Un sfat, va rog mult
Raspunsuri - Pagina 2
gaby76 spune:
XIO, la varsta pe care o are banuiesc ca ea considera ca nimic rau nu i se poate intampla... stii tu, cand ti se pare ca poti duce muntii in spate! Nu-i rau dar tot un medic (sau mai multi) poti sa spuna cu certitudine daca-i laie sau balaie.
IRA_LIZA spune:
Alexandruski, ai fost la doftor? prima ta postare are deja 4 zile, se apropie Craciunul, nu sta pe loc!
Alexandruski spune:
In primul rand vreau sa va multumesc celor care mi-au raspuns.
Zilele astea am incercat sa ma limistesc, asa cum am mai zis numai simt acel punct tare in san. A zis cineva ca se simte ca o galma, eu nu simteam asa ceva. Am incercat sa analizez daca am modificat ceva in alimentatie sau chestii gen. Dar nu am luat decat niste suplimente cu calciu si zinc pentru piele si unghii. Nu stiu daca asta sa fi avut vreo legatura. Daca imi mai apare, promit ca merg la medic. Mi-a recomandat o prietena un medic din Bucuresti, un anumit dr. Conteanu, am inteles ca are cabinet in zona Tineretului, poate a auzit cineva de el.
Altceva, a zis cineva pe forum ca din cauza varstei cred ca nu mi se poate intampla nimic. Nu este deloc asa, mi-as dori ingrozitor de mult sa fie asa, mai ales ca am avut un an foarte urat cu evenimente care cel mai mult mi-au distrus increderea in mine.
Legat de medici, offf, poate ca sunt eu ghinionista, dar toate experientele mele cu medicii au fost foarte urate. Ani de zile mi-era frica numai sa trec pe langa un spital. O doctora era sa am omoare de acum vreo zece ani.
Inca o data, va multumesc tuturor celor care mi-au raspuns si va doresc multa sanatate voua si familiilor!
Lillo spune:
Nu as merge la Conteanu nici platita... Am mers la el cand am ramas insarcinata cu primul copil. Mi-a "facut analize" ptr secretie, nu mi-a dat rezultatul deloc, mi-a zis doar ca am flora vaginala patologica si mi-a dat spalaturi cu irigatorul si niste ovule si mi-a zis ca ne intalnim la urgenta daca nu fac tratamentul, ca SIGUR pierd sarcina. Nu mi-a facut ecografie de confirmare a sarcinii, nu mi-a recomandat analize la sange... Mi s-au aprins beculetele si am mers la alt medic. Lama a iesit curata la 2 lab. diferite, sarcina era bine merci, iar ovulele si spalaturile erau interzise in primul trimestru de sarcina. Cam asta e experienta mea cu dr. Conteanu.
lavi02 spune:
Ti-as recomanda sa te programezi din start la o ecografie mamara, acolo iti poate spune mai clar ce este decat doctorul la o palpare.