deci..vin cu vesti-bune si mai putin bune..
am 16 foliculasi-insa 4 sunt deja maturi si 12 mai micuti..asa ca am hotarat cu drul sa ii pierdem pe cei mari si sa mai continui cu stimularea 2 zile..mi-e frica un pic de hiperstimulare dar merita riscul zic eu..
voi ce ziceti?am luat hotararea cea mai buna?asa voi avea 12 foliculi..se incadreaza si cu perioada mea de ovulatie..endometrul e perfect!chiar zicea drul ca de mult nu a mai vazut un endometru asa..si forma si marime si tot!
in rest toate bune si frumoase..nu ma doare nica..si continui cu intepaturile!insa tare fericita sunt ca am mai pus cateva kg pe mine dupa laparo-desi la inceput vroiam sa slabesc..ptr ca nu am de ce prinde ptr a face injectiile..uff..
deci fetele ce ziceti?cum stau?ce pot face ptr maturarea celorlati in afara de tratament?
bruni-unde esti????miss you!
restul gastii-pupici multi!
Multumesc, Cristina, Naty.
Uritica, ai incredere in decizia medicului, stie el ce face. Gindeste-te doar la urmatoarea injectie si atit. Incearca sa te relaxezi pt ca si asa nu putem controla la nivel de celule ce se intimpla. Ai incredere in ce va fi. Fiecare avem sansa noastra, e doar o chestie de timp. Multa bafta.
va astept la un capitol nou!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=161205
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."