Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 14
Victo spune:
ioiii..ce m-am distrat cu Isa! cantareata..razacioasa..si rozatoare de suzi..bai da si ea da din picioare, nu gluma..insa cracanel asa..al meu si le freaca unu de altu, de calcaie cumva, ca orice soseta si-o da jos, asa ca ii dau ciorapi lungi pe dedesubt.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Roxana_Theo spune:
Buna fetelor.
Am revenit si eu. Ieri am fost cu Theo la oftalmolog. El are inca de la nastere un canal lacrimal infundat. Pana aici nimic spectaculos caci am inteles ca este des intalnit la copii. Asa ca tot am folosit alternativ ceea ce ne-a dat pediatrul si un alt oftalmolog care l-a vazut cand avea o luna. Insa vineri seara ne-am trezit cu el cu pleoapa foarte rosie si umflata. A doua zi medicul s-a uitat si a zis sa continuam sa-l curatam cu ser fiziologic.
Acum asteptam rezultatul examenului din secretia pe care i-a recoltat-o. Insa noi zicem ca ceva, ceva tot are el la ochisor. Pentru ca scoate foarte multa mizerie si de multe ori este iritat.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
Roxana_Theo spune:
Azi am avut asa niste frustrari...Tot speram sa iesim si noi trei pe undeva. Pe la mall de exemplu. Insa tati a avut diverse comisioane de rezolvat si le-a terminat pe la 2. Asa ca pana am rezolvat masa piciului si pe a noastra s-a facut suficient de tarziu incat sa nu mai am nici un chef sa-l duc in aglomeratie. Mereu tot zicem ca trebuie sa mergem dimineata ca e mai liber insa mereu apar treburi de rezolvat.
24.06.2010
larissa_79 spune:
noi pana la urma ne-am decis sa plecam la Botosani cu masina pe 21 decembrie noaptea. stiti cumva cum o sa fie vremea? o prognoza ceva?
ne-am decis sa mergem noaptea ca poate or sa stea astia micii mai cuminti...acum sa vedem ce si cum!
Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#
Roxana_Theo spune:
Vorbeati de atmosfera de Craciun. Noi intotdeauna plecam din Bucuresti. Asa ca anul asta va fi o premiera. Insa nici eu nu prea intru in atmosfera. Aici nici nu a nins. Nici brad nu am luat inca si, vorba lui Racusor, nici podoabe nu prea am prin casa.
Si cum nu prea ajung in magazine va trebui probabil tot sotul sa cumpere. Avem doar o instalatie de pus la geam. Insa nici pentru aceea nu prea are sotul meu timp pentru a o monta.
Intr-un fel abia astept sa mai creasca un pic Theo pentru a avea si eu mai multa independenta ca sa pot sa fac lucrurile pe indelete asa cum imi place mie si sa nu mai astept sa le faca altcineva.
AM gasit razatoare insa de sticla si nu de plastic. Nu prea-mi place caci are zimtii cam mici si mi se pare ca se razuieste greu pe ea.
24.06.2010
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_Theo Acum asteptam rezultatul examenului din secretia pe care i-a recoltat-o. Insa noi zicem ca ceva, ceva tot are el la ochisor. Pentru ca scoate foarte multa mizerie si de multe ori este iritat. |
nu ti-a aratat pediatrul cum sa-i faceti masaj la baza nasului? si noi am avut la inceput (in prima luna) probl asta, dar cu ser si masaj s-a rezolvat. mi-a dat si niste picaturi sa-i mai pun, dar n-a mai fost cazul...
sa treaca repede_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
racusor2010 spune:
cine mai are copii maraiti aici? toata ziua sa se maraie si nu vrea decat sa stea in brate si foarte putin sa se joace singur?
incep sa ma gandesc ca am gresit cu ceva, ca eu l-am lasat sa devina asa, ca l-am rasfatat 

oare ce bona o sa stea cu el asa de marait? dar poate are ceva copilul 

si acum l-am dezbracat in putica goala si maraie aici langa mine, pe paturica, dar nu plange, doar se maraie, asa ca il las sa maraie, ce pot sa ii fac 

nu si-a facut somnul, de culcat nu mai vrea sa se culce, asa ca tot ce pot sa sper e ca va mai dormi putin pana diseara ca sa ne putem intelege
oare cand mai creste ii mai trece ?
mami de brotacel
Andrei Ioan
9 iunie 2010
paula_m spune:
Larisa, eu am auzit ca o sa ninga in 14, 15 dec si apoi o sa fie frig, deci o sa ramana zapada de Craciun. Asa ziceau la un moment dat pe Realitatea.
Racusor si noi am avut zile de maraiala, in care nu statea singurel, dar le-am depasit. Acum il pot lasa singur, pe jos, si are de lucru cate 1 ora sa faca ture. Poate Andrei e mai sensibil, ca il chinuie gingiile.
Roxana, eu sunt aproape sigura, ca cu cat vor creste mai mult, cu atat va tb sa stam mai mult dupa funduletul lor...Cred ca dupa 3,4 ani o sa putem rasufla mai usurate.
Am terminat si bradutul. Nu am avut f multe globulete, ca l-am impodobit doar in alb si rosu. Care e noua adresa de gmail cu albumul de Craciun, ca nu mi-am notat atunci si am uitat
?
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite!!!!!
poze luna 5
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo ioiii..ce m-am distrat cu Isa! cantareata..razacioasa..si rozatoare de suzi..bai da si ea da din picioare, nu gluma..insa cracanel asa..al meu si le freaca unu de altu, de calcaie cumva, ca orice soseta si-o da jos, asa ca ii dau ciorapi lungi pe dedesubt. |
victo,
. Isa isi scoate papucii din picioare, tre sa fiu mereu cu grija sa nu-i pierd azi am mai facut una: i-am dat pireu de fructe (aproape 100 g) si mai vroia, dar am zis ca daca ii e foame intr-o ora se formeaza laptic suficient. cand colo, o vede pe sora-sa cu banana si incepe sa-si suga limbuta, asa ca iau o banana sa-i fac pofta si piticotului. pun imediat video sa va arat cat si cum a mancat, asta la 15 min dupa pireu
. si la nici o jumate de ora, maraia ca vroia titi, ii era somn. asa ca m-am conformat, si a papat destul de mult, de parca nu luase nimic inainte. cred ca imi va fi destul de greu sa inlocuiesc o masa de laptic, sau sa le raresc macar, sa ramanem la 5 (sau 6), sa aiba lapticul timp sa se formeze..._
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Victo spune:
eu lungesc perioasa critica..poate pe la 5-6 ani..:):)...deci, copilu meu al mare a surprins-o neplacut si pe socrella..no..am incurcat-o, dc nici cu ea nu vrea

azi am avut zi plina de crize si circoteci...ufffffffff..tampesc, nu alta.
racusor nici Mihai nu straluceste la capit. program de somn..dar al el e evident ca nu e satul.insa nu am ce sa ii fac..la tzitzi vine putin..din bib nu vrea sa ia nicicum
..de-abia de ii dau cateva lingurita, atat de stramba de rau...
cd incepe sa planga, o las si eu balta. de 5 zile ma straduiecs. fac cel putin 2 bib. de 60 ml pe zi..pe care le arunc, aproape complet.
ce bine ca maine e luni si Stefan merge la gradi...si ce ciuda mi-e ca astept sa plece de acasa sa fiu linistita.
adriana, tu zici ca te-ai saturat de cum iti merge cu sotu. si eu m-am hiper saturat de iesirile absolut aiurea ale lui Stefan. al tau macar e adult si ai cu cine discuta, cd prinzi momentul. eu insa ce dumnezeu sa ii mai fac la copilu asta? din veselia debordanta pe care o avea odinioara a devenit un morocanos si un sictirit..si plangacios..si crizat..sorry ca iar va umplu capetele cu de-ale mele, da ce sa fac..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)