Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Offff, offff, offff!!! A fugit Kat din cauza Fulgutei si Zozelei ca i-au atras atentia ca incarca forumul cu articole interminabile de google si mesaje pentru fiecare in parte.
Sa-mi fie rusine ca am facut-o pe Kat sa se simta o "intrusa". Ce urat....
Mai fetelor, eu ma bucur ca v-am cunoscut si ca am petrecut o odisee frumoasa alaturi de voi.
Va doresc o viata frumoasa alaturi de puiutii vostri si sa reusiti sa o aduceti pe Kat inapoi.

uta28 este mamica de Mara Elena alias Monstru din Adancuri zis Nasturel (10.10.2010)
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

FULGUTA, ce vrei sa spui? Ca parasesti si tu Odiseea?????????? Doar pt ca "X"plange dupa "Y", care "Y" a abandonat o intreaga comunitate doar pt ca cineva "si-a permis"sa-i faca sugestii?
SPER CA GLUMESTI!!!!!!!!!!

Ghiocela - mami de Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Pffiii... bine ca s-a mai destins subiectul cu supa Lorei si clatitele lui Mari ca citind paginile anterioare ma cam aprinsesem....
Oricum, eu vreau si supa si clatite!! portie dubla, ca in afara de mic dejun n-am mancat nimic azi!

Nu pot sa-mi tin gura (mainile) si "opinez" si eu: mie imi sunteti foarte dragi TOATE. In ultima vreme pot spune ca nu prea mai am alte prietene apropiate, din motive evidente, lipsa de timp, jobul lor, bebelul meu etc. Consider ca este un privilegiu sa pot discuta pe forum cu persoane care sunt in aceeasi situatie ca mine, cu bebei de varste apropiate. DAR... vreau sa scriu aici de cate ori pot, chiar si mesaje care nu au musai concentratie mare de informatie, vreau sa pot scrie chiar si numai sa va urez sa aveti o zi buna sau somn usor. Vreau sa fim putin mai tolerante fata de maniera fiecareia de a se exprima. Multumesc!

Revenind la subiectul momentului, Tudor inca n-a descoperit degetul separat, doar pumnul intreg. Pe mine suptul pumnului ma isterizeaza de-a binelea (am eu pitici pe creier, admit) dar nu-i pot da un substitut pt ca nu accepta suzeta si girafa n-am mai comandat-o cand am vazut ca prezinta riscuri

FISTIQ, CAMI, ce fac Tudorii morocanosi? PITY, te inscrii si tu in clubul morocanosilor? Al meu va ca a menajat-o pe buni cat am fost noi la cumparaturi dar pe mine m-a luat in primire cum am intrat, parca zicea "scoate tzitzi ca nu-i de gluma... o rod!"

Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna ziua dragi mamici (sau seara ). bebelusii vostri la 2 luni si ceva i-si tin gatul cand ii tineti in brate? Al meu a inceput sa-si tina bine gatutul si cand oboseste pune capusorul pe mine. Bine nu prea il las sa stea asa ca i-mi e frica sa nu se dea pe spate, ii tin o mana la capusor.

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Vreau si eu o noapte de somn!!!
Vreau si eu in oras, macar 2 ore, fara ganganie!!!
Vreau...da' ce nu vreau?!!!
Vreau sa slabesc, ca intru in depresie, altfel!
Vreau o geaca si n-am timp sa merg sa-mi cumpar!
Vreau sa fie odata curatenie si la mine si...cel mai imp., sa tina mai mult de-o zi!
Vreau sa nu ma mai doara burta! Am o burta umflata de zici ca-s in luna a 9-a, nu's ce am...d-aia am mancat doar supa..apoi cateva bucati de placinta cu branza (va invit si la asta, daca doriti). Am o oala de varza si as da iama in ea, dar ma abtin. Poate, totusi, imi trece burta.
Aberez?

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

LORA, stai calma, ca esti tare slaba si tare frumoasa. daca tu esti grasa eu ce sa mai zic.
ia pitica si du-te prin magazine. s-apoi pentru ce-ti trebuie geaca? vine frigul si nu mai poti iesi din casa.
hai ca e doar un scurt episod, inca putin si o duci pe adelina la gradinita.

azi sunt zombi, sunt singura caci sotul e de garda si imi e tare foameeee. noroc ca am ceva carne prin congelator, ca iar faceam foamea. s-a mai intamplat ca sotul sa vina cu mancarea dupa 48 de ore de spital.
nu am iesit azi din casa si nu are cine sa-mi aduca mancare, parca nu as cere ajutorul socrilor. maine vine doamna care ma ajuta cu treburile prin casa si imi aduce si mancare, evident pt cura mea de slabire.

aura, mami de TUDOR 09.09.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

pity, nu flamanzi.fa si tu ceva repede si papa:o paine prajita si un ceai.si pana la urma roaga-i pe socri sa vina.
lora,eu vreau mai multe ca tine si nu mai sunt asa legata de el, adica nu mai papa san dar daca nu prea am cu cine sa-l las.
venim de la dr:avem 7, 600kg si 69cm.la 4 luni si o saptamana.vaccin nu am facut ca nu erau venite.am facut o mica afta pe limbuta si dam cu glicerina, oricum l-am dat dinainte sa zica dr.din cauza asta baleste la greu, deci nici urma de dintisor.
ma duc si eu sa pap.va las si voua ce am prin frigi:pilaf cu aripioare, ostropel cu piure, supa de galusti si ardei umpluti.dulce nu am.a ba da poate niste iaurturi cu straciatella.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Donna, noi ramanem in club ... ca astazi n-a fost niciodata: n-a mancat, n-a dormit, doar a marait. Miercuri vreau sa merg la dr., ca poate are totusi ceva si eu nu-mi dau seama.

Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
http://picasaweb.google.com/adinicola72/BebeTudor#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

hello fetele
dorinte-dorinte... si eu vreau multe...da ma lasa sotul ca sa ies seara la cumparaturi, la colt, pt un suc, o paine...
azi mi-am permis sa fug pana la posta, sa dau o fuga pana la cumnata mea in drum spre casa...ca tre sa nasca si e singura, apoi pe la primarie si la banca...nu am rezolvat la banca pt ca eara glomerat...Petru a dormit 3 ore in dupamasa asta...noroc ca Ema lucreaza si fata care o instruieste a stat cu interfonul langa ea...dar nu a fost nevoie.
Am chef de o ...iesire, un munte, o discoteca visez , na!

regim! pai Ema e OBEZA , n-o mai incape nimic, in curand va imbraca hainele mele, asa ca seara nu mai mananca nimeni in casa, eventual un iaurt, ori cereale integrale cu lapte, un mar...ceva de genul
ete asa mai slabesc si eu... numai ca noaptea ma trezeste junior-ul de 3 ori, Ema e infundata si se fataie noaptea...sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Lora esti o scumpa si sper sa ti se implineasca toate dorintele.
Ghiocela foarte de acord cu modul in care ai pus problema.

A venit tati acasa si a luat galusca in primire, deci mai pot vietui si eu pe forum cat de cat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Pity, inseamna ca erau defecte oglinzile d-nei aleia de la magazin...
revin, scuze

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput