Bazar Umanitar ***57***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna dimineata!
Noi suntem foarte tristi. Azi Mihnea are serbare si nu poate ajunge la ea sa-l vada pe Mos Craciu pentru ca s-a trezit cu gatul intepenit. Ce mama naibii! Si copiii pot face torticolis? Credeti ca-l pot face functional pana la ora 16.00? Vreuna dintre voi a intampinat o astfel de problema? Sau sa nu ma mai gandesc la cai verzi pe pereti si sa iau copilul si sa merg la doctor cu el?
Mi se rupe sufletul cand il vad asa trist si nici nu stiu ce sa-i mai spun. Simt ca-l mint ca totul va fi bine cand nici eu nu stiu daca asa va fi.

Anca16 am primit coletul multumesc frumos! Toate sunt frumoase si geanta, si colantii exact cum mi-am inchipuit ca vor fi...chiar si un pic largi la mijloc dar sa vad daca le pot strange elasticul si atunci vor fi perfecti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Carmina, imi pare rau, trebuie sa existe vreun unguent cu care sa-l poti da. Nu poti suna doctorul? Saracutul, imi inchipui ce-i in sufletelul lui...

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna ziua de la capitala!
E frig rau aici si ma gandesc cu groaza ca dupa-amiaza trebuie sa ies din casa pusa la patru ace, deoarece are fata mamii serbare!!!
Am intrat repejor sa spun ca ieri am ridicat de la posta colete de la:
Kid, ancadragoman si mari_paun. Toate lucrusoarele sunt deosebite si va multumesc mult de tot pentru ele.
tuturor si am fugit!

_

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

ChicAlexa – val-1.jpg

ChicAndrei – val-2.jpg

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Buna dimineata,

Am platit acest colier,dar fiindca Sabina e plecata de sarbatori numai dupa aceea vom rezolva totul.Deci va rog sa nu ma dati la rau platnici(doar pt ca apar la bazar cu un produs in asteptarea platii,mai ales ca am trimis si confirmarea pe mail)

O zi frumoasa sa aveti

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Dreams come true; without that possibility, nature would not incite us to have them"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui ada_coman

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

confirm 20 de lei de la ada_coman.Multumim.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Produsele sunt:

http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=11039
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=11044

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Trimis confirmarile.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diannaalex

Citat:
citat din mesajul lui miflore

Buna seara!
Si eu pe-aici, de-abia, de-abia tin pasul.
Diana, cand poti, sa confirmi 25Ron pentru http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=12162
Multumesc!
Simonapro, a sosit coletul, f. frumoase toate iar felicitarea bonus am si folosit-o! Multumesc!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

confirmam plata multumim frumos de ajutor

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Confirmat.

nuchulica Nu pot sa descarc poza de pe webshots. Trimite-o, te rog, pe adresa bazarului si o punem in albumul de copii frumosi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diannaalex

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Am facut un tur de forta si am ajuns la Transilvania (am intarziat la serbare) si am platit asa:
30 lei ptr Alex Hapaleti
4 lei tricou de la Mady
5 LEI tricou polo de la Mady
6 lei de la Ducky rolling verde
3 lei pecu
si de restul...comision de retragere.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

confirmam plata multumim frumos de ajutor

Confirmat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Citat:
citat din mesajul lui carminabulina

Buna dimineata!
Noi suntem foarte tristi. Azi Mihnea are serbare si nu poate ajunge la ea sa-l vada pe Mos Craciu pentru ca s-a trezit cu gatul intepenit. Ce mama naibii! Si copiii pot face torticolis? Credeti ca-l pot face functional pana la ora 16.00? Vreuna dintre voi a intampinat o astfel de problema? Sau sa nu ma mai gandesc la cai verzi pe pereti si sa iau copilul si sa merg la doctor cu el?
Mi se rupe sufletul cand il vad asa trist si nici nu stiu ce sa-i mai spun. Simt ca-l mint ca totul va fi bine cand nici eu nu stiu daca asa va fi.

Anca16 am primit coletul multumesc frumos! Toate sunt frumoase si geanta, si colantii exact cum mi-am inchipuit ca vor fi...chiar si un pic largi la mijloc dar sa vad daca le pot strange elasticul si atunci vor fi perfecti.

Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3

Da, Carmina, si copiii pot face torticolis. Eu am avut de multe ori, cand eram mica. Nu toti, asa cum nu toti au dureri de cap.

Vestea proasta e ca nu trece intr-o juma' de zi, nici intr-o zi. Tratamentul medicamentos e cu un miorelaxant, adica un medicament pentru relaxarea muschilor (nici nu stiu daca sunt indicate miorelaxantele la copii, tre' sa ma uit, da' eu nu i-as da, oricum.) Tratamentul pe care il prefer eu, ca fac de multe ori torticolis, e sa astept sa treaca.

Vestea buna e ca, daca si el e de acord si se invata sa nu intoarca numai capul, ci tot corpul, puteti merge la serbare. Drept e ca nu stiu cat de tare il doare la miscari si cum resimte el situatia, dar poti sa-l intrebi. Macar sa-l vada pe Mos Craciun!

editez (as usual) ca sa va salut pe toate: "Saluut!", sa va intreb daca vreti un ceai negru si sa adaug ceva pt Carmina: daca nu trece intr-o saptamana (sa fie evident mai bine, chiar daca resimte inca oarece durere), mergeti la doctor.

Mergi la inceput

cris_82 Cafea, daca mai vrei

Leditia Bafta la organizare, sa iasa totul cum iti doresti

valentina_22, ellinia Serbari frumoase azi!

carmina Nu stiu ce sa-ti spun, mai bine suni dr sa iti recomande ceva. La mine s-a mai ameliorat cu ceva masaj, insa tot a tinut cateva zile. Multa sanatate, sper sa ajungeti la serbare astazi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Si noi avem serbare azi si Alex are poezie de spus, bine cu ajutoril doamnelor. Dar e cu rosu in gat aseara a facut febra,tuseste,dar il duc asa sa il vada pe Mos Craciun si sa vedem ce ne aduce. Speram sa fie bine. o sa va spun diseara cum a fost si o sa pun maine poze si filmul pe blog sa ne vedeti si voi.

Mergi la inceput