Mamici si viitoare mamici de gemeni&tripleti(54)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:


tuturor sarbatoritilor!

sanatate si bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

buna ..

fetele, de vreo 2 zile pierd un lichid alb transparent, nu mult, dar nu era pana acum...abia maine mereg la dr//e grav..oare..

de unde ai luat colaceii? styu ca ati pus un link si am vazut cum arata...dar nu stiu unde sa comand...

am luat si eu sterilizator si 4 bibe de la avent..
vreau sa mai i-au 2-3 de la beby nova din sticla...si mai vad pe urma

batista sugarului pt aspirator am inteles de asemenea ca e fff buna

astept orice sugestie....

merci


fluturas 32EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Buna ziua
N-as fi crezut ca o sa ajung sa ma inscriu aici:),am frecventat odiseea sarcinii acum 6 ani jumate,dar atunci aveam numai un bebelus in burta:).Adica o fetita mare acum,gata pregatita sa-si astepte fratiorii/surioarele.
acum 2 luni am aflat veste soc (imi doream foarte mult inca un copil) ca de fapt sint...2!am reactionat foarte ciudat,adica m-am speriat rau!Sint si mai "batrina" un pic,mai am si experienta unui bebelus care nu prea m-a lasat sa dorm un an de zile:),plus o nastere destul de grea,si m-am ingrozit la gindul ca trebuie sa trec prin tot...dar inmultit cu doi!
Acum insa m-am linistit ,am facut si triplu test care mi-a iesit foarte bine,deci nu trebuie sa fac amniocenteza,i-am si vazut pe bebei(din pacate in Suedia nu se spune sexul copilului) si m-a amuzat cum stateau ei asa..ca la hotel,fiecare in camera lui:)
O sa am cu siguranta nevoie de voi ,mamici care ati trecut/veti trece prin aceasta experienta ca mine.
Ma intereseaza foarte mult sa stiu daca e cineva care a nascut natural.Stiu ca in Romania trebuie aproape sa faci cerere sa nasti natural:),dar ma gindesc ca poate poate a fost vreuna din voi care a nascut natural.
Eu am nascut fetita fara probleme,in afara de durerile absolut groaznice,dar le-am uitat:) si ma bucur enorm ca am trecut deja prin experienta nasterii.Mi-a dat foarte multa incredere in mine,m-am simtit ca un fel de Superwoman:).Un mare avantaj(zic eu) a fost ca am facut dush singura dupa o jumatate de ora de la nastere,laptele a pornit instantaneu,am plecat acasa dupa o zi si refacerea a fost rapida,in numai citeva saptamini eram exact ca inainte de graviditate,si la kilograme,si la aspect.Acum cu gemenii nu stiu cum va fi ,depinde de cum vor fi pozitionati,dar stiu ca suedezii nu stau la discutii,ei fac cezariana numai daca sint motive medicale bine intemeiate.Sincera sa fiu,mi-e cam frica sa nasc natural 2 copii:(.
Ma alatur cu drag grupului vostru
14 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

Rayuela: bine ai venit si sa-ti traiasca bebicii:). Spuneai ca ai o varsta? Si eu am una cam venerabila si, si eu sunt speriata, insa am "avantajul" ca nu stiu ce ma asteapta pt ca nu am mai avut bebici inainte. Intr-adevar aici se practica cezariana destul de mult si eu o sa nasc prin cezariana. Dar ma imbarbatez singura si gata.
Nu inteleg de ce acolo nu va spun ce sex au bebicii...Eu sunt tare bucuroasa ca stiu.
Te asteptam sa stai cu noi pana vin frumosii pe lume

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rayuela

Buna ziua


bun venit, sarcina usoara si la termen!
cel putin o fata a nascut natural, uite ca-mi scapa numele, dar da, se poate. exista insa riscuri, unul din bebici se poate intoarce imediat ce l-ai nascut pe primul, de asta se prefera cezariana, nu neaparat de moft.

suntem aici pentru orice intrebari. si ca sa te incurajez, apropos de experienta ta cu primul copil: hunii mei au doi ani si trei luni. n-am dormit nicio noapte de cand s-au nascut, nu mai mult de 3-4 ore legat, de regula insa dau trezirea la 2 ore. mai adaug la asta inca vreo 4 luni nedormite in sarcina, ultimele, ca ma sufocam, ca aveam nush ce mancarimi, ca nu puteam sa stau pe spate etc etc.
n-as fi crezut nicicum ca voi putea face asta, fizic vorbind, dar uite ca organismul s-a obisnuit. nici nu beau cafea, nici un fel de cofeina, decat fff rar si merg si la job. deci se poate.

si stii cat e de frumooooooooooooos??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta76 spune:


Bine ai venit Rayuela! Eu am nascut natural gemenele si fara nici o complicatie, deci se poate, acum depinde in ce pozitie sunt bebeii si daca medicul e disponibil sa stea langa tine pe parcursul travaliului. Riscul mai mare este pentru al doilea nascut care se poate intoarce in timp ce se naste primul. Medicul meu i-a fixat moasei mainile sa tina cel de-al doilea bebel sa nu se intoarca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Buna fetelor!
Va multumesc de primire si sper sa fie totul bine.
Da,la mine sunt sanse f mari sa fie de ac sex si sa fie identici.
Medicul a zis ca o sa fie mai mult ca sigur cezariana ,dar ce conteaza -mai am o operatie de endometrioza ,o sa-i zic sa o faca pe ac linie .
Va pup pe toate!
Abia astept sa merg pe 28 sa-i vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

fluturas2010 sa nu fie din dop?! Imi amintesc ca asa am avut ceva transparent, ca albusul si destul de abundent. Albicios gelatinos.
Am comandat de pe linku ala colacu sa stii.

Recomand bibe dr Browns, sunt cu sistem anticolici, ale mele dupa ce manca din ala si le pun sa faca groh nu au ce scoate.Deci sunt f eficiente.

Rayuela bine ai venit si felicitari. De ce nu va zice sexu? E interzis sau ce? Vad ca ai 14s, o fi prea devreme ma gandesc. La eco de 23 poate sa iti zica? Ciudata chestie..



sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Si eu recomand biberoanele Dr Brown's.

MIsspi, Rayuela, bine ati venit!



mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Si eu, sunt cele mai bune biberoane de pe piata

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput