ocup si comenzile de achizitie ceva gen comercial .Acum as reveni pe post de director de producite/responsabil productie.Iti dai seama ca e ceva.Am 2 ani vechime si ajung director.