Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 13
Otiliav spune:
Cris, pai chiar ma gandeam ca la anul o sa fie mergatoare Iulia si atunci chiar ca nu o putem lua niciunde. Ca bb e cuminte, pus in scoica, nani, bagat scoica sub masa si gata ![]()
Ilinca, asa este. In Norvegia de ani buni, minim 5, nu se fumeaza niciunde in interior. Dar stiu ca nici la petrecerea mea de Craciun din Ro nu se fuma dar aici depinde de politica firmei.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
crispro spune:
Giorgia, pai fiica-ta sta asa bine in fundulet si tu nu zici nimic??? S-o mananc de scumpa ce e!
foarte rapid!!! ca inca nu are 6 luni... bravo, ai fetita mare... numai sa mai doarma noaptea un pic mai bine...
Fetele, mersi ca ma incurajati cu lapticul... parca s-a terminat dintr-o data... cand ma gandesc ce mult am avut la inceput... da ce sa fac daca soricelul asta nu stie sta la titi??? no, nu-i bai, ca imediat ii dam copanel de pui in mana...
Ilinca, bravo tie ca ai fost la petrecere, ai mai schimbat peisajul...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze
rodyka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Otiliav
In sfarsit mai e cineva cu ovarele inhibate ca ale mele. Eu dupa nasterea Anei n-am luat nici un AC. Mi-a venit pe la 4,5 luni. Dar zau ca acum as prefera sa vina sa scap de grija. De la hormonii astia am inceput sa fac si cosuri pe fata, zici ca-s a pubertate ![]() |
nici mie nu mi-a venit, decat in luna cand am luat pilulele. dupa am pus steriletul si... gata! n-a mai venit

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
buna dimineata din nou, mai pe la amiaza...
noi am avut program artistic pe la 8, cam o ora... papat, rasete, tiuit, tras de mami si de tati... apoi am adormit!! si somn de voie toti 3 pana la 12
, se mira Maria ce liniste e in casa... ne-a trezit unu vanzator ambulant ce-si lauda cartofii de calitate 
am papat cu totii iar, Isa a vrut si ea dar nu prea era ce
, asa ca mi se pare ca o sa inlocuiesc masa de 11 cu una de pireu de fructe, peste vreo saptamana... pana atunci ne mai jucam...
_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
ilinca79 spune:
Eu sunt bucuroasa ca un copil, ca www.flickr.com/photos/53661080@N05/sets/72157625456086965/" target="_blank">ninge afara. Abia astept sa se trezeasca Victor sa iesim putin cu caruciorul, ca saniuta nu avem inca ![]()
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
baby78 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee La multi ani scumpa Eladea! Sa iti dea Dzeu sanatate, spor in toate, multa iubire si intelegere in sanul familiei! ![]() ![]() Aelita, sotului! Sanatate multa sa va bucurati de fiecare zi impreuna! Radu de puiutz Albert Simion de Raluk Tudor Stefan de babiela ![]() Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010Luna 4 |

la multi ani si de la noiIuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mericica30 neata delfinariu. RADU de Puiutz mic ALBERT SIMION de Crissteo MAEVA CATERINA de Raluk31 TUDOR STEFAN de Babiel BEBE de Iulia_Nsi mamica ELADEA 2005 multa sanatate si DD sa-ti indeplineasca toate dorintele ![]() - ici multi si multe ![]() ![]() ![]() mari, mamica fericita de bebeita teodora cristina ( 01.07.2010) [url='http://picasaweb.google.com/103728236477103209538/TEA?feat=directlink']tea[/url] |
LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA!!!

mami de brotacel
Andrei Ioan 9 iunie 2010
racusor2010 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Otiliav
In sfarsit mai e cineva cu ovarele inhibate ca ale mele. Eu dupa nasterea Anei n-am luat nici un AC. Mi-a venit pe la 4,5 luni. Dar zau ca acum as prefera sa vina sa scap de grija. De la hormonii astia am inceput sa fac si cosuri pe fata, zici ca-s a pubertate ![]() Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010) |
nici mie, eu nu iau nik
mami de brotacel
Andrei Ioan 9 iunie 2010
paula_m spune:
Am iesit si noi afara, desi ninge f tare aici. Am pus peste carucior, pelerina de ploaie si am iesit, dar in 5 min, se depunea zapada, nu mai vedea nimic si incepea circul. Asa ca mai mult am stat cu el in brate. Si, intr-adevar, merge caruciorul pe zapada![]()
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite!!!!!
poze luna 5
racusor2010 spune:
GEORGIA ai o fetita dulce foc! si ce bine sta ea in fundulet 

ANDREEA la multi ani iubita mamica! sa fii fericita, sanatoasa si sa fiti mereu o familie asa frumoasa si implinita 

si sotul se gandea sa ne ia bradut, unul mic in ghiveci, chiar daca nu credem ca ramanem acasa de sarbatori. noi nu am facut niciodata sarbatorile in Bucuresti, asa ca nu avem nimic de impodobit bradul 
dar de la anul gata, ne pregatim temeinic 
Andrei nu sta deloc singurel, mai e vreun copil asa? gresesc eu cu ceva? se mai joaca putin in patut singurel, dar sa fiu acolo si eu, sa ma vada, sa ma simta.
acum doarme, am incercat sa ma culc langa el, dar s-a trezit de vreo 3 ori in plansete, asa ca l-am lasat singurel si vad ca asa doarme bine 

e langa mine pe pat ![]()

La multi ani scumpa Eladea!