Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(220)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

La multi ani!

Sa aveti un an minunat, cu sanatate si bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heelooo

NASTE PETRO!!!!!!!!!!!!! PETRO SA AI O NASTERE USOARA SI UN BB SANATOS!!!!!!!!!!!!!

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan33

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

La multi ani fericiti si impliniti !

Alina, voi cum stati cu raceala. Micutza e mai bine, sper. Tot la Ionescu mergeti si cu Sara ?
Maria ce face?

Eladea, multa sanatate sper ca ati scapat de febra.
BB, vad bine? doar 7 saptamani. WOW ce a zburat timpul. Sa te bucuri din plin de perioada sarcinii si a bebeluseniei.

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

PETRO nastere cat mai usoara, sa fie bebe sanatos si sa pape bine, iar mami sa aiba o refecere cat mai rapida si mult, mult laptic!!!!!!!!

bb_yasmy abia astept sa iti facem si tie galerie dinnou

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.flickr.com/photos/11432933@N08/" target="_blank"> poze cu printesa mea
poze octombrie 2010!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=1" target="_blank">poza Concurs chic bebe-Klorane baby:bab.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

A nascut si Lixa pe 1 iaunuarie un baietel, Matei.
Andreea, ce mai faceti? Cum e puiul?
Laura, Sara a reinceput o repriza de mucisori. Continuam cu ser, aspirat si colargol. Sper sa nu ajungem la antibiotic, depinde cum mai sunt urechiusele.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

felicitari atunci si pt Lixa! wow..chiar pe 1 ian.,.super Rev :)
hm..Alina, da, de o parere merge la inceput...apoi nu mai merge metoda..
no, acum pe la 5 luni jumate ale lui Mihai parca parca pot spune ca e mai binisor..si tii minte ca eu tot m-am plans..na, ca asa mi-i genu...sa ma plang :)maine ma duc si eu cu ei la pediatru, ca Stefan tot tuseste. mihai zic eu ca e aproape vindecat, dar n-ar strica sa il asculte un pic. sper sa ne poata primi pediatra.
bine, acum mihai are reprize mai putine de supt (pe timpul zilei, ca noaptea ma dispera cu cate 3 treziri..)..de somn..si atunci nu mai tb atata liniste..ieri l-am pus si pe el jos pe covor in camera lui stefan..le-a placut la amandoi de numa! incep sa fiu optimista ca se vor intelege :)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

LA MULTI ANI SI AN NOU MINUNAT PLIN DE SANATATE SI TOT CE VA DORITI!

din pacate noi nu asa bine, de Rev ne-am petrecut acasa, cu Eric care mi-a facut 39.2 febra axiala, am crezut ca mooorrrrrrrrr...era molesit, plangacios si aproape lesinat...apoi a dormit de la 19 la ora 12, cand s-a trezit, tot plangacios, ne-am uitat la niste artificii aprinse de tati in curtea blocului si apoi nani iar...asa ne-am distrat noi...

azi am fost la urgente, se plange de ureche, concluzie: otita medie congestiva...am fost si la pediatru, maine mergem la analize de sange...ca avem 10 zile de antibiotic si tot cu pusee de febra... asa ca tineti-ne pumnii pe maine...mi-e o groaaaaaaaa....

o felicit si eu pe Lixa, sa fie sanatosi si fericiti toti 4...la fel o felicit pe Petro...sanatate ca-i mai buna decat toate...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Hello
LA MULTI ANI!!!
Sa aveti parte de un An Nou fericit si plin de impliniri!!
Felicit si eu proaspetele mamici
Ii pup pe toti bulgarasii muciosi si febrilosi ,sanatate multa

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Andreea, dar nu era bun niciun antibiotic? Multa multa sanatate va dorim!

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

La multi ani!!!!

Nici eu nu vin cu vesti prea bune. Amandoi copilasii mei sunt bolnaviori. Azi am fost cu ei la doctor. La Matei se aude ceva usor la plamani si mi-a dat Klacid iar Maria are rosu in gat si mi-a dat pt ea Zinat. Amandoi tusesc iar Maria face si temperatura. Matei nu a facut deloc temperatura. Acum eu ma intreb daca Zinatul nu e prea puternic pentru Maria? la Matei nu stau pe ganduri si ii dau Klacidul.
Andreea, exact ca tine mi-am petrecut si eu noaptea de Revelion: in vizita la cumnati, eu retrasa in camera cu amandoi copiii plangaciosi, cu muci si tuse urata .

Mergi la inceput