Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(220)
Raspunsuri - Pagina 8
ellis spune:
bUNA dimineata;
II spun Sarei si aici: bine ai venit pe lume pui scump! pt mamica - sa ai putere si rabdare!
Noi am avut evenimente, de pe 1 dec - o pneumonie, Alessia cu branula, in primele 3 zile de boala crunta slabise 700 gr, ce sa va zic...a fost nasol rau...cu plimbari noptile la spital, in urgenta...stat noaptea sa ii puna glucoza ca era deshidratata...2 sapt a stat acasa;bar apoi am dus-o la gradi 2 zile, ca avea serbare - si hop muci...si iar a stat acasa zilele trecute; maine mergem iar la gradi, dar numai pana la pranz ca o ia mamaia Elena sa nu mai doarma acolo; am mare noroc cu vecina, desi, cat a fost bolnava , tot eu cu tati am stat pe rand cu ea...ca nu am avut incredere sa o lasam doar cu mamaia...
la serbare s-a comportat exemplar copilul, a fost si felicitata, pentru ca ea nu a fost la repetii deloc, insa si-a spus poezia si a si cantat toate cantecelele;
ANCO = SI UNDE AI TU CONDITIA SA NU RAMAI INSARCINATA?
nu ti-au pus si restrictie la
?
STEFANIA - multa sanatate, sa treaca usor!
noi am luat cadouol de mos...cred ca pana s-o marita ii vom lua numai zhu zhu pets...ce ne-o fi trebuit noua? acum i-am mai luat 2 soareci si roata...avem ditamai traseul....
slimatei spune:
andreea , elli multumesc!
elli felicitari Alessiei !!! si multa, multa sanatate !!! off saracutza prin cate mai trece
apropo de zuzu pets...
si stefi ma bate la cap.. ca vede programe(reclame)la romani, dar eu nustiu de unde sa-i i-au aici, desi in fiecare zi ii promit![]()
va pup
si va doresc o sapatamana frumoasa si sporadica!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania, mami de
Stefania (22.12.07)Steluta stralucitoare de Craciun
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis bUNA dimineata; II spun Sarei si aici: bine ai venit pe lume pui scump! pt mamica - sa ai putere si rabdare! Noi am avut evenimente, de pe 1 dec - o pneumonie, Alessia cu branula, in primele 3 zile de boala crunta slabise 700 gr, ce sa va zic...a fost nasol rau...cu plimbari noptile la spital, in urgenta...stat noaptea sa ii puna glucoza ca era deshidratata...2 sapt a stat acasa;bar apoi am dus-o la gradi 2 zile, ca avea serbare - si hop muci...si iar a stat acasa zilele trecute; maine mergem iar la gradi, dar numai pana la pranz ca o ia mamaia Elena sa nu mai doarma acolo; am mare noroc cu vecina, desi, cat a fost bolnava , tot eu cu tati am stat pe rand cu ea...ca nu am avut incredere sa o lasam doar cu mamaia... la serbare s-a comportat exemplar copilul, a fost si felicitata, pentru ca ea nu a fost la repetii deloc, insa si-a spus poezia si a si cantat toate cantecelele; ANCO = SI UNDE AI TU CONDITIA SA NU RAMAI INSARCINATA? ?STEFANIA - multa sanatate, sa treaca usor! noi am luat cadouol de mos...cred ca pana s-o marita ii vom lua numai zhu zhu pets...ce ne-o fi trebuit noua? acum i-am mai luat 2 soareci si roata...avem ditamai traseul.... Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
imi pare rau de mititica ,te sun zilele astea si mai vorbim.
Asa din vorba in vorba ca miorita ,nimic scris
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
slimatei spune:
hmm...anco,da' secretoasa mai esti![]()
mai scrie si noua cate ceva.. acum te cred , ca esti ocupata, dar tare as vrea sa mai stiu cate ceva de voi...ce mai combina Mariuca?
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania, mami de
popbianca spune:
buna searaaa !LA MULTI ANI ...!!! PT. PETRU CRISTIAN!!!FERICIRE SI SANATATE
Luca e cu febra...maine ma duc cu el la orl si pediatra...
miercuri are Ana serbarea....si eu mi-am dat seama ca am pierdut ap foto..sa nu zic ce mi-au auzit urechile...de la toata fam...
slimatei...
micutei...sa treaca repede...mie mi-e groaza de bolile astea ca eu n-am facut nici una...si cine stie ce-mi aduce Ana de la gradi...asa ca de cum termin cu alaptatul ma duc la vaccinare....eu , dupa cum am vazut pozele , am crezut ca v-ati luat masina ![]()
eladea...noi inca nu am ajuns la 13...suntem la 12,600 
ellis....dragele de voi...ce patanii....sanatate multa va dorim....asta sa v-aduca Mosu'
si Ana a tot mentionat zu zu pets...m-am facut ca nu aud...i-am luat ceva de construit...linii de tren...tren
Luca primeste haine....ca nah...sa mai aiba si el ceva nou ..nu doar de la Ana...ma certa sotul cand vazu cate dintre hainele micutei le poate purta Luca..."ai tinut-o ca pe un baiat....!o haina calumea nu i-ai luat"-mie nu-mi place rozul si prea putine haine exclusiv de fetite a avut.-body-uri crem,bej maro verzi albe, geci maro, de blugi, de piele neagra (rock)..dar am ajuns la concluzia ca atractia pt. roz tre sa fie ceva genetic..ca eu nu am cultivat-o.... si acum ma napadeste.
ma duc sa mai budulesc dupa ap foto...mi-e o ciuda...nu pot sa cred ca l-am pierdut...ca daca e asa mai tre sa chem fotograf la serbare....
slimatei spune:
bianca tare ma distrezi tu pe mine...
eu am vrut sa scot altceva in evidenta, si anume zapada si picia cum statea la geam sa vada cum ninge,(ca la noi e un fenomen asa ceva).... pai ce sa-i fac daca era in drum
in schimb e vecheee saracutza, nu mai poate nici ea.
ii fac una, se strica alta etc.
pai se poate , mamicutzo, sa pierzi aparatul :(
chiar as fi vrut sa-ti vad si eu printesa
poate-l gasesti.. da Doamne!
o zi buna tuturor!
Stefania, mami de
slimatei spune:
lenta miscare pe aici...da' sa actvez eu niste lautari
si sa dau un pic de beutura,si papica in numele printesei, poate va reactivez un pic![]()
in primul rand.... multa

si la urma tot
![]()
va pup
si va doresc numai bine !!!!
Stefania, mami de
Vasari spune:
La multi ani, Stefania! Sa cresti mare si sanatoasa!
Stef, cum mai e cu bubitele?
Ellis
, noi nu am incercat zhu-zhu pets, dar la noi plusurile nici nu prind absolut deloc. Noi am luat un circuit de trenulet de lemn si probabil vom mai completa cu ceva set de plastilina, sigur o carte... vedem.
Noi stam f bine cu acomodarea, din ce in ce mai bine de fapt. Bine ca avem doua scoici, altfel aveam de furca rau cu Maria. Dar cum plange Maria fuge repede sa-i povesteasca Alba ca Zapada sau altceva, sa-i cante, sa o mangaie.
Azi Sara a adormit in wrap in timp ce facem ordine prin casa. In rest eu am trecut la regim, sa nu mai aiba colici mica, de la picaturile anti-colici era si mai rau. A reactionat la fel ca Maria. Avem noptile dormite, doar cu treziri scurte de papa la 4-5 ore.![]()
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui slimatei hmm...anco,da' secretoasa mai esti mai scrie si noua cate ceva.. acum te cred , ca esti ocupata, dar tare as vrea sa mai stiu cate ceva de voi...ce mai combina Mariuca? ![]() "omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe" Stefania, mami de Stefania (22.12.07)Steluta stralucitoare de Craciun ![]() |
Eu secretoasa?????????
Eu spun tot mama...numai ca nu am timp.
Dar cum snt in concediu hai sa zic:Suntem bine toti trei,eu cu Maria mergem la patinuar(am patinat si eu dupa 20 de ani si nu am cazut decat odata

.Eu sunt la slabit,adica nu prea mananc ca asta este singura cura care imi prieste si am dat deja 2 kg jos.O sa va mai pun niste pozici sa ne vedeti
Si acum
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
pussi spune:
LA MULTI ANI FERICITI STEFANIA!!!!
CRACIUN FERICIT SI CURAT!!!!

UN MOS BOGAT!!!

UN BRAD FRUMOS CARE SA VA ADUCA BUCURIE IN SUFLETE, SANATATE SI FERICIRE!!!