Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (138)
Raspunsuri - Pagina 19
djlaura01 spune:

buna seara burticutelor ,sper ca sunteti bine ,eu acum am venit de la tara de la mama
unde am capatat o raceala cumplita
voi ce stiti raceala afecteaza sarcina??pastile nu i-ai fac doar ceaiuri si leacuri babesti ,oricum accept idei si de la voi carte va pricepeti![]()

toate burticile si mi-a fost tare dor de voi
_
24 saptamani
minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
Lorich spune:
Laura, n-am inteles, cine e racit, tu sau mama ta? Oricum , sanatate!
Mah...eu sper sa n-afecteze ca la cate raceli am avut eu...![]()
de cand cu gradinita mi-a adus Robert cam la 2 saptamani o oferta de nerefuzat.
Eu iau homeopate-homeogen 9 pt gat, oscilococcinum, multa vit C, suc de porto, de lamaie cu multa miere, paracetamol daca am febra.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela
35+
angieangie spune:
djlaurabine ai revenit

offf..raceala asta...vorba reclamei
eu am bagat ceai cu lamaie la greu cand am fost racita si am luat paragrippe..e ceva homeopat ..a fost bunicel dar pana nu si-a facut raceala de cap tot nu mi-a trecut

acum ai si tu grija de tine

Angie
+33
bebe jucaus
djlaura01 spune:
eu am racit![]()
_
24 saptamani
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
djlaura01 spune:
angieangie

mie imi este frica sa nu afecteze pe bebe
_
24 saptamani
angieangie spune:
din cate stiu eu homeopatele nu afecteaza bebele..si nici raceala,dar pt linistea ta mergi la medic

| Citat: |
| citat din mesajul lui djlaura01 angieangie ![]() ![]() mie imi este frica sa nu afecteze pe bebe_ 24 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatosFiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni." Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu? |
Angie
+33
bebe jucaus
ziki spune:
am revenit de la medic + gradi flavia.
cine m-a intrebat de perioada de doua saptamani intrerupere Prenatal,
raspunsul este urmatorul:
in 30 de ani, asistenta nu a auzit de chestia asta DAR in mod normal nu vede de ce nu ar merge. trebuie discutat cu medicul de familie, si pentru ca e pentru o cauza nobila
, va intrerupe el pe foaie 2 saptamani de prenatal, apoi continuarea.
sper ca te-a ajutat! 
in rest, am discutat si cu sefa, a spus ca nu vrea sa apar cu zile ne-platite inaintea prenatalului, si vom rezolva noi cumva. bineinteles ca nu am primit medical
...sunt si extrem de mototoala, si desi m-am dus cu cadou, n-am stiut sa vorbesc ca lumea 
in fine. bine ca acum va invit la baut pentru ca -> sunt in sfarsit in prenatal 
maine schimb prefixul, si trebuie sa ne si prezentam la tribunal pt schimbarea numelui Flaviei de familie. (ea a ramas cu numele meu de fata, si noi suntem cu numele sotului amandoi
) ca la nebuni.
ma duc sa mai citesc din urma. o seara frumoasa!
copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana
de flavia si
cu felix -> 29s
felix
ziki spune:
vasilasanita, tu ma intrebai de faza cu doua saptamani.
scuza-ma ca nu am tinut minte. oricum, tin sa spun ca am uitat cat am fost acolo, si am sunat dupa aceea 
irina, mult succes in continuare, sa ramana Patrick tot asa, si sa fie prima buburuza cuminte dintr-o generatie de buburuze cuminti! 
copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana
de flavia si
cu felix -> 29s
felix
AlexaM spune:
Pt cine se hotaraste sa ia interfon pt camera lui bebe recomand cu caldura Angel CAre...eu am de 2 ani si merge nonstop, fara exagerare. Singurele dati cand l-am oprit a fost cat a stat impachetat cand am plecat prin concedii.
Mai era ceva dar..am uitat...revin.
Mami de roscatzel Matei Gabriel 24.08.2008 si
35+
Theodor Andrei
AlexaM spune:
Ziki, mi-e m-au facut epidurala la dilatatie 8cm. Si a prins. Stiu ca in general medicii refuza dupa 5cm. Ce e drept e ca nu am prins cu epidurala decat 10minute, adica expulzia, dar a fost bine.
Mami de roscatzel Matei Gabriel 24.08.2008 si
35+
Theodor Andrei