Bazar Umanitar ***57***
Raspunsuri - Pagina 17
dicirstea spune:
Fetelor, va rog sa ma confirmati cand puteti, ca nu am scanerul la indemana
Am incercat sa fac curatenie in facturi (mai am vreo 2 neachitate, dar erau la alte banci care nu au sucursale in drumul meu)
si asa mi s-a parut ca nu era bifata ca platita o factura pentru un polar de la Mady, donat pentru David.
Am apucat sa arhivez factura, cum mai vad detaliile ei?
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
dicirstea spune:
Dianaalex, cam ce marime e salopeta aia de ski cu fermoar stricat?
As vrea sa o iau pentru o prietena al carei baiat numai ce a facut 2 ani, dar poarta haninute de 3 ani, iar unele nu-i vin nici asa, ca e capatanos. Ma intere' largimea unde se strange cu elastic si partea de la gat.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
diannaalex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dicirstea Dianaalex, cam ce marime e salopeta aia de ski cu fermoar stricat? As vrea sa o iau pentru o prietena al carei baiat numai ce a facut 2 ani, dar poarta haninute de 3 ani, iar unele nu-i vin nici asa, ca e capatanos. Ma intere' largimea unde se strange cu elastic si partea de la gat. CAPRA CU 2 IEZI mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009) MINUNEA MEA www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2 A DOUA MINUNE www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! Sa o ajutam pe Georgi sa mearga Manu - papusa fara picioare |
e pentru 3-4 ani se incheie cu fermoar pana sus
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
diannaalex spune:
citat din mesajul lui miflore Buna seara! Si eu pe-aici, de-abia, de-abia tin pasul. Diana, cand poti, sa confirmi 25Ron pentru http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=12162 Multumesc! Simonapro, a sosit coletul, f. frumoase toate iar felicitarea bonus am si folosit-o! Multumesc! Mihaela si Ana Maria Poze AICI |
confirmam plata multumim frumos de ajutor
diannaalex spune:
citat din mesajul lui dicirstea Am facut un tur de forta si am ajuns la Transilvania (am intarziat la serbare) si am platit asa: 30 lei ptr Alex Hapaleti 4 lei tricou de la Mady 5 LEI tricou polo de la Mady 6 lei de la Ducky rolling verde 3 lei pecu si de restul...comision de retragere. CAPRA CU 2 IEZI mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009) MINUNEA MEA www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2 A DOUA MINUNE www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! Sa o ajutam pe Georgi sa mearga Manu - papusa fara picioare |
confirmam plata multumim frumos de ajutor
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaaaaaaa,dati-mi o cafea ca ma culc pe tastatura
brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA
A VENIT IARNA
BAZAR
madyrizi spune:
buna dimineata!
dici, nu mai trebuie sa te uiti ca am bifat-o aseara.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
Leditia spune:
Neatza..
azi au plecat colete catre-
danutaaa
nushulica
histamina.
Si cam gata cu coletele pe sapt asta ca ma apuc de pregatirile pt ziua lu' fii-miu.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
ellinia spune:
Buna dimineata!
Eu sunt foarte fericita , m-am intors aseara de la posta ca un Mos Craciun, plina de pachete. Le-am luat pe cele de la Dana, mama lui Marius, multumim frumos! Pe cel de la Anca16, jacheta este foarte frumoasa, culoarea e superba, multumim si pentru bonus! Si pe cel de la MihaelaOO7. Mihaela, m-ai facut foarte fericita aseara , iti spusesem eu ca visez la halatul acela. Ei bine, a meritat, e atat de moale, pufos, frumos, calduros incat imi vine sa-l tin non-stop pe mine! Multumi si pentru bonus, l-ai facut si pe Stefan fericit. Te-am pomenit aseara, n-ai sughitat?
Imi cer scuze fetelor ca n-am reusit inca sa ajung pe la banci, sunt aglomerata la serviciu, seara cu Stefan, azi avem si serbarea, vine si Mosu', maine sper sa ma lichidez .
Tuturor
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
anca16 spune:
ellinia: ma bucur mult de tot ca iti place! ...chiar ma intrebam daca nu mai ajung coletele mele pe la destinatie.
Fetele, nu aveti de vanzare aparatori de pat groase??..eu am luat un set, dar sunt subtiri si nu protejeaza nimic, Razvan in toata agitatia lui se mai loveste.
tuturor
Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu