Iepurasi de martie-aprilie 2010 (93)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Si alta intrebare, ca uitasem; Ce stiti de borcanasele Babylove de la DM? Asa ca ingrediente mi se par ok, dar mai stii? Iar ca pret iar e f ok, mai ieftin decat Hipp.

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

andira - eu nu inteleg ce face antibioticul asta ? usuca secretiile ? ca asa i-as da, dar ma indoisc ca ajuta
ma oftica ca nu a incercat nimic inainte , macar aerosoli cu ceva inafara de adrenalina

child - la noi e a 3 a zi de raceala. noroc ca tac su e plecat si nu e nimeni cu gura pe mine.
albert aa facut febra?
noua ne a dat ospamx 2,5 ml la 8 ore. 2,5 pt ca e sunt alrgica la amoxicilina si sa nu faca si ea ceva.
parca vad ca daca ii dau ma scuipa si ma umplu de bube si aterizez la urgenta rapid si pe nepusa masa

Denisa & bebelunica Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Ziua buna si de la noi.

Denisa noi am avut si febra si tot nu am dat antibiotic. Iar secretii tot asa a avut muullte si mult timp. Abia acum de cand suntem pe picaturi din alea naturiste, s-au dus, cu aerosoli nu am facut mare branza.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana bine ca nu.s singura, credeam ca are ivan ceva :)))
la secretii si muci fix pix aerosolii, aici se baga nebluzatorul doar la bronsiolite cu medicatie adecvata

multa sanatate maya albert si petru

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Da am vazut si eu ca mai nou e mare moda cu aerosolii astia. Pe vremea cand era Elena mai mica nu se faceau atatia aerosoli. Acum pt orice raceala cu 3 muci, gata aerosoli.
Eu nu i-am facut la Elena niciodata ca ea nu a avut decat raceli simple,fara bronsiolite, chestii d-astea. Sper sa nu avem probleme nici cu Angela, desi vad ca ea e mai sensibila.

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

mihaela nici eu nu le.am facut, anul asta cand a inceput iva n gradinita m-a mancat in fund sa cumpar nebulizator, cand a inceput ivan cu muci doar fara ferba sau altele, eu hop cu nebulizatorul, de doua ori i l.am pus si l.am bagat in cutie, acolo zace, nu.i face nimic, in caz de bronsiolite da, ar fi bun cred

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

salutare!!

venim si noi cu o cafeluta mai pe dupa amiaza asa. Abia acum imi trag sufletul putin si imi gust cafeluta pe ziua de azi.
Am citit asa pe sarite si tot vad iepurasi bolnaviori . Sanatate multa tuturor si rabdare si putere mamicilor!!
Bluekidoo esti o mamica puternica si curajoasa. Eu iti spun sincer ca as fi intrat in panica daca as fi patit cu theo la fel. Sau poate cine stie..d-zeu ne intareste in momentele astea. Sanatate multa!

vladi bine ai revenit pe la noi. Ma bucur sa te citesc din nou.Ce-ti fac baietii??

Noi am fost sambata la un botez de 2 baietei gemanuti. Cand i-am vazut asa mititei si dragalasi m-a cuprins nostalgia lunilor ce au trecut. Nu stiu cum au zburat astea 9 luni...dar stiu ca au fost cele mai frumoase din viata mea alaturi de puiul nostru mic si drag

de Theodor Stefan (05.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

DENISA febra a facut doar in prima zi, ca de fapt aia m-a si speriat de am ajuns la urgenta, ca era sambata. Dar apoi vreo 3 zile nimic, nici febra nici muci nici tuse, dupa 3 zile sa te tii, deodata toate, mai putin febra.
Asta cu aerosolii mi se pre si mie doar o moda, bine, noua ne-a folosit cand am avut laringita si bronsiolita, ca i-am facut adrenalina si ventolinul la aerosoli.
Acum ii fac aerosoli cu acc 300, dar nu vad nici o imbunatatire, tot siropul de tuse cred ca-si face efectul mai ok.

MIHAELA parca pe site am vazut si eu casca, cred ca-i iau si eu, cu toate ca vad ca Albert, dupa ce a facut cunostinta de doua ori cu parchetul, e mult mai prudent.

Fetelor, eu vreau sa-i iau lui Albert, de Craciun, printre altele, o jucarie de aia, gummy-bear, ca se distreaza de numa-numa la video-clip.
Dar am inteles ca doar in Cora este, voi ati mai vazut si pe altundeva?
Ca noi nu avem Cora

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

MIHAELA eu de la DM iau borcanel cu carne de vita, ca noi nu prea mancam vita si asta mi se pare mai ok decat cea vitelul din magazin, care mai presupune si alta munca: spalat, transat, gatit.
Albert accepta bine acesta carne, chiar azi si maine ii dau, cu brocoli si orez.

Mergi la inceput

OANA mai zici, te rog, inca o data ce picaturi ti-a dat?
Am retinut doar maces si brad.
Aseara i-am da si eu maces, noi mai luam de coacaz negru.

Mergi la inceput