Bobocei de sept-oct, la 2 ani (321)
Raspunsuri - Pagina 19
Nocom spune:
wowwwww, felictari PIO!!!!! Doamn Doamne sa-to dea un pui sanatos si papacios!! Pune trece deja la pariuri?!?!!?
eu o vad pe Elsa cu un frarior!!! ![]()
Te imbratisez cu mult mult drag!!!!
Joy21 spune:
Piolica, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sa tii anul viitor in brate un fratior sau o surioara pentru Elsa. 
dyanira spune:
PIO felicitari!!!Ma bucur tare mult pt voi!!Ce cadou frumos de Craciun
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Didididi spune:
Piolica, felicitari! Cineva sus te iubeste!. Ma bucur ca bb apare intr-o familie care si-l doreste atat de nmult! Ai grija de tine, nu te obosi, ca e foarte important sa se fixeze bine samburelul.
Felicitari si Evei. Si ea si-a dorit foarte mult un al doilea copil. Un copil sanatos.
Cristinescule si tu meriti felicitari ca ai facut primul pas. A comunica este un lucru important si greu de realizat. Nu mai lasa sa treaca atata timp pana la impacare; nu merita. Pup si cretul tau mititel.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
anca81 spune:

Ce de vesti buneeeee!!!
Eva, felicitari! Sa-ti traiasca puiul mic 

Pio, m-au trecut fiorii cand am citit mesajul tau. Doamne ajuta! Ma bucur mult pentru voi 

Carla &
mami
luminita2008 spune:

revin dupa 3 zile de bolit, mai ceva ca-n basme. acum sunt bine, am pacalit-o si de data asta, fara antibiotic. hunii sunt bine si ei, asteptam un Mos Craciun azi, unul miercuri si pe cel adevarat vineri seara
! eu tot la job, cu tone de munci si fara niciun pic de chef....
FELICITARI, pio!!!!!!!!!! sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
bun venit pe lume bebe Noah, felicitari Eva, sa fiti sanatosi!
kllemi
, da un semn cand vrei sa ne vedem, eu in we n-am prea scos nasul de sub plapuma. dar macar acum sunt mai bine.
baby_boy, sanatate multa lui Raducu. la noi febra n-a fost mare, tuse usoara, de la secretii, nu puroi in gat, doar rosu. deja celebrul rosu in gat...
claudia, ai mare dreptate cu aerosolii. asa i-am pus pe picioare si de data asta, fara antibiotic. e cam greu insa ca trebuie sa le fac in somn, altfel nu stau, si trebuie sa le fac repede, cat inca dorm profund, altfel s-au trezit sensibilosii si am ratat sedinta.
in alta ordine de idei, e f fain cu doi de aceeasi varsta, dar da, extrem de solicitant, mai ales in ultima vreme... dar lasa, s-or face ei mari candva.
cat despre tuns, am mai spus eu pe aici, i-am tuns pentru ca se trageau de par f tare.... si eu plag dupa pletele lor, acum mi-am jurat sa nu-i mai tund pana-n primavara!![]()
ange
, nu vin maica pe FeBeu, ce-aveti cu toatele?![]()
cristineescu

, n-ai nimic de pierdut cu jobul, relax.
ma bucur ca v-ati impacat, si noi avem aceeasi problema cu comunicarea. si inca una cu orgoliile
.
nocom, sanatate multa Dariei si concediu placut!
mimihoo, e chestie de principiu cu FB-ul, nu ca nu-i gasesc utilitatea...inca nu renunt.
dya, tu pe unde umbli??? intri, lovesti si fugi, mai stai un pic la povesti si cu noi! nu-mi spune ca esti si tu pe FB, ca![]()
nushulica spune:

wow ma simt de parca am primit cadouri de la mos craciun...atatea vesti bune am citit aici!!!
BINE ATI VENIT PE LUME BEBE LEON DE JOY SI BEBE NOAH DE EVAF!!!SA FITI SANATOSI SI PAPACIOSI!!!FELICITARI MAMICILOR SA VA TRAIASCA PUII!!!

si normal ca trebuie felicitata viitoarele mamici

(mi s-a facut pielea de gaina cand am citit va zic sincer)
deci babytza si piolica
felicitari din tot sufletul si sa va dea Domnul copilasi sanatosi !!!

la noi totul e din ce in ce mai bine ne adaptam pe zi ce trece david e inca un pic gelos pe stefanel dar e pe drumul cel bun...bebe s-a facut de 7 kg,acum ma rog sa ajung si eu macar la vreo 65 pana la botez in ianuarie![]()
am o nelamurire sper sa nu fiu prea indiscreta
din cate tineam eu minte pe bb1 de eva il chema tot noah nu?sau nu retin bine?sau ii cheama pe amandoi la fel?
nu inteleg dar sigur e ceata care s-a pus pe creierasul meu de ceva vreme
va urez la toata sarbatori fericite si sa ne auzim sanatosi in 2011!!!mos craciun sa vina cu desaga plina in special pt cei mici 

Mami si 2 printi iubiti:
DAVID(24 sept 2008) si
STEFAN(24 sept 2010)HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI