Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 12
ghiocela13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui histamina fetele,sa fim !nimeni paraseste o comunitate doar ca X sau Y a facut un comentariu rautacios......................eu am trecut prin asa ceva si stiu bine ce spun.stiu ca am avut luni bune in care nu intram cu drag la Odisee. Fulguta, cuscra, unde te duci?Ghiocela, fii serioasa!eu ce sa mai spun de jignirile zozelei la dresa mea????????????? vin Sarbatorile aducatoare de pace. pt toate fetele ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pai eu, de regula, sunt destul de serioasa. Doar ca nu mai vreau sa plece nimeni din Odisee. Detest starile conflictuale, ma demoralizeaza!
Ghiocela - mami de
Irina Maria
ghiocela13 spune:
Azi am fost la control cu operatia. La usa erau numai gravidute dragute. M-a apucat asa o nostalgieee....Parca a trecut prea repede. parca mai ieri eram si eu la coada, curioasa de galusca din burta!
Ghiocela - mami de
Irina Maria
maitreyi spune:
donna avand in vedere ca piticul e botezat mergi cu el cat mai des la Impartasit. va trece 
fistiq-ule noi ne-am cam prins cand vrea bebe sa doarma si imediat il punem la somn. adoarme de cele mai multe ori instant si se trezeste dupa 20-30 de minute bine dispus. incearca sa vezi cand ii e somn pt ca ei cu cat sunt mai obositi cu atat nu vor dormi.
simona teoretic nu mai e niciun puseu memorabil ![]()
iunia eu stau si ii falfai din jucarii pe la nas, le mai ia el in munuta si le pupa, acum de mos va primi un centru de activitati, ii cant, dansam...de astea. da' sa stii ca nu exista "prea mic" pt citit
eu ii citeam celei mari inca din burtica
chiar ma intrebam ce is alea de pe perete
felicitari pt rostogolire 
mari acilea sunt 
pity maica da' o livrare acasa nu se poate? ![]()
noi furam plecati 3 zile la bucharest cu marmota mare. piticul a ramas acasa cu baba (asa ii zice Alexandra bonei
). am fost la nasii piticei, la shopping prin ikea si kika la greu. m-am odihnit nitel ca am dormit si eu 2 nopti cap-coada
Bogdan a fost ok, linistit. ii lasasem o bluza de-a mea si cica cum o punea pe el cum adormea instant
aseara cand am ajuns l-am luat langa mine in pat si am adormit nas in nas
azi am bagat si curatenia de Craciun si nu ma mai pot apleca
azi a fost ziua de dulapuri si aruncat nimicuri. maine e ziua de sters, spalat, etc dar Slava Domnului, la asta am ajutoare. la scotocit si aruncat prostiute nu se baga nimeni ca numai eu le stiu rostu'
hai noapte buna si nu ma dati disparuta ca aim in da zoun ![]()
-----
O poveste cu Minuni - o
roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
donna79 spune:
| citat din mesajul lui maitreyi donna avand in vedere ca piticul e botezat mergi cu el cat mai des la Impartasit. va trece ![]() hai noapte buna si nu ma dati disparuta ca aim in da zoun ----- O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
MAI3, chiar ma intrebam pe unde umbli! Multumim de sfat
am cam inceput sa mergem in fiecare duminica, duminica asta am lipsit ca a avut tati treaba si n-a fost nici bunicul sa ne duca cu masina. Si in privinta asta am avut ceva probleme pt ca el regurgiteaza muuult si ma necajeam cand vedeam ca regurgita la ceva timp dupa Impartasanie.Acum ma gandesc si ma socotesc cum sa fac sa ajung si eu la spovedit...
Galuscutul meu a stat in seara asta foarte frumos la baitia, culmea... nu a plans nici la imbracat, eu fericita, tati incantat, bunicii in extaz... si la 10 min dupa baita a tras un recital de urlete de s-au zguduit peretii si a dat bunica in depresii grele ca eu eram in dus...
Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)
nikolici spune:
| citat din mesajul lui oramona Buna si de la noi. Fetelor, fata mea a facut cojite in cap si dr. de familie mi-a zis ca-i normal si toti bebelusii fac si sa o spal cu periuta de dinti. O spal cu peria ei de par, dar poate ar trebui sa o dau cu ceva. Voua nu vi s-a intamplat? ![]() ![]() ![]() mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010) |
Am avut mari pb cu cojile la Karina, a avut pe langa in cap , toata fruntea si mai dadea si cu mana peste si le rupea ojile.Pediatra ne a recomandat unguentul Diprosalic.In maxim 3 zile au disparut complet.Intreaba pediatrul, poate bebica nu poate folosi acest unguent.Dar la noi a facut minuni.
donna79 spune:
| citat din mesajul lui camisv Donna, noi ramanem in club ... ca astazi n-a fost niciodata: n-a mancat, n-a dormit, doar a marait . Miercuri vreau sa merg la dr., ca poate are totusi ceva si eu nu-mi dau seama.Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10) http://picasaweb.google.com/adinicola72/BebeTudor# |
CAMI, asa te inteleg...
Sa dea Domnul sa treaca repede starea rea si sa vina zile senine cu zambete si gangureli!Ma mai apuca o apasare cand il vad agitat...
Din copilarie mi-au ramas amintiri vii cu mana racoroasa a mamei care vindeca imediat febra si cu tata care ma mangaia pe frunte si spunea "Tatal nostru" si treceau toate relele! parca se pricepeau sa le vindece pe toate. Eu sunt uneori asa dezorientata, mi-e greu sa interpretez ce vrea T, ce-l supara... sper doar sa ma "orientez" cat mai curand, eventual pana la varsta primelor lui amintiri! Nu-s prea coerenta, ma duc sa culc piticul si ma culc si eu.
Noapte buna!
Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)
LUANASHANA spune:
Puiutza,eu am vazut pe okazii Jumperoo la 500 lei.dar mai poti comanda pe ebay sau amazon, e 100E. Din anglia sau germania ajunge coletul foarte repede.
Buburuza_10 spune:
Salut!
Se pare ca a fost ceva in aer worldwide
, ca si noi am avut o zi cam agitata. Noroc ca am fost la o tura de shopping si ne-am mai incarcat bateriile. Am fost la shopping noi doua, ca fetele, doar ca fata mica a dormit mai tot timpul.
Nu stiu ce are, dar de cateva zile se comporta cam ciudat cand o pun la san: tipa si se trage, de parca tzitzi ar fi iute. Ce o fi? Dupa mai multe chiraieli si extensii, se linisteste si mananca. Nu stiu cat mananca, dar presupun ca suficient pentru ca ia in greutate. Azi am cantarit-o: 6,3 kg.
Am ajuns la 67 de kg, de la maximul de 85 kg, plecata de la 59 kg... Nu prea mananc nimic, dar nici nu slabesc pe cat de repede as vrea. Rabdaaaaare si multe lichide! ![]()
Va pup si va doresc o noapte buna si linistita!
Alina_feier spune:
Buna seara.
Dupa cate am citit pe aici eu ma inscriu in clubul celor fericite ca am un moment doar pt mine. Deoarece Daria a inceput sa doarma bine noaptea (nu ne mai trezim pt masa de la 3-4) de 2 saptamani am inceput sa merg din nou la sala....asa ca de 3 ori pe saptamana cate 1 ora/ 1 ora jumate evadez si merg la sala la aerobic.....ohh doamne ce bine este (desi am febra musculara de 2 saptamani intruna
)
Pana acum tati s-a descurcat excelent cu Daria.
Va pup si noapte buna 

!
. Miercuri vreau sa merg la dr., ca poate are totusi ceva si eu nu-mi dau seama.