Bazar Umanitar ***57***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Serbare frumoasa tuturor celor care aveti azi-maine!

Azi o sa fac platile pentru tot ce am cumparat si neplatit din bazar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

EllaX multumesc frumos pentru informatii si pentru linistirea sufletului unei mame triste . de durut il doare rau, este si usor speriat de situatie, nu intelege ce i se intampla si cand isi aduce aminte incepe sa planga ca pleaca MC de la gradi.
I-am explicat ca o sa vina la bradul nostru saptamana viitoare dar nu-i convine ca zice ca atunci nu o sa-l poata vedea ca vine doar cand dorm copiii.
Si mie imi vine sa mor de ciuda si de tristetea lui mai ales cand citesc ca azi multi copii il vor vedea pe Mosul, zici ca eu pierd evenimentul .

elinia, Kid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Citat:
citat din mesajul lui carminabulina

EllaX multumesc frumos pentru informatii si pentru linistirea sufletului unei mame triste . de durut il doare rau, este si usor speriat de situatie, nu intelege ce i se intampla si cand isi aduce aminte incepe sa planga ca pleaca MC de la gradi.
I-am explicat ca o sa vina la bradul nostru saptamana viitoare dar nu-i convine ca zice ca atunci nu o sa-l poata vedea ca vine doar cand dorm copiii.
Si mie imi vine sa mor de ciuda si de tristetea lui mai ales cand citesc ca azi multi copii il vor vedea pe Mosul, zici ca eu pierd evenimentul .

Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3

Explicatiile fac minuni, in caz de boli si sperieturi. Explica-i ca a dormit stramb, cumva, si i s-a incordat (strans) un muschi si ala doare. Si ca se intampla multora. Pana se intinde la loc, ceea ce se va intampla, o sa-l mai doara, dar TRECE. Si poti sa-l intrebi daca el vrea la serbare - daca vrea, go for it! Pupa Mihnea-cel-cu-gatul-stramb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia.andrici spune:

confirm plata de la
dicirstea 40 lei
valentinag 10 lei
ddm 15.lei
multumim frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Am efectuat plata in contul Emei 15 lei pentru:

http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=12336

o rog pe mari_paun sa-mi confirme.

Fetelor, care ati primit pachete, ma bucur ca va plac produsele

La noi a inceput sa ninga asa frumos si eu un friggg.

Nushu: ai niste baieti tare frumusei, ce bine pentru ei ca sunt de varste apropiate, or sa se joace frumos impreuna.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Carmina,offff,imi pare extrem de rau de Mihnea..si de durerea lui si de serbare..Mai,sper din suflet sa se termine odata toate necazurile si la voi,serios..Un pup mare de la mine pt voi,pt tine sa rezisti cu nervii si pt el saracu sa-i treaca supararea..desi nush zau.Nu puteti merge si asa?Eu am scapat de durerea de mana cu apireven,e cu venin de viespie..Merge dk nu e alergic...numai k pute de mori :((Sau un antiinflamator bun,ketoprofen,voltaren..diclofenac(desi mie asta nu mi-a facut nik)
va pup si va imbratisez cu drag

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

kid am primit bluza,e demential de frumoasamultumim mult

brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA

A VENIT IARNA

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Carmina pentru puiutzul care nu ajunge azi la serbare.Doare si gatul dar mai ales ca nu-i acolo cu colegii dar mai ales

Noi am avut ieri serbarea si am adaugat foto la Bogdi la subiect...m-a facut tare fericita puiul meu de barbatel...si-a spus poiezia cum a putut(deh,,,,dislalie polimorfa ...nu-i trecuta degeaba pe hartie)...dar a spus-o tare si cat a putut el de frumos.A participat din toata inima la toata serbarea(dans,cantece in engleza,distractie cu clov)

PS:la Navodari ninge deja de cca jumatate de ora

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Fetele care faceti confirmarea in bazar, sa ma treceti si pe mine acolo ca am platit, Claudia Andrici mi-a confirmat si o mai astept si pe Ledi, apoi ma duc sa trimit pm celor de la care am castigat!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

vale,te-am confirmat de ieri.dar nush pe la ce pagina.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput