Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(220)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare!

geo, mersi d eurare...e bineprimita...

Anca, e o dulcica Mariuca...ce rochita frumoasa are...si ce frumos pozeaza ea...ca o fotomodeala... vazut si bb mic...

Alina draguta...uf mami...hai ca trece periaoda asta de inceput...si o sa-ti revii...nu te lasa tocmai acum...cand ai momente de cadere, gandeste-te la minunatiile pe care le ai langa tine si ce bucurii o sa-ti aduca ele... eu chiar daca sunt trista, deprimata, cand ma gandesc la puiutii mei parca imi trece supararea/depresia...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

tuturor! Azi am primit o veste buna, intru in legea veche pt CIC. Ar trebui sa treaca orice depresie.
Pediatra, care e si dr noastra de familie, a venit sa o vada pe Sara si mi-a spus sa continui cu Elevitul, sa mai iau magne B6 si ceai de sunatoare. Plimbari pe-afara cu fiecare ocazie, macar o jumatate de ora.

Ank, ce scenariu, off...

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

alina suntem cu tine aici!!! iti tin pumnii!
te inteleg ,trecuta si eu prin ele in trecut, si neconstienta
eu zic ca tu esti cu un pas inainte, faptul ca constientizezi si mai ales ca reusesti sa te descarci prin plans(eu nici nu puteam si era mai rau)
felicitari pentru vestea buna!

ancad multumim de foto! tare dulce si frumoasa se mai face Mariuca !

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania, mami de Stefania (22.12.07)

Steluta stralucitoare de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna dimineataa!
mi-s cu falca umflata de la un nenorocit de herpes...acu'...de sarbatori....
Luca doarme...e cu muci....
Ana la gradi...
tre sa ma duc cu masina la revizie astazi....
frig puternic p-aci pe la noi....
a fost pediatra...Luca e cu u kg. avans fata de grafice......i-au tras sange ieri pt. analize...ce plansete....a plans juma de zi/ca un barbat adevarat...azi o sa iau rezultatele...dr. i s-a parut cam palid...am decis sa facem analize si nu doar din deget
Ana cu 2,5 kg...in urma....tre sa bagam vitamine...mancare..o pun la indopat ...ca pe gaste...
vasari......o sa treaca ...daca iti face bine sa plangi...plangi...nu e nici o problema...
ank....ce poveste !sarmanele mame...voi va ganditi cate femei sunt in situatii de genul...si nu au acces la info...nu stiu citi...dr. de fam care nu-si fac turul lunar pe la bebei...sarmanii copilasi...nivelul de educatie conteaza ffff mult!nu spun ca e totul
ancadragoman....micutei...adorabila!tare chic!ca de obicei...
La multi ani! sarbatoritilor din zilele trecute si de azi!
Diana (softurela...) , Andrei, Andrei, Ana!

Mergi la inceput

Laura, la multi ani Dianei! Ati petrecut o zi frumoasa?

Eu sincer nu cred ca am nicio depresie, doar oboseala si refulare seara cand imi vine ajutorul. Prea sunt vesela in rest.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Laura, la multi ani Dianei! Ati petrecut o zi frumoasa?

Eu sincer nu cred ca am nicio depresie, doar oboseala si refulare seara cand imi vine ajutorul. Prea sunt vesela in rest.

_

La multi ani fericiti si din partea noastra!

bravo mamico , vorba cuiva asa-mi placi!!!!
suntem oricum langa tine oricand vei avea nevoie de noi, macar cu o vorba buna !

bianca ce nostima esti multumim de info! multa sanatate si la micuti !

va las niste foto cu noi sa vedeti si pe noi ce ne'a "busit" de sarbatori

http://picasaweb.google.com/stafaniaX2/Dicembre2010#5551413047633473186

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Mergi la inceput

bianca, hai ca m-ai distrat... si eu am una bucata de pus la indopat... cu chiu cu vai in ultima vreme am luat 500 gr, ceea e e bine...am ajuns la 13 kile!!!!

ASTA MICU IN SCHIMB N-ARE TREABA...IL AJUNGE PE FRATE'SU IN CURAND... am inceput sa-i dau deja piure de fructe, sa vedeti ce ochi face cand vede lingurita...si ce fericit e...doamne ajuta...macar unu sa pape bine...

stefania...uuuuuuuuuuuuhhh...sa fie varicela? vai vai...saracuta...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Stef, e f dulce Stefania mica! Pupici sa treaca repede. Ce a zis doctorul?

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Stef, e f dulce Stefania mica! Pupici sa treaca repede. Ce a zis doctorul?

_

multumesc! pai nu am dus-o la medic,(de venit acasa medicul nu-ti vine, cel putin nu am auzit pe la noi, asa ceva, in zona) si am avut si bafta de a mi se strica masina. cu autobuzele e clar ca nu pot sa merg.
dat fiind faptul ca au mai fost cazuri de varicela la ea in grupa. am telefonat la pediatra si mi-a confirmat dupa descrierea bubitelelor.
mi-a dat sa-i iau un antiviral in caz ca se se inflameaza prea tare bubitele. si un anti-alergic cred(pentu mancarimi). mai rau ca pierde serbarea la gradi si nu putem sa-i serbam aniversarea cu copilasi.asta e! la anu'!noi sa fim sanatosi !

oricum a luat o forma tare usoara, pentru ca ea il avea in organism incubat(dar eu nu stiam ...de cazurile de la gradi) asa s-a intamplat ca in momentul in care mi-a racit puternic a trebuit sa i-a antibiotic.
cica asta, ar fi ajutat ca sa nu se inflameze asa tare.

eu cand am vazut bubitele eram disperata ca tocmai ce terminasem antibioticul cu o zi inainte.. mi-era teama de vreo reactie/ complicatie,in contact cu antibioticul.

un we frumos tuturor!

Mergi la inceput

of Stef...biata puiuta...imi pare tare rau de voi...refacere rapida...sanatate multa...asta conteaza acum...pacat de serbare dar...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput