Fiv la Cluj 46
Raspunsuri - Pagina 21
edennoa spune:
fetelor am primit rezultatul la beta este 313.5 si progesteronul 126.6; tot verific daca este numele meu pe analiza ca nu imi vine sa cred nici acum; azi sunt 4 saptamini de la ultima menstruatie si 16 zile de la ovulatie; tot azi este 1 an de cind am fost la prima consultatie la Kaali; atunci a venit un porumbel alb frumos si mare si s-a asezat pe geamul camerei de hotel si s-a uitat la noi; m-a impresionat tare de tot
se pare ca intr-adevar se pot intimpla minuni, eu credeam ca doar altora; doamne ajuta sa fie bine in continuare si sa ne vedem toate visul implinit
edennoa spune:
merci mult cristina; iti doresc si tie sa ti se intimple o bucurie de acest gen anul acesta si la finalul anului sa plimbam carucioare prin Polus (ca afara o sa fie cam frig)
apropo, acum 3 seri am visat ca am fost la dr micu (eu nu il cunosc) si mi-a zis ca pot pleca acasa ca sunt rezolvata; dar e ciudat ca nu stiu cum arata si totusi am visat cu acest doctor, cred ca am retinut de pe forum despre dansul
alinutahu spune:
edennoa
stiam eu ca o sa aduci o beta mare ....sa fie intr-un ceas bun si sarcina usoara ....
asteptam primul ecograf pe cand o sa ne spui ca ii bate inimioara ...sa il duci si pe sot o sa il imresioneze foarte tare cand va vedea ca dintr-u punc de pe ecran ies suntete de batat ale inimi
+34 fetita fetita
edennoa spune:
merci mult fetelor pt urari
speram sa fie bine totul, luam cite un pas o data cu calm
uratica spune:
edenoua felicitari!!sa dea Domnul sa fie bine pana la capat!
hmm..eu nu am mai scris ptr ca sunt un pic suparici..
am inceput fiv..azi e a treia injectie de gonal-protocol scurt!
insa..mi-au venit analizele..am candida prezenta si plus de asta mi-a iesit si antigen hepatita b pozitiv!
insa..asa nu stiu..ma simt imuna la tot ce e rau!parca presimt ca va fi bine!nu stiu de ce!sper sa fie asa!
pup gasca de fete frumoase!iar acum ca nu mai sunt pe drumuri poate o sa intru mai des!
la gagici!
cristina3343 spune:
Buna fetele!
Edennoa,ciudat vis,intr-adevar cred ca subconstientul a lucrat in urma celor citite de tine pe forum,oricum e ciudat...ca un vis premonitoriu,oricum bine ca ai visat de bine si chiar s-a implinit.
Multumesc frumos,da,ar fi fain sa ne plimbam cu copiii prin polus,pe acolo pe la caluti,ii stiu pe toti,slava nepoticei mele,chiar asta ii ziceam alinutei ca ne-om intalni cu copiii si restul vor fi gravidute.
Cred ca esti foarte fericita!
Uratica,bafta,du-te inainte ca minuni se intampla.
Alinuta,corina
Petruta,bruni si restul fetelor
O ZI BUNA!
cristina3343 spune:
Va pun si eu 3 poze cu nepotica in albumul meu,inca nu sunt aprobate de moderatoare,dar sper sa le aprobe repede.