Bobocei de sept-oct, la 2 ani (321)
Raspunsuri - Pagina 16
alexa si mami spune:
si eu vreau semineu
dar fara tuica ca nu-mi place, poate un vin fiert cu scorti.
cristineescu inseamna ca v-ati impacat?![]()
cristineescu spune:
Daaa, ne-am impacat. L-am abordat eu si el a vorbit si a vorbit si a vorbit si eu am plans si am plans si am plans si pe urma ne-am dat seama ca fiecare astepta de la celalalt sa faca lucruri ca sa dovedeasca iubirea. Si ca fiecare eram nemultumiti de ceea ce primeam de la celalalt. Frustrari mai vechi care rabufnesc aiurea. Mai avem de invatat la capitolul comunicare.
Harri Alexandru (10.09.2008)
Aici sunt eu, Harri, la motz
_irina_ spune:
Tocmai am cantarit copilul si are 12kg, in toamna avea 14 
.O fi din cauza ca a fost tot bolnavioara?
claudinna spune:
cristineesdu, ma bucur ca v-ati impacat!!![]()
_irina_, sigur ai cantarit-o bine atunci? adica ti se pare ca e schimbata mult, dupa ochi asha? mi se pare cam mult 2 kg...
oricum, la boala scad destul de mult, insa la fel de repede pun la loc ceea ce au pierdut
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristineescu Daaa, ne-am impacat. L-am abordat eu si el a vorbit si a vorbit si a vorbit si eu am plans si am plans si am plans si pe urma ne-am dat seama ca fiecare astepta de la celalalt sa faca lucruri ca sa dovedeasca iubirea. Si ca fiecare eram nemultumiti de ceea ce primeam de la celalalt. Frustrari mai vechi care rabufnesc aiurea. Mai avem de invatat la capitolul comunicare. Harri Alexandru (10.09.2008)Aici sunt eu, Harri, la motz |
Felicitari multe

Ce nu va doboara va face mult mai puternici!

piolica spune:
A fost odata ca niciodata o familie modesta care-si dorea un bebe mic, si dupa multe incercari, in dec 2007 o mica bebelina incepea sa creasca in burtica lui mama. Bebelina e mare acum si este foarte fericita, insa poate ar fi mai fericita daca ar avea un fratior sau o surioara, asa ca familia asta modesta si-a pus in cap sa-si mai incerce norocul o data. si uite asa o noua lupta a inceput, una chiar mai grea decit pentru primul bebe, care a durat aproape un an....
Am tot aminat, de frica esecului banuiesc, insa in seara asta mi-am luat inima in dinti si am facut un test. Am plins de bucurie, ma uitam la test si nu-mi venea sa cred, mai ales ca s-a pozitivat fff repede. Sintem in al noualea cer.
Va multumesc la toate pentru sustinerea morala pe care am gasit-o aici. Daca doamne-doamne ne ajuta sa fie totul bine, la anul, in august, o sa tin in brate un bebe mic. Nu-mi vine sa cred, ma trec toate emotiile, imi vine sa imbratisez pe toata lumea. Elsa s-a bucurat de bucuria noastra, mititica nu ingtelegea de ce nebuna de ma-sa sarea intr-un picior prin casa, asa ca s-a pus si ea pe sarit.
O seara buna si un weekend cit mai placut.
babytza spune:
Felicitari mamico !!!!!! 

Babytza si puii
Valentina
David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Felicitari mamico !!!!!! ![]() ![]() ![]() Babytza si puii Valentina Davidwww.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama |
merci frumos, tu te-ai tinut de cuvint, ma iei cu tine la odisee. Multi, multi pupici si o imbratisare mare, mare si calda.
Nerantula spune:
Felicitari, mamica draga! Meritai asemenea cadou de Craciun!
Scriu cu ochii in lacrimi, ma bucur ENORM pentru tine!