Buna,
Imi spuneti si mie, va rog, ce locuri pentru petreceri copii mai mari sunt in Bucuresti? Fetita mea implineste in ianuarie 11 ani si ma gandeam sa o sarbatoresc in afara casei- ar fi prima data, de altfel.
Noi stim numai acelea pt copii mai mici si m-ar interesa unde isi sarbatoresc ziua de nastere copiii mai mari?
Ozi a serbat 11 ani la Pizza Hut timp de 100minute si a continuat cu film 3D. La Lightcinema au oferte bune de ne-a ajuns 10ron biletul. Din pacate ne-am luat dupa reclama si s-a dovedit o mare ciudatenie filmuletul dar fiind 3D a fost totusi gustat de copii.
si fata mea tot la mall si-a serbat implinirea a 11 ani. au fost intai la film
(Alice in Tara Minunilor) apoi au mancat o pizza, au stat de vorba , au ras. a fost prima iesire de acest gen, bineinteles ca am fost si eu, inclusiv la film. si nu am invitat decat fete, mi-a fost frica ca nu-i stapanesc daca sunt si baieti, imi era teama sa nu plece aiurea prin mall. asa fiind doar fete a fost mai simplu.
grati si noi tot la LibertyCenter am fost. cum e oferta aceea de la pizza hut de 100 minute?
pentru aniversarea de 12 ani chiar nu am nici o idee. la ultima petrecere la care a fost fata mea s-a dansat si mai nou am inteles ca s-a jucat "adevar sau provocare" pe pupate (n-am prea stiut cum sa reactionez cand mi-a zis)
Multumesc mult pentru raspunsuri, dragele mele!
Este o idee excelenta sa le scot la film& pizza!
Albinutza, valeu- "pe pupate" .....mi-e si frica cand ma gandesc ca nu mai e mult cand voi auzi si eu d-astea....Eu as fi cerut amanunte ce fel de 'pupate'.
_
spune-mi ceva bun
perlute
Elena, de la o prietena am inteles ca in zona Leu (nu sunt sigura daca nu chiar in Afi) e ceva pt copii mai mari. O idee ar mai fi la patinuar in Afi si apoi sa le dai ceva de mincare acolo..........Eu i-am serbat acum 2 ani ziua Biancai la patinuar is a fost tare dragutz.