Fiv la Cluj 46
Raspunsuri - Pagina 22
alinutahu spune:
hellooooooooooo
vai sunt asa de fericita ....sapt asta am auzit numai vesti grozave ,am scapat de gripa si eu si bubu ,astazi am facut bagajele pt plecare ,incept numaratoarea inversa ce mai ....SUNT FERICITA
URATICA...cum stai cu pregatirile ....cand mergi la eco ? spunene ceva si tu ?
brunica...te-ai ratacit prin ro ? sau te-ai suparat pe noi
pup fete dragi ...ne mai auzim
+34 fetita fetita
uratica spune:
felicitari draguta!mai ai un pic si iti tii bebelina in brate!
eu ce sa zic-azi z6 de stimulare,nu ma doare nica nica si asta mi se pare ciudat..in rest am scapat de stresu cu candida-ptr ca am luat tratament,referitor la hepatita b sunt purtator sanatos-deci e ok..
maine dimineata ma duc la eco sa vad ce fac foliculasii mei si saptamana viitoare ar trebui sa fac punctia apoi et..cam atat..prefer insa sa nu ma agit prea tare ca la cat de panicata sunt si dependenta de adrenalina o sa o iau rau pe aratura!
ce sa zic?pana acum sunt ok..mai departe o-m vedea!Doamne ajuta!
petrutaf spune:
uratica....... e prea devreme sa te doara burtica sau sa simti ceva.... o sa fie bine ....
weekend placut la toate fetele
uratica spune:
petrule-multam! tu ce mai faci?ce mai ai de gand?faci in austria?
sper sa fie bine!ptr toate!
eu una sunt optimista..parca as fi pe alta planeta..sunt imuna..am innebunit cred..
edennoa spune:
am revenit de la medic, sarcina e intrauterina fixata in partea de sus, sacul gestational e de 4 mm, suntem in 4 saptamini si 5 zile; trebuie sa revenim doar peste 3 saptamini; data prognozata e 18 octombrie, dar este mult pina atunci (cristina doar balanta, nu scorpion, dar o sa ia si trasaturi de acolo ca intre zodii)
dat fiind istoricul nostru cu inseminari si fivuri, mi-a dat recomandare de a lucra 6 ore pe zi (cu scrisoare medicala)
m-am bucurat pentru ca dupa pauza de masa deja nu ma simt prea bine, si mi-e foarte greu sa stau atita pe scaun, tot imi vine sa ma ridic, parca ma string pantalonii (cred ca de la balonare)
la toata lumea
cristina3343 spune:
Alinuta,deja iar incep cu unghiutele....
Va fi bine!
Uratica,si eu sunt optimista,reusim si noi...
Edennoa,ma bucur mult ca sunteti bine...
Corina
Petruta,bruni,naty si restul fetelorsi weekend placut!
naty76 spune:
buna fetelor!
edennoa ma bucur pt puiutul tau ,mult noroc incontinuare
la restul fetelor le doresc sa devina cat mai repede mamicute