Sezatoarea canadiana (201)
Raspunsuri - Pagina 10
cge spune:
Dana, pai vedem duminica daca am mancat toata zacusca
Ana, si eu votez tot ptr cafea normala.
Nelia, jurnal din asta am cumparat acum ceva timp din Winners.
Incearca in Renauld Bray si apoi in Winners.
Pe maine,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
_carmen spune:
N-am apucat sa citesc chiar tot, ca s-au adunat multe pagini.
Ailed, off, ce rau imi pare... cand ma gandesc cu cata bucurie in suflet ati if petrecut Sarbatorile, si acum...
Va citesc cu drag, dar raspund rar, ca nu prea am ce zice legat de copii, scoli etc.
Va urez petrecere frumoasa!
simi spune:
Ok, scriu alt mesaj ca l-am pierdut pe celalat!
Rox Alice e programata la curs la 15:15h dar vom fi acolo cam dupa prinz.Astept sa ne vedem!
Podeanu link-ul: www.monitoriromani.ca
Ana votez si eu cu cafeaua normala
Alice a crezut in mosh pina anul acesta, numai ca dupa vizita in Romania de asta-vara a aflat ea mai multe "adevaruri" despre viata
Duminica voi fi singura care vine fara sotz? Just asking...
Azi am o zi grea. Trebuie sa atac molul, n-am cumparat nimic de Craciun, si azi trebuie sa cumpar TOT! Wish me luck!
Nelia la Renaud Bray gasesti o multime de jurnale cu lacatel, cu parola, cu cheita si alte alea. Stiu pentru ca a mea are o colectie intreaga, scrie in ele la memorii de zici ca a trait deja 85 de ani A umplut vreo 4 pina acum.
Mai poti gasi si Chapters/Indigo, cred ca si la WalMart, dealtfel. Mult succes!
nelia spune:
Simi, Simona, multumesc! Deci exista... cu lacatel are si ea vreo trei, dar acum s-a modernizat fata, vrea cu parola. Ii iau, numai sa gasesc si sa nu coste mai mult decit iPod-ul.
Da' vas cu broaste testoase, cu buton si ele sa faca bildibic??? Ca-i iau eu un vas si niste broscute de plastic si le pun acolo... si ii spun ca zina s-a grabit si a uitat probabil butonul acasa...
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
cristip71 spune:
Simi,
Si eu vin fara sot.Uneori e mai usor sa-l las acasa
Votez si eu pentru cafea naturala!!!!
baby_boy spune:
Ma primiti si pe mine la sezatoare? V-am descoperit si eu azi.
Sunt o mamica de bobocel de 2 ani si 2 luni.
Am inceput si noi procesul de emigrare ..asa ca speram la anul sa fim in Monreal.
Ma bucur ca sunteti unite si petrecerea sarbatorile impreuna mi-se pare o idee minunata. Sper sa participam si noi la anul.
Numai bine!!
ankalaura spune:
Iselin - da, imi tot fac mea culpa... Nu am randament dimineata, nu stiu cum sa fac, imi dau seama ca stau degeaba pe carti dimineata. Prefer sa beau o cafea si sa stau noaptea.
Ieri am compromis intreaga zi, a trebuit sa ies sa cumpar cate ceva, apoi a fost musai sa fac mancare, ce mai, s-a dus toata ziua, apoi am fost la scoala, gata ziua.
Deci inca nu m-am apucat de cele 25 de pagini, acuma ma apuc, sa se faca macar 10, sa imi spun ca a trecut dimineata.
Cica ar fi o legatura intre momentul nasterii si randamentul fiecarei persoane - eu m-am nascut seara la 9, si cica de-asta sunt eu fresh seara.
Dastefa (Mihaela), Babyboy (Cristina) - bucurosi de cunostinta!
Deci e 9:55. La atac!
delphin spune:
Cica exista, eu m-am nascut la 1dim., dupa ce am trecut acest prag, nu am nici o problema apoi. Si rar ma culc inainte de 0h30.
Dintotdeauna am invatat mai bine noaptea. Chiar daca ziua nu m-am odihnit!
ankalaura spune:
Delphin - exact asa si eu! Ziua, nu stiu cum se face, ma uit la ceas si e 12! Noaptea insa, am un spor grozav.
Intrebare- fetele, aveti idee daca se gasesc pe undeva matze? adica matza, intestine, de-alea de pus carnati inauntru.