Fiv la Cluj 46
Raspunsuri - Pagina 17
petrutaf spune:
corina cu siguranta vei fi prima graviduta din 2011 ! iti tin pumnii sa-si faca treaba si ceilalti embrionasi !
adijo spune:
Corina , bafta! Sa fie intr-un ceas bun ! La ce clinica din Viena ai facut Fiv-ul? ( nu am reusit sa-mi dau seama din paginile anterioare..)
brunadria spune:
corina bafta draga mea! te asteptam cu un beta mare!
petruta deocamdata sunt in romanica, nu am facut nimic, in 18 feb am stabilit celeoscopia pt driling ovarian , apoi abia o sa discutam despre fiv!
uratica imediat dai startul , sa fie cu noroc!
adijo saptamana viitoare sigur ne vedem
fetelor bafta tuturor!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
cristina3343 spune:
Buna fetele!
Bafta tuturor!
Alinuta,cred ca-i predai stafeta corinei.
Sa ne zici ce nume ii veti pune,sunt tare curioasa
corivio spune:
Adijo-la wunsch.Sunt super incantata de ei;si daca e sa nu fie...nu am ce sa le reprosez.
Am ajuns acasa cu bine si acum stau cumintica;incerc sa nu ma gandesc, dar gandul tot la ei mi-e.Incerc sa ma detasez, dar e destul de greu.Sotul e un terorist a citit recomandarile de pe pagina noastra si ...in consecinta nu mai beau cafea, de alcool nu intra in discutie, nu am voie nici poseta sa o mai car;de gatit , el gateste.Daca stau bine sa ma gandesc imi place chestia asta.
Sper in rest sa fie bine, ca nu stiu daca mai pot scoate inca o data atatia bani.
Sunt inca asa de confuza.
Corina,in curand o fericita
corivio spune:
Am uitat sa va zic ca as dormi tot timpul;abia acum imi dau seama ce stresata am fost.Mi-e somn non stop.In rest usoare intepaturi pe la ovarul drept, care dupa parerea lor a facut corp galben si ma doare usor burtica ca la ciclu, mai ales daca stau mult in fund.Voi ati mai patit asa ceva?Sau am luat-o razna?
Corina,in curand o fericita
alinutahu spune:
buna ....
corina....toate simptomele tale sunt absolut normale ....jos palaria in fata sotului tau ...
fetelor noi peste doua sapt mergem in HU pt ca incept tot felul de eco si analize de sange pt ca se apropie ziua cea mare
am reusit sa cumpar tot pt bb inclusiv patut , carucior ,hainute ,cadita si jucari desi stiu ca in primele doua ,trei luni nu o sa-o intereseaza prea mult jucarile dar na stti voi cum e ...ochii vad inima cere
cat despre nume ne-am hotarat ca o va chema SARA....am variat foarte mult intre SARA si SOPHIA
oricum vreau sa va spun ca am o burta imensa ,creste pe zi ce trece si printesa noastra joaca intr-o veselie .....mi sa ascuns si buricul ....nu mai am deloc asa tare sa intins pielea ,inca nici urma de vergeturi nici pe burtica nici pe sani
cam atat despr noi ....asteptam ziua cea mare si ne tot imaginam cum o sa arate micuta noastra
va pupacesc si va doresc o Dumninica frumoasa
+33 fetita fetita
cristina3343 spune:
Buna dimineata!
O ,iar pentru gravidutele noastre un laptic
Alinuta,e un nume foarte frumos SARA,imi place mult si mie.Mai aveti tare putin...si o sa o tii in brate pe printesa
Corina,de la ti se trage cred somnul.
Te asteptam cu beta mare.
pt.toate fetele si o zi buna!
carla_cluj spune:
Buna fetelor! Sunt si eu o aspiranta la titlul de mamica. Am facut pana acum 3 inseminari la Ginecologie 1 Cluj cu dr. Mihai Surcel. Ultima IA am facut-o vineri, si sper sa fie norocoasa
Analizele noastre arata bine pana acum, avem doar postcoitalul negativ, mucusul cervical e problema. Sper sa rezolvam pin IA.