Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 16
mov_79 spune:
Vorbind de copilasi care stau singurei, al meu e campion ........nu vrea deloc sa stea singurel...doar dimineatza cand se trezeste sta max 30 de min in patut se uita in oglinda si la carusel , in rest....ori in brate ..ori ne jucam in pat...de dormit doarme bine (max 2 h)daca stau langa el...daca plec in 20 de min e cu ochii mari..
paula_m spune:
Cateva poze de la impodobitul bradului!![]()
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori
Dragaica spune:
Toate ati impodobit bradu,ce frumos 

La noi e furtuna de zapada si n-a putut sotu sa mearga la taiatu bradului. O sa mearga abia sambata viitoare 

,m-am incapatanat eu si nu vreau sa cumpar din oras
.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita
de leuti minunati
Tudor Sébastian si
Félix Alexandru 10.08.2010
Roxana_Theo spune:
Am vazut filmuletul cu Matteo mancand mar. E tare haios. pare asa frumos din afara sa ai gemeni. Numai mamicile stiu cat e de greu.
Theo a inceput sa planga cand a auzit inregistrarea cu un alt copil. La fel s-a intamplat cand si-a auzit propriul ras inregistrat pe telefonul meu. Voua vi s-a mai intamplat? SA fie asta o dovada de egoism?
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
tina_80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mericica30 neata delfinariu. RADU de Puiutz mic ALBERT SIMION de Crissteo MAEVA CATERINA de Raluk31 TUDOR STEFAN de Babiel BEBE de Iulia_Nsi mamica ELADEA 2005 multa sanatate si DD sa-ti indeplineasca toate dorintele ![]() - ici multi si multe ![]() ![]() ![]() mari, mamica fericita de bebeita teodora cristina ( 01.07.2010) [url='http://picasaweb.google.com/103728236477103209538/TEA?feat=directlink']tea[/url] |
La multi ani si din partea nostra!

Nina
mami fericita de Radu Gabriel
16.06.2010
Dragaica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
nici nu concep altfel. mi-e dor de casa mea si de parinti... Maria nu stie zice nici z, nici j, nici sh, nici tz, si radem amandoua de ne spargem cand mai facem exercitii de dictie... dar scrie si citeste bine si in romaneste... si ma enerveaza cum o invata astia la scoala engleza, ca nu seamana a nimic!! iar daca eu ma chinui sa o invat acasa, la scoala o corecteaza ca nu e bine ![]() _ www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
In spania nu sunt cursuri pentru diaspora?
La noi exista "Scola de Duminica " sunt cursuri oferite de voluntari (romani care au fost in tara profesori) si organizate de biserica. Se dau cursuri de Liba si Literatura Romana, Istorie, Geografie Romana, franceza si engleza,la cerere se organizeaza cursuri de matematica. Mie mi se pare super, sunt multi romani care-si duc copii aici. Mai este organizatia pentru femeile din Ro., unde se intalnesc doamnele la o cafea, o bucatarie colectiva, strang lucruri pentru a ajuta noii veniti, sau familii cu probleme, etc. Cercul Literar in care scriitorii romani din diaspora isi prezinta noile lucrari.
Se incearca pe cat posibil mentinerea contactului cu radacinile romanesti in special pentru copii. Avem 5 publicatii romanesti care se iau gratuit din mai multe magazine, 10 biserici romanesti, omanastire romaneasca, magazine, restaurante romanesti.
Chiar duminica trecuta a fost Hramul Bisericii construita de Bucovineni la 1894unde au strans 350 de romani la o masa colectiva, totul fiind organizat de voluntari romani.
Eu unneori uit ca sunt in Canada
.Vecinii sunt 90% romani,m-au ajutat enorm mai ales cu copii, fac cu randu
M-am intins prea mult......ce vroiam sa spun este ca romanii se ajuta, desi mitul este ca nu
. Toti prietenii, cunostintele mele au la randul lor numai amici romani. Gata,se cunoaste ca am timpliber m-a apucat filosofatul
, ma intorc la ciorba mea de periosare.1 .Vroiam sa va intreb ce gatiti pentru masa de Craciun?
2. Mergeti cu ceva la nasi de Craciun?
Eu stiam ca se merge cu Pasca in primulan de Paste si Craciun

Mamica fericita
de leuti minunati
Tudor Sébastian si
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui Roxana_Theo Azi am avut asa niste frustrari...Tot speram sa iesim si noi trei pe undeva. Pe la mall de exemplu. Insa tati a avut diverse comisioane de rezolvat si le-a terminat pe la 2. Asa ca pana am rezolvat masa piciului si pe a noastra s-a facut suficient de tarziu incat sa nu mai am nici un chef sa-l duc in aglomeratie. Mereu tot zicem ca trebuie sa mergem dimineata ca e mai liber insa mereu apar treburi de rezolvat. Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor 24.06.2010 http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo |
Idem.
Te inteleg perfect

Mamica fericita
de leuti minunati
Tudor Sébastian si
lalala13 spune:
racusor am inteles faza cu vitamina d. Felciitari pentru morcovel. noi azi am introdus in supa pasata ardei..si nu ne-a placut..mai incercam maine. insa a mancat cu o pofta cerealele ca nu apucam sa duc lingurita in castron sa mai iau ca plangea..cred ca a avut un soc cu ardeiu' hi hi
paula, al trebui sa il aduc pe sebi lui raul sa-i dea ceva lectii de intoarceri!
fetele, care stie in bucuresti un kinoteraopeut bun? ca noi trebuie sa facem ceva gimnastica ca nu prea ne intoarcem si suntem cam lenesi.
eladea la multi ani!!!
saddie spune:
Buna seara! Ne mai tineti minte? 
Noi am tot umblat stanga dreapta saptamanile astea si v-am citit din umbra. Pana la urma pitica are reflux asa ca continuam cu NAN AR si Debridat. Problema e ca o cam constipa laptele asta anti-reflux si din cauza asta au cam revenit durerile de burtica.
Roxana_Theo te inteleg perfect cu maimutareala la ora mesei si Medeea are momente cand nu mananca decat in Fisher si eu cocotata cu biberonul printre jucarele sau in brate sau pe paturica de activitati in timp ce trage cine stie ce animalut de coada.
si sanatate multa lui Theo.
Victo imi pare rau ca iti face Stefan asa greutati. Acelasi comportament il sesizez la nepotelul meu care e de-o seama cu Stefan, atunci cand mergem cu Medeea in vizita sau cand vin fratele si cumnata mea pe la noi. Daca ii spun sa vorbeasca mai incet ca doarme fata, el tipa mai tare si zice "DA' DE CE DOARME MEDEEA???"
sau cand il roaga maica-sa sa nu legene fata tare cand e in balansoar, baga nasul in pamant si mai tare face. Si nu se intalnesc mai des de o data pe saptamana. A avut inclusiv momente cand se bebelushea la bunica-sa in brate si zicea " si eu sunt mic, nu numai Medeea". Ma gandesc ca daca ar fi avut o surioara sau un fratior mai mic ar fi fost si mai gelos.
paula_m ce haios e Raul cu caciula de mos si coronita de beteala! 
Ma duc sa pap si mai revin
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 cine mai are copii maraiti aici? toata ziua sa se maraie si nu vrea decat sa stea in brate si foarte putin sa se joace singur? incep sa ma gandesc ca am gresit cu ceva, ca eu l-am lasat sa devina asa, ca l-am rasfatat ![]() ![]() oare ce bona o sa stea cu el asa de marait? dar poate are ceva copilul ![]() ![]() si acum l-am dezbracat in putica goala si maraie aici langa mine, pe paturica, dar nu plange, doar se maraie, asa ca il las sa maraie, ce pot sa ii fac ![]() ![]() ![]() nu si-a facut somnul, de culcat nu mai vrea sa se culce, asa ca tot ce pot sa sper e ca va mai dormi putin pana diseara ca sa ne putem intelege oare cand mai creste ii mai trece ? mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
Felixoiul meu face asa, vrea doar in brate, mangaiat,isi baga nasucu la sanul meu, e tare mamos. nu cred ca e alintat ci pur si simplu asa e el.
Seby in schimb sta singurel,se joaca,vorbeste cu manutele, cu jucariile lui
, daca ar fi fost amandoi ca Felix as fi de multplecata cu capu 
Mamica fericita
de leuti minunati
Tudor Sébastian si
RADU de Puiutz mic
delfinasul
printesita