Am desfacut aparatul de aerosoli, pe care l-am cumparat acum, spuneti-mi va rog, se pune si apa? Cata? Si peste apa se adauga ser fiziologic? Este pentru baietelul de 4 ani...
Nu are nevoie acum, dar doream sa stiu cum se foloseste, in carte scrie sa punem numai medicamentul prescris.
Si daca punem serul fiziologic, punem o fiola intreaga?
Multumesc!
Precizez ca aparatul este Omron.
Va rog, astept raspunsuri, sunt cu aparatul in fata...
Multumesc.
nu se pune apa, se pune ser fiziologic 2-3 ml si un medicament(ventolin, lixotide, acc, dexa), dar ar trebui recomandat de medic in functie de simptomele copilului, eu ii fac fetitei si doar cu ser cand vad ca are mucozitati, de 3 ori pe zi cu 3 ml de ser
succes si multa sanatate
eu in general ii pun doar ser, fara apa
cantitatea depinde cat timp vrei sa ii faci, cat accepta copilul sa stea. ca apoi arunci ce ramane.
eu am o punga cu ser si scot cu seringa cam 5 ml, uneori 10, ce ramane cand nu mai pot tine copilul deloc folosesc eu
mama de Carol (29.12.2008) si 8+
Serul se pune fara apa. Medicamentul se pune numai cu ser (fara apa evident).
DAca te astepti ca aerosolul cu ser sa faca minuni, te inseli. La 4 ani, trebuie sa fie foarte putin bolnav, ca sa vezi vreo imbunatatire. Atat de putin bolnav, incat n-ar trebui sa-l folosesti.
Citat: |
citat din mesajul lui Zina Am incercat, aerosolii care ies sunt reci, asa trebuie sa fie? |
Eu pun ser fiziologic si ventolin. Medicul pediatru mi-a recomandat in schimb sa fierb crengute de brad sau pin.