Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 21
Andreea82 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui simona24![]() fetelor! am o prietena care este insarcinata in 6 luni si care vomita zilnic. asta ar fi ok, doar ca azi a vomat si cateva cheaguri de sange. e de rau?! cu dr ei nu poate lua legatura in seara asta, iar pitica e cam ingrijorata. si eu pe langa ea... ![]() simona cu matei |
Pai daca vomita in fiecare zi, e posibil sa se fi iritat tractul intestinal? Dar erau cheaguri, nu firisoare?
Nu ma pricep, zic si eu ca ar fi posibil?
Oricum pentru linistea ei ar trebui sa ia legatura cu un medic, chiar daca nu al ei
alynta27 spune:
Salutare! Azi mandruta a fost mai linistita!![]()
Simona nu e ok ca a vomitat cheaguri! Sa mearga la medic!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui tutz Salutare! Sunt un car de nervi - am predat adeverinta de CIC la lucru in data de 3 decembrie. Azi am intrebat cand o primesc, si raspunsul a fost - las'ca iti trimit saptamana viitoare !!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://picasaweb.google.com/lantostunde |
Si la mine greuuu se misca! Stai linistita ca il poti depune si mai tarziu! Eu asa am facut la Matei si nu au fost probleme!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)POZE
Cum a aparut Printul!
blackpanterro spune:
| citat din mesajul lui office Blackpantero, felicitari pentru grasunica! (nu stiu cum mi-a scapat mesajul tau)! ![]() Meme de Maiu si Lulia |
Multumesc! La fel si celorlalte fete!
Belle e o umflatica, arata ca un luptator de sumo :)). Mananca mult si cu pofta de aia cred ca se pune tot pe ea :). Si eu mananc ca sparta si beau ceai de alaptat in prostie ca sa pot tine pasul!
Adriana mami de Isabelle Marie - 3 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
alynta27 spune:
Multumesc! Avem 3 luni!
Se tine tantos in sus!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
blackpanterro spune:
| citat din mesajul lui nikolici blackpantera da asa este, am schimbat la 5 zile antibioticul cu altul dc nu se imbunatatea situatia, din pacate 2 luni a durat la Karina sa vedem la Kendra. Sa-i faci masaj la baza ochiului, e posibil sa fie blocat canalul lacrimal si ajuta masajul. Mamica de doua fetite Karina Alessia {14.10.2008} si Kendra Arianna {03.11.2010} |
O sa vad si eu cum e dupa 5 zile, deja insa e mai bine. Infundat nu cred ca este ca are lacrimi.
Adriana mami de Isabelle Marie - 3 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
danny1 spune:
cred ca nu e bine pt mama.oricum nu e ok atata voma.are nevoie de un tratam.am o carte despre homeopatie,si acolo exista ceva.fuga la urgenta
LA MULTI ANI-LUNITE SARBATORITILOR!
citat din mesajul lui simona24![]() fetelor! am o prietena care este insarcinata in 6 luni si care vomita zilnic. asta ar fi ok, doar ca azi a vomat si cateva cheaguri de sange. e de rau?! cu dr ei nu poate lua legatura in seara asta, iar pitica e cam ingrijorata. si eu pe langa ea... ![]() simona cu matei |
mami de
18.11.03 si
Robert 27.09.10mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
simona24 spune:
fetelor, va multumesc mult de tot pt raspunsuri! am trimis-o la medic! o noapte linistita! 
simona cu
matei
Andreea82 spune:
Noapte buna mamici, somn usor voua si bebelinilor.
A mea buburuza a adormit acuma, sper sa fie o noapte linistita!
cameluska spune:
Buna fetele,
Si sarcina mea a fost una grea cu voma, stari de rau, greata..cumplit.
Am avut si perioade cand vomam si FIRICELE de sange, NU CHEAGURI. Am fost la spital la urgenta ca sa intreb daca e de rau si mi-au spus ca este de la efortul depus in timpul vomei. Dar daca este sange (nu doar firicele) sa merg urgent la doctor ca nu e normal. A trecut de la sine, nu aveam ce sa fac si nici sa-mi opresc senzatia de voma nu aveam cum (luasem si metoclopramid dar imi era mai rau). La mine din cauza efortului respectiv au aparut si dureri intercostale de nu mai puteam respira bine, si in pat doar intr-o singura pozitie puteam sta.
Probabil ca pt linistea ei ar fi bine sa mearga la un spital de urgenta sa vb cu un medic. Nici eu nu am mers in ziua respectiva dar a doua zi m-am dus, devenisem prea sresata din cauza asta.
Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]