Bobocei de sept-oct, la 2 ani (321)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Nikolici, sunt superbe!!!!Sa va traiasca!Aveti doua papusele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Wow, Niko, cat de atenta e Kendra la Karina, scumpe foc

Lumi mi-a placut pictura hunilor pe pereti, vad ca te ajuta cu rufele

Babytza sa fie totul bine

Lala uite d-asta nu ma incumet io la jucarii scumpe

Kllemi la voi a revenit epoca lui Ceausescu numai ca atunci era tv doar cateva ore...tu ai net l-v , glumesc

noi suntem mucioase, da' nu-i bai, e normal..la cat de "fancy" ies afara, iar Crina la cat sta in curu' gol prin casa, pe parchet si gresie

azi a fost la zapada, pt prima oara a plans la intrare in casa

mami de Crina(12.10.2008) il asteapta pe "so sun"
"pinsesa lui mama"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Hi hi al meu are 17.600 kg....e inaltut ce-I drept... Nu mi se pare gras ci mai degraba pietros....Lala mama ne luam de mana...
Babytzule tinem pumnii stransi...am uitat sa zic felicitari desi ma tineam de mult sa zic...spune-I sotului ca mai bine nici ca se putea sa planificati bb3...ca mai incolo vine jobul, griji cu copiii la scoala etc...si apoi la ce sistem social are Suedia de ce-si face griji?

Lumi, khristin, nicol pupam piticii si piticele.....si toti boboceii/boboacele...nb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

O idee de cadou pentru baietei

http://www. prut.ro/pista-puzzle/172-o-zi-plina-de-surprize-9789738781597.html

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, la motz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

lumi ...ce a-ti spune daca a-ti face un ring de box in casa ....nici nu vreau sa ma gandesc ce este acolo la voi, daca au inceput bataile, sa inteleg ca pina la urma tot Edi este "incasatorul" ??

dap, Edi si le cam fura... bag seama ca Robi se razbuna, acum vreun an el si le fura de la Edi, fara nici macar sa se apere, doar ma striga pe mine.

de ring de box nici nu vreau sa aud...

Mergi la inceput

babytza, bafta multa, sa iasa totul bine! sa ne spui si noua, celor ce nu suntem pe FB cum a fost.
si soricelul e slabut, dar e si mai mic de inaltime, nu concureaza cu hunul Edi, care e mai inalt cu 6cm si tot 12 kg are...

lala

ange, daaa, ma ajuta cu tot, si cu rufele, si cu vasele, unde e mami, hop si ei!
sanatate multa Crinei, sa scapati de muci!

ankussa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Xor

Lumi - simpatici foc hunii...intr-adevar subtirei....2 intr-un cos de rufe...:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Lumi - simpatici foc hunii...intr-adevar subtirei....2 intr-un cos de rufe...:))
Nikol - stii ca am o mare slabiciune pentru fetele tale
Babytza - poate mai scrii si pe aici cum mai esti....eu intru si pe FB dar se pare ca nu fac parte din grupul ala privat si privelegiat ca nu am vazut nimic despre tine
pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Xor
Babytza - poate mai scrii si pe aici cum mai esti....eu intru si pe FB dar se pare ca nu fac parte din grupul ala privat si privelegiat ca nu am vazut nimic despre tine
pupici tuturor

ti-am dat eu un invite de Friend..dupa ce ii dai accept...te "bag si la private"

Oare cum de ai scapat "cind s-a strigat catalogul"

merci mult pentru info cu Teora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nu am putut sta de vorba aseara ca pe soacra a apucat-o gatitul la miezul noptii iar acum mai e putin si vine Tina. Diseara il iau cu japca de-oparte pe domnul sot sa lamurim o data problema.

Ankussa esti pe aceeasi lungime de unde cu mine. Exact asa am gandit si eu dupa ce am aflat de bb si sotul zicea da de ce acum si nu peste un an .....well printre altele pentru ca acum am ramas......

Va rog din suflet sa intelegeti ca aici e sansa ca cineva sa citeasca si sa ii spuna , nu pot detalia. Acolo la privat. Pot.
Xor eu nu te am in lista mea de prieteni deloc. Baga-ma la tine apoi te adaug eu in grupul ala.

Pup mamicile

Babytza si puiiValentina David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama

Mergi la inceput