Sezatoarea canadiana (201)
Raspunsuri - Pagina 12
valen spune:
Anka, tare apetisante sunt!! Eu cred ca le poti oferi cadou fara probleme, ambalate frumos si insotite de o felicitarefacuta de Eliza (daca te razgandesti, arunca-le pe geam ca ies sa le prind)Ailed, imi pare rau pentru tine; din pacate am trait si eu sentimentul.nelia, te citesc si iau notite. Nu stiu daca ai scris deja, da'vroiam sa te intreb de ce are miss neaparata nevoie sa-si tina asa in secret gandurile. Adica nu merge sa scrie pe un caiet oarecare si sa-l puna in sertar? (ca doar Tudora nu stie sa citeasca iar in mami si tati are incredere pentru ca ei 2 ii respecta intimitatea.). Eu vroiam defapt sa va spun de spiritairlines (www.spiritair.com). Vor opera din 15 ianuarie in Plattsbourg siau super preturi la zboruri pe coasta de est a Americii. Succes fetelor care se gandesc la emigrare. Parca mai ieri ziceam si noi "hai!"
nelia spune:
Anka, ce bine arata! Reteta, te rog! Eu trebuie sa fac pentru simbata ceva, au fetele petreceri de Craciun... Si uitasem cu desavirsire de cadourile pentru educatoare si invatatoare, nu am decit felicitarile...
Valen, pai eu nu stiu de ce vrea asa, e dorinta pusa lui Mosului si aia nu se discuta. Nici macar nu stiu daca va scrie in el, ca in cel cu cheita, avut dupa unul frumos, imbracat in catifea (mereu isi doreste jurnale cu cite o ocazie) a scris cind isi aducea aminte... ea il vrea si atit! Bineinteles ca pot sa aleg sa nu-i iau, dar eu incerc sa bucur copilul, sa primeasca de la mos ce-si doreste!
Iti dai seama ce discutii au ele pe la scolile lor, daca stiu atitea lucruri despre care mama-sa nici nu stia ca exista! Ca-mi vine sa spun si eu ca maica-mea cind eram mici: dar n-ati discuta maica si voi despre vreo carte, despre istorie, geografie, o problema la matematica... numai despre prostii vorbiti.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Simonna Ha! paranoia... Subiectul s-a deschis azi, sint 2 raspunsuri, 3 cu al meu, da' erau deja 170 de vizionari... Ce face, dom'le, Madame X, duminica???? Citeste Sezatoarea, o suna pe madame Y si-i zice:"Vezi, fa, ca e subiect nou!"???? Du-te si te uita!!! Stiu ca e public si daca nu vreau sa ma afisez nu tre sa scriu... da' cine-i cu Dabija? S. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72985 |
no, ca sa-l mai lasam pe bietu' Dabija sa mai doarma din cand in cand, vad ca tre' sa viu aci ca la alcolicii anonimi si sa ma prezint: sunt mianna si citesc sezatoarea. nu, nu ma contoriza la numaratoarea de mai sus, c-am avut niste zile cumplite, abia azi mi-am gasit timp de forumit, si eram pe pagina 18 a capitolului trecut. deci aici mai e loc de sapaturi, or fi si unele care citesc cu intentii malefice.
de ce citesc aici? pentru ca pot si pentru ca sunteti fete faine. de ce nu scriu? pentru ca n-am vreo legatura cu Canada, n-am emigrat si nici n-am de gand (cel putin deocamdata - nu se stie niciodata; de fapt am mai avut o perioada in care cica planuiam sa traversez oceanul, fara prea mare tragere de inima, dar destinatia era mai jos de voi). nu ma pot baga in discutiile despre scoli, despre chirii, nici macar despre copii sau frati, intrucat n-am, asa ca pur si simplu citesc, sa vad cum e in alte parti. unii-i zic voyerism, altii ii apreciaza pe cei care citesc si cate-un rand care iese din sfera directa de interese... in fine. nu-mi fac tabel in excel cu cine e casatorita cu cine, cine cati copii are, cine sta in casa galbena si cine manaca mancare chinezeasca
hai ca-i fain forumul asta mi s-au reprosat multe - de ce scriu ce scriu, mi se numara stelutele, da' nu credeam sa mi se reproseze ca citesc
n-am citit cele 200 de capitole, ci doar vreo 10 (sincer nu le-am numarat). suficient cat sa pricep despre ce-i vorba-n propozitie, da' pianu' pe scari facea cam mult zgomot, si ma aflam pe langa balustrada, ca sa zic asa.
prin urmare, bine v-am gasit, fetelor
zavalita spune:
Wow anka, arata super fursecurile. Eu m-as incumeta sa le dau cadou.
Iselin, ma duc la aniversarea cumnatului, chiar daca ziua lui de nastere e maine, fac vizita ce se cuvine duminica. inca nu stiu la ce ora, dar au copil mic si nu le fac eu programul.
Acum ca sa prinda curaj fetele in pregatiri de emigrare, mie nu mi se pare asa frig afara. Ok, daca asta e -12, bring it on, ca nu e asa rau. Am ciubote de -20 si le port, jeaca inca nu am luat, dar am o chestie lunga care rezista pana in -10. Merge, daca iti pui fular si ceva pe urechi, inca imi place zapada. Eu inghet in casa, al naibii bloc.
nelia, e super broscuta, poate reusesti sa o cumperi. Mai ca as umple cada sa ma joc si eu cu ea.
zavalita spune:
Eu cand va citeam si nu scriam, ma pregateam de emigrare in australia, nu prea gaseam informatii despre au si citeam si eu ce puteam despre strainataturi, asa am gasit si forumul asta. (nu-mi placea deloc montreal.ro, e prea multa agresivitate pe acolo)
apoi mi s-a parut si mie ca sunteti fete faine. cred ca e vorba de curiozitate, iarba mai verde de dincolo de gard, oleaca de lipsa de ocupatie. atentie ca e adictiv.
maru spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mianna
no, ca sa-l mai lasam pe bietu' Dabija sa mai doarma din cand in cand, vad ca tre' sa viu aci ca la alcolicii anonimi si sa ma prezint: sunt mianna si citesc sezatoarea. nu, nu ma contoriza la numaratoarea de mai sus, c-am avut niste zile cumplite, abia azi mi-am gasit timp de forumit, si eram pe pagina 18 a capitolului trecut. deci aici mai e loc de sapaturi, or fi si unele care citesc cu intentii malefice. de ce citesc aici? pentru ca pot si pentru ca sunteti fete faine. de ce nu scriu? pentru ca n-am vreo legatura cu Canada, n-am emigrat si nici n-am de gand (cel putin deocamdata - nu se stie niciodata; de fapt am mai avut o perioada in care cica planuiam sa traversez oceanul, fara prea mare tragere de inima, dar destinatia era mai jos de voi). nu ma pot baga in discutiile despre scoli, despre chirii, nici macar despre copii sau frati, intrucat n-am, asa ca pur si simplu citesc, sa vad cum e in alte parti. unii-i zic voyerism, altii ii apreciaza pe cei care citesc si cate-un rand care iese din sfera directa de interese... in fine. nu-mi fac tabel in excel cu cine e casatorita cu cine, cine cati copii are, cine sta in casa galbena si cine manaca mancare chinezeasca hai ca-i fain forumul asta mi s-au reprosat multe - de ce scriu ce scriu, mi se numara stelutele, da' nu credeam sa mi se reproseze ca citesc n-am citit cele 200 de capitole, ci doar vreo 10 (sincer nu le-am numarat). suficient cat sa pricep despre ce-i vorba-n propozitie, da' pianu' pe scari facea cam mult zgomot, si ma aflam pe langa balustrada, ca sa zic asa. prin urmare, bine v-am gasit, fetelor Asculta, priveste si taci!... Din brate fa-ti aripi de fier Si zboara cu ele spre cer!... |
mianna, nu e vorba de fetele de pe alte meleaguri ce citesc subiectul, ci de cele de langa noi, care stau in umbra...
Asa si eu citesc alte subiecte din diaspora, dar nu prezint nici un pericol, pentru ca nu am sa ajung sa ma intalnesc cu ele la piata si sa le laud piscina, ori perdeaua noua, ori felicit pentru rezultatele pruncilor!
simi spune:
Am avut o zi... de mai bine ramineam culcata azi-dimineata, cu plapuma trasa peste cap
In primul rind, am decis sa fac ceva curat inainte de a pleca la cumparaturi si m-i s-a stricat aspiratorul cumparat acum 2 luni. L-am curatat, l-am impachetat, am plecat cu el la magazin, m-i s-a blocat portbagajul, imposibil sa-l mai deschid, am incercat in fel si chip. Aspiratorul e inca acolo, in portbagaj (iar eu pe forum)
Ma duc sa fac plinul la benzina, usita de la rezervor blocata si aia Mai am benzina de-un drum la depaneur
Il astept pe sotz cu mari emotii, il iau incet, nu-i spun tot de-odata...
Si ziua nu s-a terminat inca. Sint curioasa ce mai stric pina deseara!
Ankalaura ce bunataturi stii sa faci! Si dupa ce ne-ai aratat minunile acelea, ne anunti ca nu vii duminica, ce treaba-i aia?
Dana te rog, spune-i lui S. sa-mi dea si mie reteta de salam de biscuiti, ca ma roaga al meu S. de mult tare sa-i fac. Multumesc mult!
delphin spune:
Asa...si daca tot suntem la capitolul destainuiri..mie nu-mi place cand cineva afirma..."mama cat ati mai scris, nu pot sa tin pasul cu voi sau sunteti infernale"...oi fi eu mai sensibilicoasa sau ca-mi sare mustarul repede, dar simt ca si cum ar fii..." eu sunt tare ocupata, nu ca voi care aveti timp de forum" si altele de genul...
Eu simt ca venim aici cu drag, ca ne vorbim ca intre prietene, nu ca sa umplem pagini...si la o adica nimeni nu e obligat sa citeasca tot, sa fie la zi cu tot.
Sper ca nu v-ati suparat ca am atins subiectul! Daca da, sariti peste!
Podeanu spune:
Simi, cu cea mai mare placere.I-a luat un an sa reuseascaA schimbat untul, biscuitii, dar degeaba ii spuneam ca, cantitatea de lapte din reteta (de pe culinar)e prea mare (se inneca compozitia ) nu a vrut chip sa modifice.Am ajuns sa facem si tort cu acea crema, tort de altfel apreciat (si mincat de toata lumea) dar
tot nu era salam de biscuiti. In final i-a reusit, si ca urmare ne-a facut vreo 3 saptamini la rind de am ajuns sa zicem GATA!
Ce de ghinioane pe tine azi... te-o fi boscorodit doamna Y de ciuda ca plecai la mall.
Anka pacat ca nu mai vii....nici tu nici zavalita (pe tine nici nu am apucat sa te cunosc)
ankalaura spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nelia Ca-mi vine sa spun si eu ca maica-mea cind eram mici: dar n-ati discuta maica si voi despre vreo carte, despre istorie, geografie, o problema la matematica... numai despre prostii vorbiti. CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon) |
Daca numa' iti vine, tot mai ai o scapare Io si zic!
Si mai am una in repertoriu: "Mai pune si tu mana pe o carte, in loc sa te izbesti de colo colo" Ha? Do I sound like my mother or what?
MIANNA - mie mi se pare ca esti meseriasa
ZAVALITA - ma speriasem, citind de cumnat, n-are 10 ani da?
In aceeasi ordine de idei - cu ce Dumnezeu se joaca un baietel de 10 ani??? Adica, asa, ca si cadou de aniversare in calitate de invitat, nu de parinte, ca wii nu ii iau flacaului....
ZAVALITA - apai daca tu, cea iubitoare de soare zici ca nu e chiar asa frig afara, asa mai vii de-acas'!
SIMI - eu m-am distrat, desi imi imaginez ca tie nu iti ardea de distractie in situatia aia, tu pe-afara si aspiratorul pe dinauntru
DANA - zi si mie reteta ta (ma rog, a lui S) de biscuiti. Si ai mei se dau in vant. Eu evit, din cauza de sunci. Dar de sarbatori... parca ar merge unu...
DELPHIN - uite eu interpretam altfel afirmatia: "bai, eu care citesc totul mereu, cand apuc sa recuperez, ca nu pot sa las necitit"
Next:
Intrebare: ce e aia Buche de Noel domne, e de fapt o rulada cu ciocolata? sau are ceva iesit din comun? Eu fac (mai rar decat imi indica pofta) o rulada absolut dementiala (meritul Pocai), si anume www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/7921/cea-mai-reusita-rulada-din-toata-cariera-mea/" target="_blank">ACEASTA Umpluta cu ciocolata si acoperita asijderea, ar putea tine loc de buche de noel? Nu de alta, da' am luat si un curcan, ca sa intram in spiritul nord american.
Nu ma uitati si pe mine cu pantalonii aia misteriosi... Unde caut pantaloni ca ai lu' fi-mea aia mica, cu material moale pe interior, dar sa ii andosez eu?
Specificatii: www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/11466/FURSECURILE-MELE/" target="_blank">FURSECURILE Asa le facea si mama cand eram noi mici. Miam miam! E misto ca poti sa le faci cand vrei, si cu o saptamana inainte de a avea nevoie de ele. Imi mai place reteta asta pentru ce mermelesti toate alea inauntru (eu nu le am cu retetele alea cu o mie de etape si albusuri sepatare, si creme dupa si blaturi inainte,.... imi ia o zi sa fac o reteta de-aia).
Nu stiu cum se face, cand am mai multa treaba, cum stau mai mult pe forum (vorba Neliei... daca aveam de calcat, sigur as fi avut chef sa citesc)
NELIA - a propos, bafta maine la examen. E ultimul?
Acuma, ca terminaram si dictarea si temele (ca de un ceas tot scriu la mesajul asta), ma duc sa mai mermelesc ceva la lucrare. Cafeaua aburinda ma asteapta si ea. La noapte am program artistic (dar de-ala intelectual, la ce va gandeati??)