Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(220)
Raspunsuri - Pagina 13
eladea2005 spune:
vali, o dulcica printesica ta...ce marisoara e...domnisorica deja...si asta imi aminteste ca timpul zboara, zboara..![]()
eric a acceptat Klacidul, ca de altfel toate medicamentele pe care i le dau...e f ascultator bietul de el...ca zice ca vrea sa se faca bine...
de ier nu mai avem febra...luam totusi si azi Panadol si inbca 4 zile Klacidul...
Alina, cum sunt fetele??
sanatate tuturor..
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
revin...nu mai pricep nimic...
dupa masa mi-a facut iar febra...37.5...l-am simtit caldut si i-am luat temperatura...mama ei de treaba...
nu pricep de la ce...incerc sa ma consolez cu gandul ca suntem la inceput de trat cu Klacidul...sper totusi ca dupa cele 5 zile de trat sa nu mai faca febra...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
vali_delide spune:
Andreea,multumim de complimente!
Imi pare rau pentru Eric,sper ca tratamentul sa aiba efect cat mai rapid si puiul sa se faca bine!
Va dorim multa sanatate!
Vasari spune:
Neata! Nu am mai reusit sa intru ieri, a doua jumatate a zilei am fost singura cu fetele si Sara are primul puseu de crestere, vrea sa stea numai la san, iar cand o pun jos se lasa cu tipete, nu plans. Asa ca am facut niste aerosoli si tratamente de cosmar.
La nani a fpst la fel de greu.
Inca nu vad vreo schimbare, maine ar trebui sa observ ceva. Daca nu, Sara intra si ea pe antibiotic.
Adineaori Maria a cazut si s-a lovit de masa si in timp ce o tineam in brate si plangea ma ruga sa nu plang si eu. Imi tot zicea "zambeste, mami". A trebuit sa zambesc in timp ce ea plangea. Ce-o mai fi si asta? ![]()
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
eladea2005 spune:
of Alina...cand vine una, vin toate...pupam Maria curajoasa...si pe mami...fii tare ...zic eu, care sunt terminata cu febra asta ienxplicabila a lui Eric...
acuma e, acuma nu mai e...
astept si eu sa treaca timpul, sa terminam cele 5 zile de Klacid...apoi luam masurile care vor trebui...asta daca cumva febra nu ne va lasa in pace...
sanatate multa, multa...imi pare tare rau de voi...
sa vii cu vesti bune cat mai repede...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
Victo spune:
of, alina te inteleg, ca si mie mi-e tare greu cu tratamentele lui mihai- siropurile mi le scuipa..la aerosoli tb sa fim 2, sa ii atragem atentia altfel nu sta.
acum mai avem de facut 4 zile cu bicarbonat..uff..dupa 3 zile de adrenalina, parca parca e mai binisor..
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
bb_yasmi spune:
buna fetele
vali, ai o printesa roz nemaipomenita!!! 

alina,
multa sanatate la printese!!! 

victo, andreea multa sanatate la puiuti!
noi doamne ajuta suntem bine. nu a mai racit iasmi de multeee luni bune. doar asa cate o tusa usoara la care i-am dat plantusin sau coughend si in cateva zile a trecut. sper sa fie asa bine si in continuare.
cu gradi merge superrrr bine ca si pana acum. party-urile (serbari) au fost foarte frumoase si bine organizate. sunt multumita de gradi, de personal si de tot ce a invatat iasmi acolo.....mai putin si nu ii mai facem fata la ce engleza stie ![]()
![]()
![]()
va poop pe toate!!
va citesc zilnic (cand scrieti) dar nu am mai scris demult!
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan
33
AMR 7 s !!! 
popbianca spune:
buna searaaaa!
cu greu am ajuns p-aci....dar nu se facea sa nu mai intru ininte de venirea noului an...asa-i?
am terminat gradi cu bine, cu o serbare reusita la care nu a plans nici un copil si toti si-au spus poezia...Ana a mancat un vers...multi au vazut putin au priceput !
vasari...ma bucur sa aud ca v-ati acomodat si ca micutica doarme bine...sanatate multa multa va doresc!pozele ..delicioase!
salutare pussi...tare de mult nu v-am mai vazut ...!
eladea...
draguta...am gasit aparatul...asa ca am economisit ceva ca n-a mai trebuit sa chem fotograf...cu sanatatea acum stam mai bine....dar totusi Luca e anemic, nuclei de crestere la solduri nu sunt chiar ok..plusam cu Ca si vigantol...analize modificate la ficat...taaare faine pozele! ar trebui sa verifici daca nu e infectie urinara....
victo...asa baiet neastamparat ai facut...de nu se culca nici la san?![]()
vali delide...salutare!..mamaaa ce schimbari in viata voastra...ideea cu ferma e taare..ma gandesc ca-i place micutei...ce sa nu-i placa...succes va doresc!!!micuta ta e o scumpete ...ce ochi frumosi!
bb....wow..7 saptamani...abia astept sa intri si tu in randul mamelor de 2 copii...![]()

vali_delide spune:
'Neata, fete dragi!
Multumim mult de complimente!
Lavinia,ce putin mai ai! Imediat trece timpul si o sa scoatem majoretele!Felicitari Iasminei pentru progrese si pt....engleza!
Bianca, felicitari Anei ca a spus poezia, chiar si fara un vers!Sunt asa de dulci la serbari, iar noi cred ca avem mai multe emotii decat ei!
Paula, sanatate multa puiutilor!
Andreea, cum mai e Eric? Sper sa fi scapat definitiv de febra si sa fie spre bine!
Alina, cred ca Maria da dovada de maturitate si muuuulta iubire spunandu-ti sa nu plangi si tu ca s-a lovit. E foarte scumpica si pozele cu amandoua printesele sunt bestiale!
Tare ma mai incearca nostalgia dupa zilele de bebeluseala cand va citesc pe voi, mamicile de bebici!Tare mult mi-ar mai fi placut sa mai am inca un pui mic! Asta e,ramane un vis neimplinit...ma multumesc cu minunea pe care o am si care chiar imi umple viata!
Dragele mele, va doresc tuturor multa sanatate, bucurii si impliniri in noul an! Sa fie un an mai bun pentru fiecare dintre noi!
Petrecere frumoasa de Revelion si numai bine!
La multi ani!

slimatei spune:
buna dimineata dragele mele!
daca nu mai apuc sa raspund pe cum mi-as dori..desi o sa incerc..
va urez de pe acum
UN AN NOU FERICIT SI PLIN DE LUCRURI BUNE!!!
Sa va bucurati de fiecare clipa in parte petrecuta alaturi de copilasii vostri si progresel lor !!!
sa stabateti orice obstacol ar putea aparea cu usurinta si convincere !!!
mult entuziasm in ceea ce va propuneti sa realizati!!!
si multa,multa sanatate si familiilor voastre !!!
numai bine va doresc si spor in toate!!! 

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania, mami de
Stefania (22.12.07)Steluta stralucitoare de Craciun