Bazar Umanitar ***57***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Citat:
citat din mesajul lui EllaX

acuma imi scuzati avalansa de mesaje!...

mari_paun, e posibil sa am eu un patut pliant de pus, dar abia dupa Anul Nou. Daca nu-ti trebuie in deplasarile de Sarbatori si poti sa mai astepti...

EllaX cu Ana (30 iunie 2006)

e ok si dupa sarbatori...oricum stam acasa...dar ne trebuie la bunica, ca o sa mai dormim si acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui EllaX

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

Buna fetelor!

Mihaela, am primit astazi coletul de la tine. Multumesc muuuuuult.

Fetelor, am reusit sa postez si eu doua pozici cu nazdravanii mei, asa ca sa va arat ce copii chic am! cra-cra-cra

_

Unde, unde? Unde-s pozele, sa-i vedem?

EllaX cu Ana (30 iunie 2006)

La semnatura, chicAlexa si chicAndrei

_

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

ChicAlexa – val-1.jpg

ChicAndrei – val-2.jpg

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristaluna spune:

Leditia, te rog mult sa-mi spui daca apar platiti in contul tau 10 lei de la user danielarazvan(Daniela B). Are doua tricouri castigate pe 03.11.2010 si imi scria ca-i va depune dar nu am nici o confirmare. Multumesc
De Nushulica stiti ceva?? Am un produs castigat de ea in 31.10.2010 si nu-mi da nici un semn...Parca am mai vazut-o pe aici.
O saptamana fructuoasa sa aveti si zapada la pitici !!
Eu am examene ca avem un fel de presesiune, asa ca invat pe rupte zilele astea, ca sa ma pot bucura de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristaluna

Leditia, te rog mult sa-mi spui daca apar platiti in contul tau 10 lei de la user danielarazvan(Daniela B). Are doua tricouri castigate pe 03.11.2010 si imi scria ca-i va depune dar nu am nici o confirmare. Multumesc

Poti sa-mi dai pe PM numele intreg?Nu am nici o depunere de la Daniela B,am cautat de la 3 nov pana in prezent.
Poti s-o intrebi in email daca a platit si daca zice ca da,sa-mi spuna de pe ce nume si cand anume,ca poate a depus de pe alt nume..eu stiu..
pup.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Valentina,ce frumosi suuuuntttttTe cred si eu ca esti mandra de ei!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Vale, cand incepe votarea? Sa stim sa votam ochii foarte frumosi ai copiilor tai. No, vezi cum se dau puncte pe ochi frumosi? Sa-ti traiasca puii si sa-i cresti sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Am mai adugat la bazar cateva produse:

http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=12480
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=12479&n=Set-Tex--manusi--fes
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=12478&n=Omida-muzicala
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=12476

Noi sambata ne ocupam de decoratiuni si de impodobitul bradului, eu prefer sa fie cat mai aproape de Craciun, ca dupa aia numai am rabdare sa vina sarbatorile

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Laura am ridicat coletul iti foarte multumim pt. sepcute si pt. bonus ( se asorteaza cu sepcuta portocalie). Sunt f. frumoase si ii vin!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyalo

Laura am ridicat coletul iti foarte multumim pt. sepcute si pt. bonus ( se asorteaza cu sepcuta portocalie). Sunt f. frumoase si ii vin!!!

Dany Stefan-Ioan

Sa le purtati cu placere si sper sa ii vina si la vara!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=2" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Eu caut camasi de scoala albe sau bleu, pentru baiat, marimea 32/33. Daca pune cineva asa ceva la bazar, sa-mi dati si mie Pm ca altfel nu pot urmari.

Mergi la inceput