Fiv la Cluj 46

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

fetelor am primit rezultatul la beta este 313.5 si progesteronul 126.6; tot verific daca este numele meu pe analiza ca nu imi vine sa cred nici acum; azi sunt 4 saptamini de la ultima menstruatie si 16 zile de la ovulatie; tot azi este 1 an de cind am fost la prima consultatie la Kaali; atunci a venit un porumbel alb frumos si mare si s-a asezat pe geamul camerei de hotel si s-a uitat la noi; m-a impresionat tare de tot

se pare ca intr-adevar se pot intimpla minuni, eu credeam ca doar altora; doamne ajuta sa fie bine in continuare si sa ne vedem toate visul implinit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Edennoa,FELICITARI inca odata si sarcina usoara!

Mergi la inceput

merci mult cristina; iti doresc si tie sa ti se intimple o bucurie de acest gen anul acesta si la finalul anului sa plimbam carucioare prin Polus (ca afara o sa fie cam frig)

apropo, acum 3 seri am visat ca am fost la dr micu (eu nu il cunosc) si mi-a zis ca pot pleca acasa ca sunt rezolvata; dar e ciudat ca nu stiu cum arata si totusi am visat cu acest doctor, cred ca am retinut de pe forum despre dansul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

edennoa

stiam eu ca o sa aduci o beta mare ....sa fie intr-un ceas bun si sarcina usoara ....
asteptam primul ecograf pe cand o sa ne spui ca ii bate inimioara ...sa il duci si pe sot o sa il imresioneze foarte tare cand va vedea ca dintr-u punc de pe ecran ies suntete de batat ale inimi

+34 fetita fetita

Mergi la inceput

merci mult fetelor pt urari

speram sa fie bine totul, luam cite un pas o data cu calm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns littlegirl spune:

Felicitari Edenoa! Duble felicitari ca s-a intamplat natural!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

edenoua felicitari!!sa dea Domnul sa fie bine pana la capat!
hmm..eu nu am mai scris ptr ca sunt un pic suparici..
am inceput fiv..azi e a treia injectie de gonal-protocol scurt!
insa..mi-au venit analizele..am candida prezenta si plus de asta mi-a iesit si antigen hepatita b pozitiv!
insa..asa nu stiu..ma simt imuna la tot ce e rau!parca presimt ca va fi bine!nu stiu de ce!sper sa fie asa!
pup gasca de fete frumoase!iar acum ca nu mai sunt pe drumuri poate o sa intru mai des!
la gagici!

Mergi la inceput

Buna fetele!
Edennoa,ciudat vis,intr-adevar cred ca subconstientul a lucrat in urma celor citite de tine pe forum,oricum e ciudat...ca un vis premonitoriu,oricum bine ca ai visat de bine si chiar s-a implinit.
Multumesc frumos,da,ar fi fain sa ne plimbam cu copiii prin polus,pe acolo pe la caluti,ii stiu pe toti,slava nepoticei mele,chiar asta ii ziceam alinutei ca ne-om intalni cu copiii si restul vor fi gravidute.
Cred ca esti foarte fericita!
Uratica,bafta,du-te inainte ca minuni se intampla.
Alinuta,corina
Petruta,bruni si restul fetelor
O ZI BUNA!

Mergi la inceput

Va pun si eu 3 poze cu nepotica in albumul meu,inca nu sunt aprobate de moderatoare,dar sper sa le aprobe repede.

Mergi la inceput

'Neata fetelor!
O zi buna!

Mergi la inceput