Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

victo, asa rau imi pare ca s-a schimbat Stefan. eu cred ca toti fratiorii mai mari trec prin asta, si unii reactioneaza mai nasol... adica Maria e fericita si incantata de surioara, se iubesc de numa!! dar tot simt ca am scapat-o cumva din mana, chiar daca nu spune tot simte ea ceva... ca nu mai am atata timp sa ma joc cu ea, ca uneori nu-i las prietenii cei galagiosi sa intre in casa daca Isa doarme, ca la scoala iar se intampla ceva nu stiu cand scapam de griji, cred ca niciodata, ca dupa ce s-o marita, imi fac griji de cum se poarta cu ea barbatul, cum o sa duca sarcina, cum se va descurca cu copilasii , dar intai ma gandesc cum se va acomoda in Ro, crescuta si educata in spiritul spaniol...

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

rodi, s ainteleg ca va ganditi sa va intoarceti in Ro, candva? mai..pai Maria nici nu stie zice "s" romNESC..HIHIHI :)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

andreea, cu intarziere, LA MULTI ANI! sa fii fericita si optimista tot timpul si sa iti fie baietii mereu aproape!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

am uitat sa va zic ca azi a papat morcovelul si mai voia

dar eu ma tin de program, a zis pediatra ca e mai bine sa fim vigilenti, chiar daca copilul da semne ca vrea mai mult.

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

rodi, s ainteleg ca va ganditi sa va intoarceti in Ro, candva? mai..pai Maria nici nu stie zice "s" romNESC..HIHIHI :)

nici nu concep altfel. mi-e dor de casa mea si de parinti...

Maria nu stie zice nici z, nici j, nici sh, nici tz, si radem amandoua de ne spargem cand mai facem exercitii de dictie... dar scrie si citeste bine si in romaneste... si ma enerveaza cum o invata astia la scoala engleza, ca nu seamana a nimic!! iar daca eu ma chinui sa o invat acasa, la scoala o corecteaza ca nu e bine

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

acum cand ma vede cu o linngurita in mana se repede cu ambele maini spre ea si cu gurita deschisa

Victo, imi pare rau de Stefan, poate isi ma revine cand mai creste nitel

gata, fug sa hranesc copilul marait, l-am lasat in patut, sa se invete sa nu mai maraie non=stop daca ar fi chiar suparat, l-as lua la smotocit, dar asa....

mi-e groaza de bunici, tre sa punem piciorul in prag, ca altfel ne intoarcem cu el si mai marait de cat este deja

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

www.youtube.com/watch?v=TRhXYhyY7eA" target="_blank">distractia cu banana

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Rody i-am facut masaj dar nu foarte riguros. De acum voi incerca sa fac cu regularitate pentru ca sper sa-i treaca cat mai repede. Si sa nu fie nevoie de operatie. Ne ecplica dr ca la copiii mici anestezia generala poate avea efecte asupra creierului asa ca-i de evitat.

Racusor ce mult ma bucur ca papa Andrei.

Parca intr-un fel va invidiez, bineinteles in sensul bun al cuvantului, pe tine si pe Rodyka pt ca bebelusii vostri mananca normal. La noi fiecare masa are suprizele ei. Deja cantatul nu mai este de ajuns, avem nevoie si de jucarii. Iar acum in we mai mereu a plans la masa ca nu avea chef sa manance. Iar daca nu i-am mai dat ca sa vad ce face, a plans apoi o ora si jumatate. Asa ca nici mancat, nici nemancat nu-i bine la noi. Singurul lucru pe care-l mananca cu placere il constituie masa de fructe. In rest, totul intra tare, tare greu.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Multumesc fetelor de comentarii...da am fata mare

Racusor Antonia e maraita seara inainte de culcare...ea de pe la 6/7 nu mai doarme pana la 10 si e maraita si nu sta singura...in rest ziua eu o mai las singura in leagan cu jucariile si se mai uita la tv...stiu ca nu fac bine dar in asa fel mai pot face si eu ceva

Roxana sper sa va treaca repede ochisorul

Rody ce pofticioasa e Isa si ce dragalasa e

Victo imi pare rau ca iti face probleme Stefan...poate o sa/si revina in curand

Noi am fost la cumnat in vizita si apoi ne/am plimbat putin cu masina prin oras...Antonia a adormit pe drum si vad ca inca doarme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mov_79 spune:

Ceau fetelor,
racusor multumesc mult pt schema, e cea mai ok din cate am vazut pana acum o sa incerc sa ma adaptez si eu, noi din pacate am inceput cu suc de portocala:( asa mi-a recomandat doc de familie, dar Mihnea a mancat desi s-a strambat groaznic la inceput, acum am trecut la suc de mere si de azi i-am dat si pulpa si face la fel ca Andrei sare cu mainiile pe lingurita si nu ii mai da drumu:))
Va pupam,
Oana&Mihnea

Mergi la inceput