Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(220)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare!

repede, repede, sa nu bata gongu...sa zic si eu:

LA MULTI ANISORI STEFANIA, PRINTESA FRUMOASA, SA FII SANATOASA, NOROCOASA SI SA TE BUCURI DE VIATA ALATURI DE CEI DRAGi!!!!

ellis, ufff mami, ce rau ati patit-o...sanatate multa Alessiei... chiar ma intrebam ce faceti ca n-ai mai dat pe aici...

Bianca, te cred ca esti suparici dupa aparat...dar cum s-a intamplat??? si voi bolnaviori??? ofofof...sanatate multa...

uff, si noi bolnavi...de fapt sper ca suntem spre final...nu stiu ce s-a intamplat, da am facut-o lata cu totii.. bietul Filip se tine tare, e doar cu ceva secretii haraitoare...Eric e cu muci, a avut si febra, dar nu f mare din fericire..io tusesc ca magaru...am muci si ma doare capu...al meu sot e pe sfarsit cu raceala...asa stau treburile la noi...

alina, deci maria s-a adaptat noii stari de fapt din casa? de fapt noului membru? ma bucur ca e totul ok...

pooop!!!!!somnic usor...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Va doresc un Craciun fericit, casa plina de daruri, multe bucurii, sanatate si mai ales va doresc ca spiritul Craciunului sa va lumineze aceste zile magice !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

buna dimineata si'o !!!

incep prin a multumi pentru urarile de bine adresate printesei mele!
si deasemenea urez si eu la randul meu tuturor bulgarasilor care au implint anisorri si care n-am apucat...

La multi ani fericiti ! cat mai multe lucruri frumoase in viata, cararile vietii sa va fie line si lipsite de obstacole! multe realizari si bucurii!

si pentru ca tot suntem in ajunul Craciunului va urez un Craciun cat mai fericit!multa sanatate !!!
....si cat mai multe cadouri , mai ales la copilasi

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania, mami de Stefania (22.12.07)

Steluta stralucitoare de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

anca multumi de detalii cu voi si ma bucur ca sunteti bine!
multe cadouase de la Mosu' Mariei si asteptam pozici
aaa...si spor la dieta!!!

alina ce frumos povestesti tu cum s-a acomodat Maria cu surioara ma bucur ca lucrurile merg mai bine si sper sa mearga din ce in ce mai bine!

bubitele junioarei s-au uscat deja, cred ca suntem spre sfarsit nu am vazut sa-i mai iasa altele. multumim !
ziua i-am petrecut-o in familie cu nasici.. a fost frumos pentru ea, si asa ... a primit ce vroia cadouri "nov"
poate reusesc sa adaug niste foto mai tarziu..

dany vaz ca nu ne-ai uitat nici tu si asta ma bucura enorm!!!
presupun ca sunteti bine, dar tare as vrea sa stiu ce -ti mai face cavalerul ..pozici ceva...

fetelor va pup pe toate si va doresc numai bine!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania, mami de Stefania (22.12.07)

Steluta stralucitoare de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Craciun Fericit tuturor!!!!

Giani,mami de Simo si Ade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Craciun fericit tuturor !!

Nu am mai reusit sa intru ieri, mi-a preluat Maria calculatorul dupa ce ne-am jucat mult cu darurile de la Mos.
Mai voiam sa zic ceva, dar sunt cu Sara in brate, e racita si nu prea pot scrie. Sunt singura bine in casa.:(( Azi dim avea mucisori galbeni, mi-e teama sa nu faca febra.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

CRACIUN FERICIT!!!
multa, multa sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi.
va pupam cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

CRACIUN FERICIT, LINISTIT, PLIN DE IUBIRE SI MULTE GANDURI FRUMOASE PT ANUL CARE VINE!

si noi bolnaviori...de fapt am fost toti varza....noroc ca Filip e doar cu muci, deocamdata...speram sa ne treaca repede...

Alina, sanatate Sarei, mititica...

si Santa Clause pt voi..

http://picasaweb.google.com/eric.rusu2009/ChristmasTime#5554207925540615650

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Craciun fericit si multa pace si sanatate in casele voastre !

Alina, Diana si-a petrecut ziua la botezul celei mici. L-am organizat in ziua in care una a implinit 3 ani si cealalta 6 luni.

Sara cum de a racit ? A adus Maria ceva acasa? Daca nu, vezi ia in considerare ca ar putea fi un stafiloco auriu in nasuc. Parca ti-am zis ca si noi am plecat de la Filantropia cu stafilococul.

La Bianca s-a manifestat prima data pe la 2-3 saptamani. Si tot muci galbeni, de altfel din motivul asta se si numeste stafiloccul auriu (secretii galbene-aurii). Febra nu a facut. Stafilococul se activeaza la anumite conditii de mediu, expunerea la frig , la curent, etc.

Sanatate si ne mai auzim!

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput