Fiv la Cluj 46
Raspunsuri - Pagina 18
alinutahu spune:
carla....bine ai venit si sedere cat mai scurta pe postul de aspiranta .....sa vi peste doua sapt cu doua liniute II rosi
restul frumoaselor pe unde sunteti? ......incep sa ma plictisesc singurica pe aici
+33 fetita fetita
adijo spune:
fetelor, ajutati-ma si pe mine: am nevoie urgenta de ovitrelle ( ca pregnyl cred ca nu gasesc) . La ce farmacie din Cluj sa apelez? unde se gaseste cu cea mai mare probabilitate? mersi
mara72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adijo fetelor, ajutati-ma si pe mine: am nevoie urgenta de ovitrelle ( ca pregnyl cred ca nu gasesc) . La ce farmacie din Cluj sa apelez? unde se gaseste cu cea mai mare probabilitate? mersi |
adijo incearca in reteua de farmacii DOna sau Sensi Blue insa nu stiu daca se gaseste si la noi in farmacii, eu l-am luat intotdeauna din Ungaria. Iar la unguri ai nevoie de reteta. Nu stiu sa iti dau numere de telefon pentru farmacii Dona sau Sensi Blue din Cluj dar banuiesc ca le gasesti pe net. Iar daca nu e mare graba pot intreba eu miine dupa masa ca am o farmacie Dona in apropiere si iti spun
adijo spune:
Mara, mersi tare mult! am rugat deja pe cineva din Cluj sa-mi caute. A intrebat la vreo 2 farmacii si i-au spus ca nu se mai gaseste Ovitrelle! i-am spus si eu de SENSIBLUE( tot de la ei imi comandam si din Baia Mare) . Sper sa gaseasca. imi trebuie cel tarziu vineri.
Arianna_M spune:
Adijo ....am eu pregnyl , cat iti trebuie , am de 5000 ui.
eu am facut acum in sarcina , l-am luat de la Dona din ploiesti ,dar nu mai ai.
eu sunt la Bucuresti .
daca te pot ajuta spune-mi.
11 + ........ cu
Bebe
cristina3343 spune:
Buna dimineata fetele!
O zi buna!
Adijo,ti-ai gasit pregnyl?
Alinuta
Corina
la toate fetele
adijo spune:
Fetelor, multumesc mult pt ajutor. decamdata astept niste telefoane , dar cred ca voi rezolva problema. Ariana poti sa-mi trimiti nr tau de tel pe mesaje private?mersi mult de tot.
cristina3343 spune:
Adijo,am si eu pregnyl si stiu pe cineva care merge maine la Baia-Mare din Cluj.
Daca nu-ti faci rost si te pot ajuta,sa-mi spui