Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Buna dimineata!

eu cred ca in curand o sa . nu stiu ce e cu Sarah dar e foarte agitata de vreo 2 zile, plange mai mult, suge haotic (de multe ori zbiara cand o pun la piept) si nu doarme linistita. uitati-va cat e ora si ea nu doarme ...altadata la ora 20-21 dormea dusa

maine (azi) mergem de dimineata sa imi depun dosarul pentru alocatie apoi trebuie sa inapoieze pompa electrica la sediul firmei.

ne "auzim" maine ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoredanaB

Buna dimineata!

eu cred ca in curand o sa . nu stiu ce e cu Sarah dar e foarte agitata de vreo 2 zile, plange mai mult, suge haotic (de multe ori zbiara cand o pun la piept) si nu doarme linistita. uitati-va cat e ora si ea nu doarme ...altadata la ora 20-21 dormea dusa

maine (azi) mergem de dimineata sa imi depun dosarul pentru alocatie apoi trebuie sa inapoieze pompa electrica la sediul firmei.

ne "auzim" maine ...

de Sarah Sophie(15.09.2010) + Eric Joshua(05.09.2008) daruri de la Dumnezeu!

mai mult ca sigur e la puseul de 3 luni asa ca multa rabdare si mult laptic

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

ah,eu legan copilul de la ora 5 si el rade

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata. cafeaua e gata!
Noi am avut o zi usoara ieri, ne-am plimbat o ora si asta face minuni! seara Vlad a adormit pe la 9 jumate, s-a trezit putin pe la 11 jumate si a adormit repede, apoi a mancat la 2, iar pe la 3 jumatate avea chef de joaca, asa ca l-am luat langa mine, eu am adormit iar el s-a jucat cu nasul meu pana s-a plictisit si a dormit iar. acum e treaz de la 6 jumate si probabil va adormi curand.
Vreau sa fac paine azi...mi-a dor de mirosul de paine ce se coace...n-am mai facut de 10 ani si sper sa-mi reuseasca.
aaa, la noi a nins putin si e asa frumoooos

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

POZE NOI LA SEMNATURA (luna a4a)

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

iau o cafea mare.sunt moarta de somn.
mai3, te dadusem disparuta.bine ca ai aparut.vreau si eu asa 2 zile de plimbari, dar cu cine sa-l las.si vreau si la shopping mult si sa iau cadourile.mie imi place tare mult sa le aleg , sa le studiez, mai putin sa le comand de pe net.
mari, e criminal vladut cum doarme.
joi mi-am programat si eu curatenia cu sotul.sper sa si reusesc sa termin intr-o zi totul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Nastasie, dar ai crescut un adevarat Praslea cel voinic! pune si tu niste poze sa-l vedem!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Mari, e foarte scump Vladut!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Poftiti la un ceai fierbinte, ca daca ma uit pe geam, e cazul...e totul inghetat, a mai si nins...se pare ca azi nu putem iesi la plimbare.

blackpanterro, nastasie, ce bebei dolofanei aveti, bravo lor ca papa bine si cresc asa frumos!

Pity, i-ai introdus laptele praf? Mi-a scapat..nu mai retin. Ca daca esti tu la dieta, clar slabeste si el si cred ca e cazul sa-i dai ceva completare.

Buburuzo, mai face si-a mea asa cand o asez la san. Uneori refuza LP si vrea san, alteori refuza sanul si vrea LP, alteori le refuza pe amandoua si vrea suzeta. Insa seara si noaptea doar san, daca simte altceva face urat. M-as duce si eu cu ea azi la shopping, dar e cam ger afara si asa-zisul mall din Piatra nu e asa mare incat sa ma plimb mult pe-acolo...o sa vedem mai tarziu.

nushule, atunci nu-l mai legana...poate adoarme.

Eu n-am apucat sa iau cadouri...abia i-am luat bolfoseniei un carusel pt. patut, ca nu avea. O sa i-l plasez sub brad. N-am cu cine s-o las nici sa-mi termin curatenia..daca ati vedea cum toate-s ca aduse de ape..am spalat mochetele toate, am spalat toti maimutoii de plus, am sters faianta si dulapurile din bucatarie...si cam atat. Mi-ar mai trebui o luna sa termin. Unde mai pui ca am si 6 m de geamuri de la balcon nesterse, plus alea de la camere....daca le sterge tati, ok, daca nu...nici nu aduc pe nimeni, ca e frig. La primavara.

S-a trezit, fug!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

LoredanaB, la voi cum e cu indemnizatia si concediul?Am inteles ca se poate sta 6 ani acasa pentru cresterea copilului ?!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput