Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(220)
Raspunsuri - Pagina 14
slimatei spune:
am recuperat acum cu cititul ...
felicitari tuturor copilasilor pentru progresele lor!!! si felicitari tuturor mamicilor pentru rabdarea lor de a le sta alaturi si invata sa faca aceste progrese..
stiu ca generalizez, scuzati, dar voi va stiti cu toate...
dar ma tem ca nu mi-ar ajunge timpul![]()
vali multumim de foto! ai o fetita tare dezghetata... si superba!!!
multa sanatate si multa sanatate tuturor picilor sa se faca bine si sa aveti zile senine si fericite!
cu ocazia asta va pun si eu cateva pozici .. ce am reusit sa prind si eu.. multe faze mi-au scapat caci eram prinsa cu luarea in cunostinta a reactiei junioarei..si uitam sa mai imortalizez momentul...
va
pe toate!
numai bine!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania, mami de
Stefania (22.12.07)Steluta stralucitoare de Craciun
eladea2005 spune:
Salutare dragelor!!!
Eric tocmai mi-a adormit in brate...asa brusc l-a apucat moleseala,smiorcaiala, plansul(cand l-am intrebat de ce plange, mi-a zis ca plange ca are temperatura...i-am luat temperatura si avea 36.9)..ce sa mai inteleg?
ufff, sper sa nu revina febra...si sa scapam de faza asta nasoala prin care trecem...
astept anul nou sa facem si ceva investigatii...
Filip e bine, el doar ceva secretii, pe care nu reusesc mereu sa le scot...care se aud in gat/piept, cumva...totusi la plamani n-are nimic din fericire...cam asta despre noi...astept zile mai bune!
SA DEA DOMNUL SA AVEM CU TOTII UN AN NOU MAI BUN, MAI LINISTIT, SA FIM SANATOSI CA LE-OM DUCE TOATE!!!
LA MULTI ANI!!!!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Vasari spune:
Am murit de ras, trebuie sa va povestesc si voua! Citat de la Maria "pentru ca eu iubesc si respir, serpii fug de mine". Au preocupat-o serpii vreo jumatate de ora.![]()
Lavi, bine ai trecut pe la noi! Sarbatori fericite!
Va uram tuturor, de aici dintre doctorii si aerosoli, mucisori si alte lucruri grozave, un nou an plin de fericire si sanatate, noroc si impliniri! Sa scapam de potiunile din sertarul cu medicamente!
La multi ani !!

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
SufletDInger spune:
[quote]citat din mesajul lui Vasari
Am murit de ras, trebuie sa va povestesc si voua! Citat de la Maria "pentru ca eu iubesc si respir, serpii fug de mine". Au preocupat-o serpii vreo jumatate de ora.![]()
:))
Alexiss vorbeste toata ziua de serpi. Si-a dorit de la Mos Craciun serpi. Am cautat prin Resita vreo 2 saptamani, mama lor, parca intrasera in pamant. Acum ziua ne jucam cu ei si prietenii lor (alte animale), iar noaptea facem nani cu ei.
bb_yasmi spune:
la multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan
33
AMR 7 s !!! 
gianina spune:
La Multi Ani, 2011!!!!
Sa aveti un An Nou bun,cu sanatate, bucurii, dragoste si liniste sufleteasca!
Vasari spune:
Gianina, ce mai faceti? Cum au fost sarbatorile de iarna?
Lavi, ce face burtica? Ce putin mai ai si tu...
Ti se pare ca seamana ca personalitate copiii? Eu din burtica le-am simtit diferite pe fete. Mult.
Victo, am descoperit secretul, sa o las pe Maria sa se ocupe de Sara. Pe cat se poate.
Pe ea cel mai tare o deranjeaza ca noi suntem parintii. Bine, pe langa gelozie, care se pare ca apare la 3 ani.
Poate de-asta zicea Roxy ca la inceput a fost f bine si abia apoi a devenit mai greu...
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
baby_r7 spune:
VA UREZ TUTUROR CA ANUL 2011 SA VA FIE UN AN CU PACE, LINISTE SI BUCURII ALATURI DE FAMILIE SI DE CEI DRAGI ! 
LA MULTI ANI CU SANATATE !
SA VA DEA DOMNUL TOT CE DORITI,
ZILE SENINE SI FERICIRE,
LA MULTI ANI SA TRAITI!
VA FIE VIATA NUMAI LUMINA
CA IN LUMINA SA DAINUITI
PENTRU CREDINTA SI MANTUIRE
LA MULTI ANI SA TRAITI !

da-ti click pentru o dedicatie pe care am incercat sa o dau aseara dar nu am mers netul prea bine: 
http://www.icq.com/img/friendship/static/card_16961_rs.swf
Roxana mami de
Bianca Maria 2 ani
www.flickr.com/photos/11432933@N08/" target="_blank"> poze cu printesa mea
poze octombrie 2010!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=1" target="_blank">poza Concurs chic bebe-Klorane baby:
bab.jpg