Bazar Umanitar ***57***
Raspunsuri - Pagina 3
szivarvany spune:
Ada, multumesc pt colet
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">mam.jpg ***
adablackcat spune:
Mamagiuliei, sa le folositi cu placere la joaca! si pe tine si pe frumoasa ta Giulia!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
pisellino spune:
confirm 15 lei de la lumi_nag
multumim mult
POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
Un grapefruit este o lamaie care a avut o sansa si a profitat(Wilde) Robi imi doresc din tot sufletul sa fii un grapefruit si sa profiti de tot ce e bun pe lumea asta
EllaX spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leditia Neatza. Pt cojite in cap este excelenta crema de la mustela,stelaker. Va dorim o zi excelenta. POZE CU NOI de David Christian Speranta si incredere pentru David Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!. |
Gand la gand. La noi n-a mers nimic altceva decat Mustela - dar noi aveam un sampon-spuma pe care il foloseam ca pe samponul ei din perioada aceea, deci era si comoda folosire. Se gaseste in farmacii. Pretul e destul de mare, dar tiiine mult. Si merita.
diana2242 spune:
Salutare de la mare la noi e frig rau sambata am isit la plimbare in cartier fara manusi la copil si i-au inghetat instantaneu mainile asa ca am oprit la un magazin aici aproape si ne-am luat manusi pt a continua plimbarea si nu avea nici fular sefu si cand am ajuns acasa avea nasul rosu ca al lui Rudolf si cu cate o picatura de apa cursa din fiecare nara dar inghetata pe traseu deci m-am prapadit de ras cand l-am vazut dar l-am sters rpd fara sa ma gandesc sa ii fac poza.Azi e mai caldut am iesit in capul gol de comentau toate babele sa nu mai zic ca toata lumea il vede imbracat in albastru si tot fetita zice ca este din cauza cercelului asa ca m-am disperat nu mai pot.In sf ne-am linistit si noi avem masina e frumoasa,mare etc si sa va zic si o intamplare de ieri.Rares sta in scaunelul lui singur in spate si noi in fata dar cand are geaca pe el nu ii mai pun centuri ca nu prea se poate misca din cauza gecii si poseta mea pe bancheta din spate cu biberonul in ea.Cand opresc la un magazin sa iau ceva si sa scot portofelul din spate observ scaunul copilului gol si copilul pe bancheta nu era,el era jos pe podea cu biberonul in brate si nici car nu zicea.Asa ca are loc baiatul acum sa faca ce vrea in spate.
va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel
EllaX spune:
Salutare tuturor!
In Cluj iarna: e frig si ninge zilnic. Nu se asaza mare lucru, inca, dar avem sperante.
Am avut sambata o serbare ffff frumoasa! Ce mai frumoasa serbare vazuta vreodata, la copii de gradi - si nu numai inima mea de mama vorbeste asa. A fost interesanta, artistica, copilareasca, mai lunga si mai complexa decat m-as fi asteptat (obosisera puii un picut, dar doar un pic) si a venit si Mos Craciun la sfarsit - ma rog, un ajutor de Mos trimis CHIAR de Mos Craciun. Era cat pe ce sa investigam daca nu cumva din camera in care l-am vazut intrand, dupa serbare, se inalta scari catre casa Mosului. Si cred ca nu ne-am bucurat noi de serbare cat s-a bucurat Ana - care era toata o veselie, pe scena. Rrrupti am fost, dupa, cand ne-a trecut "febra" evenimentului.
valentina_22 spune:
Buna fetelor!
Mihaela, am primit astazi coletul de la tine. Multumesc muuuuuult.
Fetelor, am reusit sa postez si eu doua pozici cu nazdravanii mei, asa ca sa va arat ce copii chic am! cra-cra-cra
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ChicAlexa – val-1.jpg
ChicAndrei – val-2.jpg
BAZAR DC
EllaX spune:
citat din mesajul lui valentina_22 Buna fetelor! Mihaela, am primit astazi coletul de la tine. Multumesc muuuuuult. Fetelor, am reusit sa postez si eu doua pozici cu nazdravanii mei, asa ca sa va arat ce copii chic am! cra-cra-cra _ |
Unde, unde? Unde-s pozele, sa-i vedem?
EllaX spune:
citat din mesajul lui diana2242 Salutare de la mare la noi e frig rau sambata am isit la plimbare in cartier fara manusi la copil si i-au inghetat instantaneu mainile asa ca am oprit la un magazin aici aproape si ne-am luat manusi pt a continua plimbarea si nu avea nici fular sefu si cand am ajuns acasa avea nasul rosu ca al lui Rudolf si cu cate o picatura de apa cursa din fiecare nara dar inghetata pe traseu deci m-am prapadit de ras cand l-am vazut dar l-am sters rpd fara sa ma gandesc sa ii fac poza.Azi e mai caldut am iesit in capul gol de comentau toate babele sa nu mai zic ca toata lumea il vede imbracat in albastru si tot fetita zice ca este din cauza cercelului asa ca m-am disperat nu mai pot.In sf ne-am linistit si noi avem masina e frumoasa,mare etc si sa va zic si o intamplare de ieri.Rares sta in scaunelul lui singur in spate si noi in fata dar cand are geaca pe el nu ii mai pun centuri ca nu prea se poate misca din cauza gecii si poseta mea pe bancheta din spate cu biberonul in ea.Cand opresc la un magazin sa iau ceva si sa scot portofelul din spate observ scaunul copilului gol si copilul pe bancheta nu era,el era jos pe podea cu biberonul in brate si nici car nu zicea.Asa ca are loc baiatul acum sa faca ce vrea in spate. |
Cred ca era superamuzant, cu mucii inghetati la nas! Ei sunt si foarte relaxati in situatii din astea, ceea ce-i face ff frumosi!
Cum patesti tu cu cercelul pateam eu cu hainele neevident de fetita. Cand o imbracam cu haine albastre/gri/bleumarin, se gaseau oameni care sa spuna de "baietel" si am observat ca incepe sa o deranjeze. Oricat nu-mi plac prejudecatile astea legate de culori, pe Ana o afectau confuziile, asa ca am inceput sa-i pun de fiecare data ceva de fetita: clame, esarfa roz, ceva. Nu mai avem probleme. Oare baietilor ce poti sa le pui evident baietesc?
EllaX spune:
acuma imi scuzati avalansa de mesaje!...
mari_paun, e posibil sa am eu un patut pliant de pus, dar abia dupa Anul Nou. Daca nu-ti trebuie in deplasarile de Sarbatori si poti sa mai astepti...