ne iubim dar...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayleen spune:

Draga mea, un sot care citeste articole despre comportamentul femeii insarcinate, ca sa te poata intelege mai bine, un sot care te scoate la plimbare in oras si la restaurant, este un sot bun si implicat. De-asta, incearca sa-ti invarti limba in gura de trei ori inainte sa-i mai faci un repros. Sunt convinsa ca schimbarile hormonale prin care treci iti provoaca aceste nevroze paranoide (de ce sa nu o spunem?). Gelozia ta nejustificata si lipsa de incredere in om sunt manifestari suparatoare... Lupta cu starile tale si incearca sa respecti barbatul care te sustine. Fii rezonabila si spune-ti in gand ca sarcina nu te indreptateste sa-ti permiti sa te descarci pe el. Nimic nu scuza lipsa de respect, iar gelozia ta nejustificata devine comportament abuziv. Daca nu ma crezi, citeste topicurile cu subiect in oglinda: barbatul gelos care-si abuzeaza verbal sotia prin acuze si certuri frecvente. Ai sa te simti prost si te vei concentra mai mult pe lucrurile bune care ti se intampla: familia voastra se mareste cu un nou membru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

ayleen, ti-=am trimis si eu un PM.

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_stefi spune:

buna :)
lavinia,si eu am fost in situatia ta.eram foarte geloasa,suspicioasa,maraita,cu fundul in sus tot mereu,orice ma deranja la sotul meu.ca nu pleaca la munca cu 5 min mai tarziu ca sa mai stea cu mine,ca sta la televizor in loc sa ma tina in brate si o gramada de astfel de nimicuri.el tot incerca sa-mi faca pe plac dar nu reusea mereu sau daca imi dadea prea multa atentie credeam ca imi ascunde ceva si iar incepeam cearta.. a fost o perioada foarte aiurea.dupa ce ca eu ma luam de el la sfarsit tot eu plangeam si regretam.
uite daca iti e mai ok stai mai mult cu o prietena,sa faci lucruri care iti fac placere,gen plimbari,iesiri la film,o raita prin magazine,mergeti la o cofetarie...si apoi seara cand va intalniti acasa povestiti-va ce ati facut..asa n-o sa aveti timp sa va certati:P incercati sa va formati o rutina.te ajuta mult,sa stii ce ai de facut in fiecare zi,fara surprize..te va ajuta sa te relaxezi mai mult.
eu si acum,la 6 luni de la nastere inca am probleme din astea..dar ce-i drept mai rar si reusesc sa ma linistesc repede.
stai linistita ca sotul tau nu va pleca de langa tine,daca se documenteaza si e interesat sa te ajute o sa treceti peste mai usor.important e sa fiti amnadoi..cum se zice : sa trageti in aceeasi directie nu unu' hais si unu' cea
iti doresc o sarcina usoara si nasterea la fel :)
apropo,o sa nasti pe la sfarsitul lunii iunie nu?ca si eu am ramas insarcinata pe la sfarsitul lunii septembrie-inceputul lui octombrie si am nascut pe 27 iunie,5 zile dupa cele 40 de saptamani.
sper sa mai vorbim ... si sper ca o sa-ti fie de ajutor tot ce ti-am scris.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia90 spune:

Buna Stefi,cand ti-am citit povestea,m-am simtit ca si cum as fi fost eu.Acum sotul meu e poate prea protector cu mine,si nu ma lasa sa ies in oras fara el(un ex:daca alunec pe gheata,daca se ia cineva de mine)sau doar sa ies cu o prietena,insa cam rar din cauza muncii,nu prea avem timp.Si da asa este,si eu tot timpul caut motive de cearta aiurea,chiar daca muncim si dansul vrea sa ne petrecem timpul ramas impreuna,pe urma eu ma simt rau,si imi cer iertare de la dansul.Si el imi zice:"asa de draga imi esti"..Nu am facut de mult crize,si fac tot posibilul sa fiu o companie placuta ptr dansul,caci vine obosit acasa,si se asteapta la vorbe dulci,nu la crize

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Lavinia,

la a doua sarcina, primele luni am avut niste nervi greu de descris in cuvinte. Fumegam, pur si simplu. Cu sau fara motive. Bineinteles ca cel care suporta toti nervii mei era sotul din dotare.

La mine starea de nervi - care se datoreaza schimbarilor hormonale - a incetat dupa primele 3 luni, cand a disparut si starea de rau ingrozitor.

Asa ca rabdare.... Si la tine si la el. Si sarcina usoara.

PS - la prima sarcina am fost Zen, n-am avut nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

al eu mi-a zis ca se muta si sunt doar in sapt 11+...stie cel asteapta

Mama de Ana si 11+

Mergi la inceput