Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (138)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Citat:
citat din mesajul lui missmj

Doamne fetelor,am niste picioare,zici ca sunt butuci,nici nu mi se mai vad gleznele.vorba lu' frate'miu,zici ca nu m-a terminat de cioplit Geppetto

carmen
35+ cu Andrei

saracuta de tine,...eu mainile mi le simt umflate si ma enrveaza....

32+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Carmen, tare frate-tu.
Fluturas, vezi ca se da somnifer in sarcina. Vorbeste cu dr gineco sau dr de fam. Nu il poti lua decat cu reteta. Pe mine m-a intrebat dr de fam daca nu vreau ceva de somn, dar desi stau treaza cateva ore/noapte ma descurc. Diazepam-ul se da in sarcina si pt contractii. Decat sa te chinui si sa fii super-obosita si nervoasa, mai bine ceri ceva la dr.

33+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Tocmai am mai rezolvat o treaba care imi statea de mult pe cap: i-am facut lui tati un "documentar", despre pasii pe care trebuie sa ii faca dupa nasterea bebelinei, incepand cu declararea nasterii si obtinerea certificatului constatator de la maternitate, inregistrarea copilului la primarie si obtinerea certificatului de nastere, inscrierea in livretul de familie, depunerea dosarului pt alocatie.
Am mai scapat de o grija

_
BB e deja pe drum
Roxana 36+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Fluturas ;RELAXEAZA UTERUL.SI DACA EViT ZIUA SA IAU..DA SEARA MUSAI..CA NU POT DORMII NOAPTEA....IAU PANA LA 36 SAPT..SI GYNIPRAL SI DIAZ SI NO-SPA..VREAU SA TIN BUBA LA BURTICA CAT MAI MULT

Tunde 30 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Alinush;felicitari ..si inca zece inainte..cat ai zis ca are bubulina?gr?

Mergi la inceput

somnic usor

sunt obosita..n-am stat prea mult azi

pup burticile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

somn usor burtici! E prima oara cand dau eu stingerea. Nu am somn de loc!

33+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Salutari!

Din pacate doar pe la ore din astea tarzii ma apuca vorbitul..cand nu pre amai e nimeni pe aici.

Azi am schimbat si noi prefixul..pentru ultima oara , la 40+ sigur nu mai ajungem ca o sa fie cezariana...
Azi am aranjat si noi camera bebitei, am pus niste poze sa ne laudam, si am mai pus si poze cu burtica.
Pentru prima data azi m-a durut asa intre picioare si nu mai puteam sa fac decat pasi marunti, marunti ca sa nu mai doara. Nu puteam sa ma opresc ca eram in Cora

Mi-am luat si eu chiloti din aia de unica fol, dar nu mi se par ceva de neinlocuit..4 perechi - 15 ron
tampoane "minune", nu am gasit si parca nici nu as mai cauta..le fac eu ca si la prima nastere si asta e.

Poate maine dimnineata am timp sa mai palavragim putin.
Pupici la toatre fetele!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 30+ cuCatalina Ioana

AMR 9 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

si eu sunt pe aici,nu am somn si astept sa imi vina sotul de la fotbal.
madutza-felicitari pt schimbarea semnaturii.

Andreea 31+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

La multi ani, Monika, sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de impliniri pe toate planurile!

Mirela, la multi ani pentru Vlad, sa-ti traiasca!

Bravo, Codruta, o sa vezi ca o sa fie totul asa cum iti doresti, natural si usor... Am cochetat si eu cu gandul de a merge la Constanta, la un moment dat, dar pana la urma mi s-a parut cam complicat... Sper sa nu regret decizia luata. Asteptam cu nerabdare vesti de la voi.

Irinuka, sa-ti traiasca minunea, sa cresteti mari si sanatosi! Inca nu-mi vine sa cred ca ma uit la poze cu prima noastra buburuza!

Noapte buna, fetele!

Anca in saptamana 38 cu Diana Maria
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput