trei zile in Bruxelles, sfaturi de la membrii DC d
Buna!
Saptamana viitoare plec la Bruxelles si va fi prima placare in alta tara..deci sunt emotionata si nerabdatoare. Voi sta la Van Belle Hotel, un hotel de 2 stele si, din ce am citit pe net, nu foarte bine cotat. As vrea sa imi dati cateva sfaturi: ce stiti despre acest hotel si imprejurimi, daca se poate ajunge reped ein centru, cum se ajunge de la aeroport, ce ar trebui sa vizitez neaparat in astea 3 zile, daca exista acea cartela ca la Viena care iti asigura accesul la metrou etc.
Evident, am mai cautat si eu pe net, mai stiu cate ceva, dar ma gandesc ca cineva care traieste acolo altfel imi poate explica.
Multumesc!
Raspunsuri
helbi spune:
posteaza anuntul la "Praline belgiene" de la Diasppora. Cu siguranta acolo vei primi mai multe rasp. Sunt multe fete care nu intra des aici.
Letitia1 spune:
posteaza anuntul la "Praline belgiene" de la Diasppora. Cu siguranta acolo vei primi mai multe rasp. Sunt multe fete care nu intra des aici.
Faptul ca locuiesti in belgia nu inseamna ca stii hotelurile din belgia, poate stii chiriile si preturile la locuite in belgia dar nu hoteluri. Internetu-i sfint sau poate a fost cineva turist in belgia si stie.
helbi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sweetydenisa .......ce ar trebui sa vizitez neaparat in astea 3 zile, daca exista acea cartela ca la Viena care iti asigura accesul la metrou etc. |
Letitzia,
eu la acest pasaj m-am referit, cind am sfatuit-o sa intrebe la Praline. Cred ca cineva care sta in Bruxell de ceva timp, poate sa-i dea sfaturile si info de care are nevoie, nu? Eu as putea sa dau info despre Frankfurt, am gindesc ca si tu despre orasul in care traiesti de ceva timp, sau ma insel?!
Letitia1 spune:
eu la acest pasaj m-am referit, cind am sfatuit-o sa intrebe la Praline
Pai de unde sa stiu eu la ce te-ai referit? Ca ea vorbea de hoteluri cu 2 stele si alte chestii turistice.
helbi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Letitia1 eu la acest pasaj m-am referit, cind am sfatuit-o sa intrebe la Praline Pai de unde sa stiu eu la ce te-ai referit? Ca ea vorbea de hoteluri cu 2 stele si alte chestii turistice. |
Nu am chef de discutzii in contradictoriu cu tine, dar oare tu trebuia sa pricepi mesajul sau autoarea topicului?? Ca ea a priceput, a scris la Praline si a si primit rasp.acolo.
In alta ordine de idei, daca stai de ani de zile intr-un oras, te potzi uita pe harta si sa-i dai un sfat referitor la pozitionarea hotelului ales,....... cu ce poate ajunge in cetru sau la aeroport.....ce ar putea vizita in 3 zile......asta daca vrei sa o ajutzi si nu sa te legi de mesajele altora.
Chiar ea scria in primul mesaj: "..... dar ma gandesc ca cineva care traieste acolo altfel imi poate explica." De aici si sfatul de a scrie la Praline.
Oricum, ea a reusit sa-si culeaga informatiile de care avea nevoie, asa ca n-are rost sa polemizam noi aici.
Sa avetzi Sarbatori fericite!
Letitia1 spune:
Eu doar ma vrut sa spun ca fata a postat mesajul unde trebuie. Nu polemizez cu nimeni, ca asta nu e subiect de polemizat.