Bobocei de sept-oct, la 2 ani (321)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Piolica, felicitari! Sa stii ca bucuria si emotiile tale s-au transmis mai departe. Ma bucur pentru voi.

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, la motz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

A venit pe lume bebe Noah , 3700 g si 51 cm !!!! Felicitari EVA , sa iti traiasca puiul !!!! Sa fie sanatos si papacios !!!!! Bun venit pe lume pui mic !!!!!

Babytza si puiiValentina David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Felicitari Eva si bine ai venit NOah, sa fii sanatos, laptic mult sa papi, fara colici si pt mami recuperare rapida!!!!

mami de Crina(12.10.2008) il asteapta pe "so sun"
"pinsesa lui mama"www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_ur" target="_blank">Crinul mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Ce vesti minunate! Felicitari piolica sa fie intr-un ceas bun!! Sarcina usoara si la termen! Felicitari Eva si bine ai venit pe lume Noah! Sa fii sanatos si norocos!

Mami fericita de Mihnea-Cristian & Miruna-Ioana
Mihnea se face mare Creste Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Pio FELICITAAAARI!!! sarcina usoara si la termen, DD ajuta sa va impliniti in august!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

A fost odata ca niciodata o familie modesta care-si dorea un bebe mic, si dupa multe incercari, in dec 2007 o mica bebelina incepea sa creasca in burtica lui mama. Bebelina e mare acum si este foarte fericita, insa poate ar fi mai fericita daca ar avea un fratior sau o surioara, asa ca familia asta modesta si-a pus in cap sa-si mai incerce norocul o data. si uite asa o noua lupta a inceput, una chiar mai grea decit pentru primul bebe, care a durat aproape un an....

Am tot aminat, de frica esecului banuiesc, insa in seara asta mi-am luat inima in dinti si am facut un test. Am plins de bucurie, ma uitam la test si nu-mi venea sa cred, mai ales ca s-a pozitivat fff repede. Sintem in al noualea cer.
Va multumesc la toate pentru sustinerea morala pe care am gasit-o aici. Daca doamne-doamne ne ajuta sa fie totul bine, la anul, in august, o sa tin in brate un bebe mic. Nu-mi vine sa cred, ma trec toate emotiile, imi vine sa imbratisez pe toata lumea. Elsa s-a bucurat de bucuria noastra, mititica nu ingtelegea de ce nebuna de ma-sa sarea intr-un picior prin casa, asa ca s-a pus si ea pe sarit.

O seara buna si un weekend cit mai placut.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Felicitari maxime Pio..si pentru samburel si pentru perseverenta!
Ooo cit poate sa fie de emotionant sa iti vezi visul implinit ! Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Va multumesc mult, mult, mult pentru cuvintele frumoase, sinteti niste dragute, ca de obicei. Sper ca doctorul sa confirme ca e totul bine cind o sa ma duc la eco in ianuarie.

Weekend placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Pio!!!Felicitari maxime, de abia astept sa bag majorete in august!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Piolica, ma bucur enorm pentru tine!!! Sa va dea Dumnezeu sanatate sa va bucurati de familia frumoasa pe care o aveti! Sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Babytza, cum va mai merge? Eu inca ma gandesc la voi. Sper ca sunteti bine.

Mergi la inceput