Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 11
blackpanterro spune:
Buna fetele!
nu prea activez aici ca mi-e imposibil sa citesc tot dar ma confrunt cu o problemuta si vreau sa stiu daca mai are cineva la fel.
Lui Isabelle ii curge ceva galben din ochi de cand s-a nascut si am banuit ca e infectie pt ca are lacrimi ceea ce nu mi-a sugerat canale infundate. Azi am primit antibiotic si ma intreb oare cat dureaza sa treaca pt ca mi s-a spus sa pun crema la ochi timp de 2 saptamani dar tubusorul e mic tare si nu cred ca ajunge.
In rest Belle e super, doarme bine noaptea de cand s-a nascut, o trezesc eu ca imi explodeaza sanii daca nu o fac.
Azi la 3 luni are 7.2 kg, alaptata exclusiv.
Adriana mami de Isabelle Marie - 3 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
Pity27 spune:
mari si tudor e la cura
. saptaman asta a pierdut in greutate 130 gr. duminica trecuta, inainte de cura mea avea bietul copil 6.100 kg ,iar aseara avea 5.970kg. fotomodel il face mama![]()
![]()
.
aura, mami de TUDOR 09.09.2010
histamina spune:
fetele,sa fim
!
nimeni paraseste o comunitate doar ca X sau Y a facut un comentariu rautacios......................eu am trecut prin asa ceva si stiu bine ce spun.stiu ca am avut luni bune in care nu intram cu drag la Odisee.
Fulguta, cuscra, unde te duci?Ghiocela, fii serioasa!eu ce sa mai spun de jignirile zozelei la dresa mea?????????????
vin Sarbatorile aducatoare de pace.
altfel,
vreau sa dorm,
vreau sa stau 10 min singura,
vreau sa ma duc pana la magazinul din colt-suprema evadare,
vreau sa ma intind pe tot patul,
VREAU SA CITESC,SA INVAT,SA SCRIU,
vrea, vreau,vreau.....................
dintisori lui Sebi mi-a ofilit toate vrerile mele.
pt toate fetele 

Arianna11 spune:
Fetelor,ne-au apucat vrutele?...si eu sunt la fel...nu stiu cum sa fac sa ma duc sa ma tund...nu am timp si nu am cum so las singura...si cate mai cate nu vreau....cat despre cumparaturi ,noi o luam cu noi peste tot..doarme in magazin de numai...
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
bebecris26 spune:
Am mai pus cateva poze noi cu grasutul meu
. Bebita are manutele si piciorusele destul reci, stiu ca de obicei bebelusii asa le au dar de cateva zile parca le are p[rea reci. Sa-i fie frig? In casa avem in jur de 23-24 de grade si il tin imbracat intr-o salopetica sau un costumas de bumbac. Inainte ii dadeam si bady pe dedesubt dar de ceva timp nu i-am mai dat. Ar trebui sa-l imbrac mai gros?
Cristina, mami de bebita David
bebecris26 spune:
Bebelusul meu e indragostit de Paula Seling
. Ii place la nebunie cum canta colinde, le asculta cu drag, rade, gangureste, ce sa mai e topit cand o aude cantand. Am gasit modalitate sa-l fac sa stea cuminte cand se plictiseste ii pun colinde, in special Paula seling
. aa cand se opreste melodia plange ![]()
Cristina, mami de bebita David
Andreea82 spune:
Se pare ca azi e ziua maraielilor. Si Ale a fost destul de maraita, de fapt si ieri a fost. Acuma doarme si tare mi-e teama ca la noapte ne chefuim
. Si mi-e un rau de azi noapte...nu stiu ce am
Bebecris, si la noi sunt 23-24 de grade si de obicei o imbrac pe Ale cu body si salopeta fara maneci sau body cu maneca scurta si salopeta cu maneci.
Dr. ne-a zis sa punem un strat de haine in plus pe ea, fata de ce avem noi pe noi.
Klarisse spune:
Ehhe ca veni vorba de vrute
..
tare mi-e dor de diminetile cand stateam in fotoliul meu preferat cu cafeaua in mana si-mi citeam revista..
vreau un weekend la munte cu sotul meu..
si ar mai fi multe..dar cand ma uit la Matei parca mai bine fara toate astea dar cu el in viata noastra
. Sunt sigura ca va veni vremea sa mergem si prin cluburi, sa iesim la munte, sa mergem cu orele la cumparaturi..etc. Acum suntem in primul rand mame.si cred ca va fi cel mai frumos Craciun
din viata mea
.
..hmm sunt un pic nostalgica ..
histamina spune:
ei,ziceam si noi asa,de un caprit,de un pamplezir
sebi urla la 23 de grade,deci aem 25
Klarisse spune:
Matei a papat si acum doarme. Ma culc si eu. Va doresc o noapte calma, cu somn lung

.