Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (137)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Felicitari Irinuka si multa sanatate tie si bebelului tau!

Codruta multa bafta si putere!!!!

Mami de roscatzel Matei Gabriel 24.08.2008 si 34+ Theodor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

irinuka, ce minune ai tu acolo!!! Sa-ti traiasca, mamico! E o frumusete de barbat! Si ce de-a parrrr...Vreau si eu bebe cu par Si Danina tot asa are bebei, asa ca vreau si eu!

Codruta, sa ne anunti sa ne pregatim galeria in caz de ceva...Se pare ca vei fi urmatoarea!

Cat despre secretie eu am zile cand e abundenta, alba sau incolora, si zile cand nu am nimic. Nu mi-a spus nimic dr la consult, atat doar ca e colul inchis si totul in ordine.

Simo, deci sambata viitoare...Bun, ma bucur ca va iesi sagetator...O sa va cam contraziceti dar va fi un sprijin real ptr tine, mereu, vei vedea!

Aditzule, si eu am o frica de numa-numa de cezariana...cred ca atunci cand voi avea 36 sapt ca tine voi fi verdddeee... O cred pe Irina saraca, si mama mea spune la fel mai ales ca eu am avut 3.800 la nastere si m-a nascut natural, fara nimic...

Bun venit noii burtici!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Sa va zic cate ceva despre mine, daca tot am disparut ca magarul in ceata in ultimul timp..

Am avut vreo 2 serii de cateva ore de contractii regulate si dureroase in saptamana 30 si mi s-a scurtat colul la 2cm. Este inchis, dar mai scurt, asa ca am incercat sa stau cuminte, insa e tare greu cu Matei, cu serviciul, cu casa...etc dar asta e.

Mi-a dat dr sa iau no spa, oricat am vrut eu sa evit, tot am luat ceva medicamete.

Mi-a iesit pozitiv analiza pt streptococul B, asa ca am facut tratament si acum a disparut.

Intreba cineva acum cateva capitole despre analiza pt streptococ B, este o analiza speciala si scrie clar pe buletinul de analize streptococ B pozitiv sau negativ...cel putin asa e la Medlife. Si recomandarea medicului pt aceasta analiza este clara.

Cam atat. Ma bucur ca mai am o zi si intru in saptamana 36, adica implinesc 35 sapamani si ma rog sa mai stea bebe inca cel putin 2 saptamani, pana dupa Craciun, apoi...cum o vrea el.

La eco a iesit ca e mai mare cu o saptamana jumatate pe toata p[erioada sarcinii, asa ca e bine.

Medicul meu va f plecat din tara intre 20 si 26 Dec asa ca am putin emotii, insa sper ca totul va fi bine.

Sanatate multa tuturor!

Mami de roscatzel Matei Gabriel 24.08.2008 si 34+ Theodor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Tunde da, mami eu fac cu ACC-si treb s arecunosc ca e super eficient, trateaza tusea la cauza-secretii. Din pacate galuscoiu' nu vrea treaz, la nani e mai nasol ca fluidifica, se ineaca...oricum ACC/Fluimucil sunt f eficiente; chiar ma intrebam c-i cu efedrina aia, mi se pare mult. Noua ne-a dat pediatra un ser efedrinat 1% si cand citesc pe prospect scria peste 6 ani!!!

In fine, imi spui daca vrei sa-ti trimit eu ACC-fiole de alea sau fluimucil; vb pe PM daca ai nevoie trimitem, nu-l putem lasa pe puiul Mario mucit si tusit.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Multumesc fetelor pentru remarci!
Incerc cat pot sa citesc capitolele pierdute.
Simo observ ca esti mai linistita, mai relaxata si chiar il astepti tu pe buburuz mai repede. Oricum ar fi... sanatos sa fie, restul sunt amanunte!

Si eu citisem de acel renumit dop ca trebuie sa fie transparent... cu firicele..., cand dincolo se pare ca acea secretie maronie a mea cu care a debutat travaliul... era chiar dopul! Si la mine n-a durat prea mult... 36 de ore pana la nastere...
Nu vreau sa te sperii Ana, dar e clar ca fiecare femeie e diferita... cu dop cu tot!

Codruta multa bafta! Sa ai o nastere usoara, exact asa cum speri cu un bb sanatos!

Irina ~ norocoasa de Patrick Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Irinuk drag cand mai ai ceva timp liber - ca stiu ca va fi pasare rara timpul asta - sa pui la semnatura data nasterii, sa-l vad pe bebe Patrick crescand.

intrebare cine si-a cumparat wrap?? As vrea si eu sa iau, dar ma codesc, ca mi se par cam scumpe.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

monika si tu faci cezariana ?

ana sper sa nu fie dopul si sa mai stea bobitza al tau acolo

alexia ma bucur ca in mom de fata toate sunt ok

tunde si acum ma gandesc cat de sexi erai in chilotii si pijamalele soatei ...mai mult si cu cartofii aia cruzi

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza36+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Io o tai spre parc,ma duc in Cismigiu la targu ala de Craciun.
Aditza, Bogica,nu Bobita
Pup fetele

33+ cu

Vineeeeee!!! +/- 32 zile

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

Io o tai spre parc,ma duc in Cismigiu la targu ala de Craciun.
Aditza, Bogica,nu Bobita
Pup fetele

33+ cu

Vineeeeee!!! +/- 32 zile

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

ma scuzati ..bogica
take care

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza36+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune: