Bobocei de sept-oct, la 2 ani (321)
Raspunsuri - Pagina 17
khristin spune:
Piolica, doamne cat ma bucur
...mai ca sar si eu intr-un picior de bucurie pt. voi
. Pupici si tie, lui tati si Lizucai, sa duci sarcina cu bine la termen, si nu uita ca odihna e sfanta
. Ce cadou frumos de Craciun, e cu
. Bravo, well done 
Cristina
Yasmine et
Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
claudinna spune:
piolica, felicitari!!!!!!!

sa ai sarcina usoara si sa fiti fericiti!!
acum aprox 3 ani vedeam si eu liniutele![]()
![]()
minunat!!!
AlexaM spune:
FELICITARI PIO!!! SARCINA USOARA SI MUUULTA SANATATE!!!!
Mami de roscatzel Matei Gabriel 24.08.2008 si
35+
Theodor Andrei
Delphinas spune:
felicitari Pio! Ma bucur enor pt tine. Sa ai o sarcina usoara, un bb sanatos si la termen. ma bucur enorm si pt Elsa.
FELICITARI!
Paula-Laura spune:
Felcitari Piolica! Ma bucur enorm pentru tine!
Sarcina usoara si bebe sanatos!
Mami de Mihnea (09.10.2008) si
7s
Mimihoo spune:
Pio, draga, ce veste minunata! bb sanatos si iesit la termen sa ai! si o sarcina usoaaaaara! MINUNAT!
ai grija cu saritul intr-un picior ca dauneaza in primul trimestru ... dupa aia nu mai poti oricum

Paula, tu cum mai esti? ne vedem luni la serbare, nu? :)
irina, eu nu-mi fac griji daca slabeste Sofia, de obicei dupa boala pune la loc.
cristineescu, sa fiti fericiti!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
angelynna82 spune:
neatza,
scriu repede pana nu cade netul![]()
Piolica, felicitari din inima, numai bine, sarcina usoara, bebe sanatos, Dumnezeu sa va ajute 

Cristineescu ma bucur ca v-ati impacat 
noi suntem bine, ieri am fost la sanius, a intrat crina in casa imbujorata de numa', a gustat si din zapada, ii place la nebunie sa mearga cu sania
mami de Crina(12.10.2008) il asteapta pe "so sun"

"pinsesa lui mama"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_ur" target="_blank">Crinul mamei
baby_boy spune:
Piolica ce veste minunata !!! Ma bucur mult pentru voi. Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos !! Deci Mosu' si-a facut treaba anul asta ![]()