Bobocei de sept-oct, la 2 ani (321)
Raspunsuri - Pagina 11
cristineescu spune:
Angelynna, de la noi cu mare drag niste aerosoli originali si un sac cu sanatate 
Harri Alexandru (10.09.2008)
Aici sunt eu, Harri, la motz
piolica spune:
Hello, hello
noi sintem bine, serviciul meu este super fain, asa ca ma duc cu drag, Elsa s-a obisnuit cu noul program de la cresa si incepe sa se obisnuiasca si cu papa care se ocupa de ea dimineata si seara.
bb2, inca nu am vesti, insa cam astept rushii la ce dureri am. Insa am si o mica urma de optimism, ca sa nu cad in butoi. ar fi trebuit sa fac testul de singe azi, insa nu m-am dus, nu am chef sa vad negru pe alb ca nu e de bine, asa ca astept...
pupici la toate mamicile si la toti boboceii si o imbratisare calda pentru babytza.
o seara placuta.
Nocom spune:
Ah, pio, nu mia rezist eu, d-apai tu!!!! hai odata cu vestile bune!!!!!

PS: si eu sunt DC addicted, chiar daca am f putin timp deocamdata, tot nu rezist si stau noaptea tarziu sa citesc... bine, acuma nu mai e cazul, ca cele 2 pagini max scrise pe zi le citesc in fuga la birou...
, dar tot pe aici sunt......
Mimihoo spune:
neata,
ma bucur ca ti-e bine la job, bravo tie!
sper sa fie cu ochi in burtica la tine, dar daca nu, nu dispera. Mai este totusi timp si mai esti si frumoasa Elsa. :)
te pup cu drag!
Ange, sanatate multa!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
AlexaM spune:
Pio iti tn pumnii si ma rog sa ai de Craciun cadoul pe care ti-l doresti!
Mami de roscatzel Matei Gabriel 24.08.2008 si
35+
Theodor Andrei
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ClaudiaH Multumesc pentru raspunsurile referitoare la invatatul literelor! Luminita, eu n-am reusit sa vad poze cu hunii. Poate o sa fiu data viitoare pe faza. Babytza, ce faceti? cum mai sunteti? Va tin pumnii sa fie totul bine. mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008 |
ti-am trimis PM cu parola, am parolat iar site-ul, asa cum v-am avertizat

luminita2008 spune:
baby_boy, sanatate multa puiului. si Edi mi-a facut febra ieri, dupa o pauza de 3 saptamani de ma si miram... mergem pe aerosoli si vedem cum o fi.
ange, sanatate si tie. si eu ma simt super nashpa, am avut ieri o zi grea, 'inconjurata' de 2 nopti nedormite, imi vine sa pun capul pe tastatura si sa dorm... si ma dor toate oasele...
dididi
va rog sa nu ma mai asteptati pe FB, ca nu vin. astia la job au instaurat un fel de FB intern, ptr noi, ii zice altfel, si ma someaza sa joinez si nu vreau. cred ca se ajunge la penalizare din salariu![]()
kllemi spune:
Si eu sunt tot aici vb. lui Angy...a ramas in suflet, de fapt asta e primul lucru care il afc cand deschid calc. sa intru direct pe dc. 
angy sannatate multa, dar de la ce??? te-a luat raceala??
pio 
super ca-ti place la munca, bafta in continuare....si hai odata cu testul ala ca murim aici ![]()
![]()
lumi ti-am mai zis, eu sunt gata cu sacosica....dar, uite ca acum nu te simti tu bine.....sanatate multa lui Edi 

Mai, unde va petrece-ti sarbatorile noi acasa cu familia si revlionul cred ca tot acasa cu niste prieteni, sa vedem ...