Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Si eu vreau sa-l duc la luminite. Inca nu am ajuns in centru, sa vad cum au impodobit anul asta orasul.Eu ma gandeam ca nu simt inca atmosfera de Craciun, pt ca pt mine sarbatorile erau si un prilej de liniste si pauza de munca. Anul asta si toti anii care vor urma, nu o sa mai am liniste de Craciun, dar asta ma bucura. Nu cred ca se poate bucura cineva mai mult de Craciun, de Mosul, de brad, de luminite decat un copil .
Ma duc sa mananc, apoi il instalez pe Raul in fata bradului in leagan si ne apucam de bradut.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite!!!!!
poze luna 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Multumim,Rodica,Bumblee,

Rodica,nici eu nu stiu cu radacinile,eu il fac tot ,ca dau aceeasi culoare.
n-am inteles cu caciulile..nu probezi pe Isa daca e de-o varsta?

nu am apucat sa citesc tot
fuuuuuuuug
musafiriiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

bUNA ZIUA SI DE LA NOI MAMICI

Elena La Multi Ani , numai fericire si bucurii si multa sanatate tie si familiei!!!

Sot de Aelita La Multi ani alaturi de familia minunata si sa aveti multa sanatate si iubire!!

La Multe Lunite delfinasilor sarbatoriti azi!!!

Eu fac paella, la cuptor ca e mare si nu se poate pune pe aragaz.
Duminica frumoasa tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Am fost la socri la masa, a stat copilasul cuminte in fisher, apoi in brate la tata-so... acum somn...

Mie nu mi-a venit inca CM... mai astept... si nici nu mai alaptez...

Tare liniste azi in delfinariu...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Mie tocmai mi-a adus sotul bradul. L-am pus la locul lui, si as vrea sa-l impodobesc azi, desi pana acum eu doar in ajunul Craciunului il faceam...Cu tot cu bradul, cu ninsoarea de afara, cu curatenia facuta, inca nu pot intra in atmosfera de Craciun.... Nu simt ca se apropie Craciunul...Poate am nevoie de cumparaturi.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite!!!!!
poze luna 5

si noi pana acum in ajun impodobeam bradul
acum vreau sa il fac mai repede cu o saptamana

cred ca noi nu prea simtim atmosfera de sarbatori pentru ca nu prea umblam prin oras...eu eram fermecata de luminite si de forfota oamenilor in cautarea cadourilor perfecte...dar acum nu prea umblu prin magazine asa ca nu prea simt atmosfera de Craciun
vreau totusi sa merg cu Matei pana la bradul din centru

Primul Craciun cu Matei - luna a 5-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

idem si la mine,si eu asa simt mai bine atmosfera de craciun...de-abia astept sa vina mosu'

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Eladea, multa sanatate, noroc, impliniri si petrecere frumoasa!
Noi ne revenim dupa petrecerea de aseara care a fost chiar faina, cu jazz, dansuri, mancare buna
Iulia cu ceva figuri la supt, se smucea, se impingea asa ca a trebuit sa merg la baie la alaptat ca pe canapea m-ar fi dezgolit . In schimb Elisa bazaia pe la 11 in loc sa doarma asa ca m-am dus sa-mi iau mijlocia rasfatata acasa. M-a mai si trezit bonsu la 3 noaptea iar Iulia la 4:30 a vrut mancare. Adica in loc sa ma bucur ca are bb doar o trezire spre dimineata, s-a gasit asta mijlocie sa-mi aranjeze ea somnul cu o trezire in plus mai devreme de bb si cu grija sa nu mi-o deranjeze pe Iulia

Bamboletta, uite ce le-am luat noi fetelor www.simbatoys.de/en/brandsproducts/steffi_love/family/detail.shtml?sArtNr=105733200" target="_blank">Happy Family. E Steffi gravida, cu bb, si are si tatal care plimba carutul cu copilul mai mare.
Numai ca saracaul e singurul baiat din lada cu papusi Steffi. Ti-am pus link la tipul acesta de papusi ca stiu sigur ca se gasesc si in Ro si sunt la preturi rezonabile.
Larisa, eu iti dau dreptate. E foarte bine cu copil de 4 ani si unul mic in scoica cu trenul. Cel mare mai merge la o toaleta, se mai misca putin prin tren. Loc pentru carut este, mai ales daca se strange. Noi am facut cateva drumuri cu trenul cu carutul si mi s-a parut mult mai practic decat cu masina.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Mie nu mi-a venit inca CM... mai astept... si nici nu mai alaptez...

Poze

In sfarsit mai e cineva cu ovarele inhibate ca ale mele.
Eu dupa nasterea Anei n-am luat nici un AC. Mi-a venit pe la 4,5 luni.
Dar zau ca acum as prefera sa vina sa scap de grija. De la hormonii astia am inceput sa fac si cosuri pe fata, zici ca-s a pubertate

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Otilia, pai nu te stresa cu lipsa Cm, ca e oarecum normal daca alaptezi... cumnatei mele i-a venit la un an jumate parca de la nastere... veselie mare! Io nu am probleme cu cosurile, inca... dar am o alta problema.. imi creste un soi de bretonel... se regenereaza parul... si nu pot sa il ridic in sus, ca nu sta... mereu tre sa umblu cu parul desfacut, sa nu se vada..daca il prind in coada arat ciudat de tot... ca m-a si intrebat o prietena ce am patit... Te-am laudat sotului, cum mergi tu la petreceri cu Iulia... mamica relaxata...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna ziua mamici dragute si delfinasi frumosi,

La multi ani Eladea, sa fii sanatoasa, sa te bucuri de familia ta si sa te simti mereu la fel de fericita si implinita ca si astazi!
La multi ani sotului Aelitei!
La multe lunite delfinasilor sarbatoriti astazi: Raducu, Albert Simon, Maeva Caterina, Tudor Stefan!

Eu am absentat motivat doua zile: vineri am avut mini santier - pentru o banala gaura de hota am avut de lucru o jumatate de zi, apoi seara am fost la petrecerea de Craciun, am avut si socrii in vizita pe week-end, asa ca au fost zile tare pline. La petrecere a fost bine, am dansat, am mai schimbat atmosfera putin si mi-am reamintit ca nu vreau sa ma intorc curand la serviciu Apropo de petreceri, Otilia in Ro e imposibil sa-ti iei copilul cu tine din motive de fum de tigara ingrozitor...am ajuns acasa si imi simteam gatul de parca as fi fumat eu un pachet intreg

Apropo de diversificare, multumim Racusoru pentru schema, mi se pare foarte detaliata, dar ma ingrozeste in acelasi timp cat este de lucru, asa ca ma mai bucur de ultima luna doar cu laptic. Sorina, de la ce raion din Carrefour ai luat safe feader-ul, de la cel cu produse de bb, sa merg sa iau si eu?

Cu masurarea celor 5 ml si eu m-am mirat de fiecare data cand am citit pe prospectele diferitelor siropuri ca o lingurita=5 ml. Ori sunt prost traduse, ori firmele de medicamente au niste lingurite uriase, de care eu n-am vazut inca Asa ca, pentru a evita orice dubiu eu masor intotdeauna cu o seringa normala sau cu cea de la Nurofen.

crispro, nu fi suparata cu lapticul, tu te-ai straduit foarte mult, bine ca Vladut e sanatos, nu conteaza ce papa L-am vazut costumat in spiridus si cu caciulita de mos, e asa de scump

mericica, Tea e tare dragalasa

Eladea, am vazut calendarul, ce soacra atenta si priceputa ai Tare mult semana Eric mic cu Filip

ooana, ce frumos e Matei si cum composteaza girafa, cred ca il ajuta putin dintisorii

vazut si Matteo si Carla

Nu mai tin minte ce am vrut sa zic, asa e cand citesti mult deodata

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Cris ce frumos ninge la voi

Am pus cateva poze noi...incepand de aici: http://picasaweb.google.com/geo.mun.1985/Decembrie2010#5549768316583121650

Mergi la inceput