Prietene la bine si la greu - 89
Raspunsuri - Pagina 9
miany75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ancutza_Bro Miany i-am dat si eu prima doza Sabinei, sper sa ii mearga bine, oscilam intre Tantum si Homeogene, i-am luat Tantum pt ca fetele asta mi-au recomandat ma bucur ca Davidutul e fara febra Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009) |
tin pumnii sa functioneze si la voi
grigore_tina spune:
Broscutza site-ul pe care il am eu are slinguri fixe la 99 ron cam cum e ala cu floricele de il vrei tu.
Laura prestezi 2 bucati?pentru vineri?am si banii atunci.Sper ca mai am contul pe pm .daca nu iti zic.
votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici
de George-Stefan (15.11.09)
Stam si il pandim pe ce il iubim.
Vrem ghetute pline ochi pentru bebe mergaret ,pentru mami,pentru tati.
miany75 spune:
citat din mesajul lui grigore_tina [blue]Broscutza site-ul pe care il am eu are slinguri fixe la 99 ron cam cum e ala cu floricele de il vrei tu. votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici de George-Stefan (15.11.09) Stam si il pandim pe ce il iubim. Vrem ghetute pline ochi pentru bebe mergaret ,pentru mami,pentru tati. tina, poti sa pui link-ul sa vedem despre ce e vorba?! |
laurairina13 spune:
citat din mesajul lui grigore_tina Laura prestezi 2 bucati?pentru vineri?am si banii atunci.Sper ca mai am contul pe pm .daca nu iti zic.[/i][/blue] |
vineri dimineata cel tarziu sunt gata sa le pun la posta, ne pm-uim pana atunci cu detaliile de e nevoie.
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
laurairina13 spune:
Miany, eu stiu ca pe aici se merge cu tortul de Craciun pe la nasi, asa am practicat si noi anul trecut fiind primul an dupa ce ne-au cununat. De restu, cadouri and alte alea, fiecare cum poate. Noi nu prea ne permitem, sper sa ne facem datoria' si anu asta
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
raluci_b spune:
na ca acum mi-am dat seama ca am uitat biletelul pe care imi trecuse dr despre marcile de ulei de peste
parca Lysi , fetele care dati deja, ce marci ati luat?
NINGE NINGE
Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
miany75 spune:
intrebare-intrebatoare: oare putem folosi uleiuri esentiale pt.diverse chestii la puiuti?
p.s andre,poate stii tu mai multe despre asta ,ca esti familiarizata cu naturistele etc..
raluci_b spune:
citat din mesajul lui monis5 Am intrat la idei, pt ca tati a dat azi avansul pt o saptamana de vacanta cu barca in Grecia in aprilie, deci urmeaza sa-l invat cumva sa doarma pana atunci cel tarziu + intarcarea si invatarea cu alt lapte. Deja ma stresez . Asta cu intarcatul ma bantuie dealtfel si noaptea cand nu adoarme . |
lasa gandurile, stii tu ca toate se rezolva mai ales cand nu te mai gandesti. lasa intzarcatul, pleci cu barca si lasi copilu' la mine il invatz eu cu laptele meu
Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
grigore_tina spune:
La mine nu ninge inca.
de George-Stefan (15.11.09)
l-am impodobit si pe il asteptam.