Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(220)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Of, Roxy, multa sanatate si voua!
Victo, iti raspunsesem in gand. Se schimba f des ecuatia, sper sa avem destula putere si inspiratie sa ne adaptam.
E destul de greu pentru o mama sa faca niste compromisuri, cred ca plang aproape zilnic, ma impresioneaza foarte tare unele priviri, gesturi de-ale Mariei, mai e si nostalgia daruirii totale cand era ea mica. Ma intreb daca socializarea fetelor va compensa faptul ca nu mai pot sa ma dedic total Sarei.
Am incercat sa o las pe Sara sotului seara, sa petrec mai mult timp doar cu Maria, macar la culcare, dar daca nu simte caldura mea nu e linistita. Tot in 3 trebuie sa facem nani. Pe cat pot creez momente de intimitate cu fiecare, pe rand.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

asa eram si eu alina..mi-era o mila de micut de numa...si ciuda ca stefan facea toate traznaile si il tot certam..uff..greu a mai fost...

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Victo, mai mila mi-e de Maria.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Si mie mi se rupea inima de Matei. Era asa micut si nu reusea sa inteleaga de ce mami nu mai e 100 % a lui. Aseara a fost iar o faza din asta care imi rupe sufletul. Maria se simtea rau, avea temperatura si vroia numai la mine in brate (de cate ori are un disconfort vrea numai la mine, il refuza pe taica-sau, pe oricine). Matei a venit la mine si m-a luat de mana sa mergem sa ne jucam. In momentul ala chiar nu puteam sa ma joc, trebuia sa merg cu pitica in dormitor. Nu puteam sa o las singurica pt ca mi-e teama cand au temperatura. I-am explicat lui Matei, dar el s-a enervat, eu am ridicat tonul la el etc .
Maria e foarte posesiva cu mine. A inceput sa vina si sa-l bata daca-l vede la mine in brate sau incepe cu istericale sa o iau pe ea. El se intristeaza si pleaca de langa noi. Chiar daca le explic frumos, ii pup pe amandoi, incerc sa-i tin pe amandoi, insa totul sfarseste cu lacrimi si istericale din partea Mariei si tristete din partea lui Matei. greu...

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Victo, mai mila mi-e de Maria.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

a... cel mai neplacut sentiment a fost la mine- si sper sa treaca- ca cel mic mi-e mai drag decat cel mare...
vedeti ca e mai simplu cu unu?:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Sa zicem ca la mine a fost invers. Prima luna aveam niste sentimente de vinovatie imense pentru ca simteam ca-l iubesc mai mult pe Matei.
O chestie foarte nasoala mi s-a intamplat acum de sarbatori cand cineva din familie mi-a atras atentia ca sunt mai atenta cu Matei desi stau mai mult cu Maria in brate. Oare asa o fi? Oare din dorinta mea de a-l face sa nu fie gelos, sunt mai atenta cu el?

Citat:
citat din mesajul lui Victo

a... cel mai neplacut sentiment a fost la mine- si sper sa treaca- ca cel mic mi-e mai drag decat cel mare...
vedeti ca e mai simplu cu unu?:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

A nascut si Lixa pe 1 iaunuarie un baietel, Matei.
Andreea, ce mai faceti? Cum e puiul?
Laura, Sara a reinceput o repriza de mucisori. Continuam cu ser, aspirat si colargol. Sper sa nu ajungem la antibiotic, depinde cum mai sunt urechiusele.

_

uauuu nu imi vine sa cred... ma gandeam la Lixa zilele astea ... dar nu ma asteptam la asa vesti.. Felicitari mami

Poze pitici

Mergi la inceput

Roxz si ai mei au luat Klacid ultima data cand au fost praf amandoi.Pediatra ..de fapt homeopata a zis ca cele din clasa augmentinului.. nici nu au ce cauta la infectia care au avuto ca nu faceau fata si au facut tratament timp de 8 zile ambii si acum sunt bine ...dupa o luna de atunci ... ia cam curatat klacid de toate ..desi cu cecilia am avut mari batai de cap ca are un gust groaznic... il dadeam mai mult cu forta l+am gustat si eu cand am vazut ce se mai scutura saracii. Acum ..am fost putin speriata ca ma gandeam ca e foarte puternic .. dar acum dupa rezultatul avut ...ma declatrar satisfacuta.

Poze pitici

Mergi la inceput

Noi suntem in bucovina... e super aici suntem cam de o saptamana ...e mama frigului aicii... si culmea ne+a trecut si gatul rosu care il aveam toti 4 de la timisoara...
sper sa mai apuc internet mai tarziu sa citesc mai pe indelete pe vasari si victo.. poate mai pot impartasi ceva din experienta mea cu cei 2 pitici care sa va mai ajute...
Un lucru va spun ... tot ce ati patit voi am tras si eu... asa ca sa nu va speriati ca e iesit din comun .. din pacate asta e realitatea.... dar mai tarziu vor compensa gesturile de afectiune care chiar daca nu sunt zilnice ..exista.. si noi ca mame le supra+apreciem.
Va pup si promit ca pun multeee poze cand ajung in timisoara

Poze pitici

Mergi la inceput

Ank, si eu la tine ma gandeam.
Maria are acum febra mare si probleme mari cu burtica. Daca e un enterovirus nu stiu cum ne mai descurcam.

_

Mergi la inceput